Service-ul – un pas înainte

Planul de service pentru Volvo FMX: adaptat la operațiile dumneavoastră

Planificat în funcție de dumneavoastră

Cu ajutorul unui Plan de service Volvo, nu veți fi în atelier atunci când trebuie să vă aflați pe șantier, deoarece lucrările de întreținere preventivă sunt planificate dinainte și adaptate perfect la activitatea dumneavoastră. Când veniți la atelier, veți beneficia de Service original Volvo (Genuine Volvo Service) executat de tehnicieni Volvo foarte bine pregătiți, care utilizează doar Piese originale Volvo.

Service în stil Volvo
Contractele să ajută să vă mențineți autocamionul Volvo FMX în cea mai bună stare de funcționare.

Contractul Volvo Blue

Prin Contractul de service Volvo Blue, autocamionul Volvo FMX se menține în cea mai bună stare de funcționare. Întreținerea preventivă este inclusă, iar costurile de service sunt stabilite dinainte, asigurând astfel vizibilitate mai mare și control operațional mai bun. Disponibilitatea crește, costul total de exploatare este redus, iar dumneavoastră vă veți bucura mereu de un autocamion bine întreținut.

Contract Volvo Blue
Butonul VAS On/Call vă conectează direct la personalul de service

Volvo Action Service On-Call – doar apăsați butonul

S-a oprit? Apăsați butonul VAS On-Call și veți fi conectat la un operator. Acesta cunoaște locația dumneavoastră exactă, numărul șasiului și va transmite tehnicianului codurile active de defecțiune. Relaxați-vă. Ajutorul va sosi în scurt timp, iar dumneavoastră vă veți relua activitatea imediat.

Mai multe despre Volvo Action Service
Managerul flotei deține controlul.

Dețineți controlul cu Dynafleet

Starea vehiculelor Dynafleet îi furnizează managerului flotei prezentarea generală a avertizărilor și alarmelor din tablourile de bord ale autocamioanelor. Facilitează planificarea întreținerii preventive și disponibilitatea sporită.

I-Shift: transmisie sigură, care economisește timp

Sistem de transmisie care economisește timp

Sistemul I-Shift asigură manevrabilitate maximă, dar aceasta nu este singurul avantaj. Schimbarea asistată a vitezei solicită mai puțin lanțul cinematic și crește durata de viață a ambreiajului. Intervalul pentru schimbarea uleiului a crescut la 450.000 km. Și am îmbunătățit sistemul de diagnosticare asistată. Alegeți sistemul I-Shift pentru autocamionul Volvo FMX și veți petrece mai puțin timp în atelier și mai mult timp la lucru.

Vedeți ce mai poate face sistemul I-Shift
Partea de dedesubt a autocamionului Volvo FMX este protejată împotriva deteriorării

Toate piesele sunt protejate

Fie că lucrați pe șantier sau pe teren accidentat, există mereu pericolul de a deteriora dedesubtul autocamionului. Sau, mai bine zis, exista. Sistemul de suspensie pneumatică spate GRAS-G2 asigură o gardă la sol de 300 mm pentru Volvo FMX. Am amplasat toate piesele esențiale, inclusiv frânele, deasupra punții din spate și am protejat motorul cu un scut de protecție de 3 mm. Așadar, numai un obstacol de dimensiuni foarte mari ar putea să vă trimită în atelier.

Faceți cunoștință cu șasiul
Protecțiile solide, ușor de montat prelungesc disponibilitatea autocamionului

Partea frontală este de neoprit

Partea frontală a autocamionului Volvo FMX a fost proiectată pentru a asigura disponibilitatea acestuia. Bara de protecție din oțel cu înveliș de polipropilenă își păstrează forma după lovituri și ciocniri. Iar clemele aflate la vedere economisesc timpul petrecut în atelier, deoarece puteți să înlocuiți singur barele și panourile.

Dacă vă blocați, decuplați traversa de remorcare din fontă și un alt autovehicul vă poate ajuta imediat. Și farurile sunt greu de deteriorat, deoarece sunt amplasate mai sus și au protecții alternative atât pentru drumuri normale, cât și pentru terenuri accidentate.

Priviți partea din față
Găsiți dealerul local

Mai multă disponibilitate

Reprezentantul Volvo Trucks este gata să vă prezinte fiecare caracteristică din dotarea autocamionului Volvo FMX, care contribuie la creșterea disponibilității. Sunați sau faceți-i o vizită.

Contactaţi-ne