TRUCKS

România

×

Volvo FM

Un loc de muncă confortabil în mișcare 

Volvo FMX

Funcționează întotdeauna eficient. Pe șosea și pe teren accidentat 

Noua gamă de autocamioane grele

Volvo FH16

Putere, confort și fiabilitate într-o combinație perfectă 

Volvo FH

Experiența supremă pentru transportul de cursă lungă 

Gamă amplă de servicii

Eficientizați-vă la maxim activitatea 

Soluții de transport pentru activitatea dumneavoastră

Oferim autocamioane și servicii care asigură succesul activităților dumneavoastră de transport. Indiferent de industria în care activați sau de nevoile dumneavoastră de transport, avem o soluție potrivită și pentru prezent, și pentru viitor. Cum vă putem ajuta?

Autocamioanele noastre

Serviciile noastre

Ultimele comunicate de presă

08A3977 FH 4x2, semiremorcă, transporturi de cursă lungă

Volvo Trucks lansează noul Volvo FH – Următoarea generație de autocamioane concepută cu accent pe necesitățile șoferului

Volvo Trucks a lansat noul Volvo FH echipat cu o cabină reconfigurată, cu caracteristici inovatoare de siguranță și cu un mediu de lucru care se concentrează asupra necesităților șoferului. Un obiectiv esențial al noului design este de a-i oferi șoferului un stil de viață mai productiv, mai sigur și mai confortabil pe șosea.
R2A8182 Noua gamă de autocamioane grele Volvo Trucks

Volvo Trucks lansează o nouă generație de autocamioane pentru transportul greu, proiectată în jurul șoferului.

Volvo Trucks introduce patru autocamioane noi, cu accent puternic pus pe mediul de lucru al șoferului, pe siguranță și productivitate. „Suntem cu adevărat mândri de această investiție inovatoare. Obiectivul nostru este să fim cel mai bun partener de afaceri al clienților noștri, făcându-i și mai competitivi și ajutându-i să atragă cei mai buni șoferi pe o piață din ce în ce mai dificilă”, spune Roger Alm, președintele Volvo Trucks. Cele patru autocamioane pentru transportul de mare tonaj; Volvo FH, FH16, FM și FMX, reprezintă aproximativ două treimi din livrările Volvo Trucks.
Volvo Trucks prezintă noul Volvo FH16

Volvo Trucks prezintă noul Volvo FH16 – Combină confortul cu puterea pentru productivitate superioară

Volvo Trucks a lansat o nouă generație a modelului Volvo FH16 care combină cu succes noi caracteristici de siguranță, un mediu de lucru concentrat pe nevoile șoferului și cele mai noi tehnologii în domeniu, pentru a le oferi clienților o productivitate sporită. Noul vârf de gamă aparține noii generații de vehicule Volvo Trucks dezvoltată cu accent pe șofer.
Noul Volvo FMX

Volvo Trucks face încă un pas în viitor cu noul FMX, cel mai robust autocamion Volvo de construcții.

Volvo Trucks a lansat noul Volvo FMX cu o cabină complet nouă, cu sarcină utilă sporită și cu caracteristici inovatoare de siguranță. Cu sarcini utile crescute pe puntea față de până la 20 de tone și cu o punte tandem de 38 de tone, noul Volvo FMX este conceput pentru cele mai dificile condiții și pentru cele mai solicitante activități.
Autotractor cu remorcă 08A3740 FM 4x2

Volvo Trucks prezintă noul Volvo FM – Proiectat pentru a atrage șoferii printr-o nouă cabină și vizibilitate îmbunătățită

Volvo Trucks a lansat noua generație Volvo FM ce include îmbunătățiri ale mediului de lucru al șoferului și inovații care oferă un nivel ridicat de confort, siguranță și productivitate. „Spațios și cu o excepțională vizibilitate, noul autocamion Volvo FM pentru transportul de mare tonaj este proiectat să fie cel mai bun mediu de lucru mobil pe toate segmentele”, afirmă Roger Alm, președintele Volvo Trucks.

Ultimele articole

Aveți întrebări?

Un reprezentant Volvo Trucks are răspunsurile. Vizitaţi-l, contactaţi-l ori solicitaţi-i să vă facă o vizită.