TRUCKS

Volvo FH16. Alimentat pentru transport de mare tonaj.

Volvo FH16 este cel mai puternic autocamion al nostru, conceput pentru activități de mare tonaj în care este nevoie de mai multă putere și cuplu suplimentar. Acesta face față unor provocări pe care alte camioane nu le pot depăși. Motorul D17 eficient și confortul îmbunătățit al șoferului sunt prezente pentru a vă îndeplini cerințele de productivitate.

Volvo FH16

Operațiuni: activități de transport de mare tonaj, transport forestier și de cherestea, transport minier și pentru cariere
Putere: 600 CP, 700 CP sau 780 CP

Consultați specificațiile tehnice complete

Un camion conceput pentru productivitatea dvs.

Volvo FH16 oferă putere rafinată pentru o înaltă productivitate, împreună cu cel mai înalt nivel de confort în cabină. Indiferent de versiunea pe care o alegeți, este evident că acesta reprezintă un plus. Descoperiți mai multe despre Volvo FH16 în galeria de mai jos.

Vizibilitate optimizată cu faza lungă adaptivă

Designul farului cu o temă neagră este unic pentru Volvo FH16. Luminile LED oferă o vizibilitate excelentă și un profil distinct. Utilizați faza lungă adaptivă pentru a vă maximiza vizibilitatea fără a-i orbi pe alți utilizatori ai drumului.

Aflați mai multe despre sistemele de asistență pentru șofer

Bara de protecție pentru transporturi grele

Bara de protecție pentru transporturi grele este concepută pentru a susține utilizarea camionului în condiții dificile. Fabricată din oțel de calitate superioară de 3 mm, vă protejează față de lovituri și faruri sparte. Este la fel de dură pe cât pare.

Un interior pe măsură

Indiferent dacă alegeți echiparea standard sau din piele Volvo FH16, este clar că acest model este cu un pas înaintea celorlalte.

Totul despre viața în cabină

Personalizați-vă autocamionul Volvo FH16

Un design emblematic, cu multă putere și cuplu, împreună cu o gamă largă de opțiuni care vă permit să adaptați această unealtă specializată la cerințele dvs. Până la 780 CP, punți rezistente și cabine confortabile cu diferite niveluri de echipare – împreună cu funcții pentru economisirea combustibilului, cum ar fi frânele cu disc fără rezistență la rulare. Este timpul să vă modelați puterea.

Direcție dinamică Volvo

Vă deplasați manevrând camionul la viteze reduse pentru a gestiona încărcături grele sau circulați cu viteze mari pe drumuri accidentate sau cu gropi? Direcția dinamică Volvo vă oferă siguranță fâcănd deplasarea mai facilă și reduce efortul.

Citiți mai multe despre sistemul de direcție dinamică Volvo

Faceți economii de combustibil cu I-See

I-See optimizează viteza, schimbarea treptelor de viteză, mersul în marșarier și opririle motorului în funcție de traseul pe care îl parcurgeți, pentru economii de combustibil. Ia în considerare în timp real topografia viitoare, curbele, sensurile giratorii și informațiile despre trafic pentru a îmbunătăți eficiența combustibilului și a reduce amprenta de carbon.

Citiți mai multe despre I-See

Punți concepute pentru a vă maximiza capacitatea de încărcare

Pentru o capacitate de încărcare extremă, puteți comanda un Volvo FH16 cu până la cinci punți proiectate direct din fabrică. Pregătit de drum, cu garanție și asistență post-vânzare. După descărcarea autocamionului, puteți utiliza tandemul cu punte liftantă pentru a dezactiva și ridica una dintre punțile motoare.

Explorați opțiunile noastre de șasiu

Motorul D17 este eficient

Cu 780 CP, D17 este cel mai puternic motor montat vreodată pe un autocamion Volvo. Dar eficiența consumului de combustibil și cuplul masiv fac din Volvo FH16 modelul perfect pentru transporturi de mare tonaj și alte activități solicitante.

Puterea motorului D17 disponibilă în trei opțiuni

Motorul D17 vine cu toată puterea și eficiența pe care le-ați putea cere pentru a vă desfășura activitățile de transport de mare tonaj. Aveți de ales între 600 CP, 700 CP și 780 CP. Pentru a vă ajuta să vă reduceți amprenta de carbon și să vă îndepliniți cerințele speciale, puteți alimenta cu HVO, indiferent de puterea motorului ales. În plus, versiunea de 700 CP poate fi alimentată și cu biodiesel.

Obțineți mai multe detalii consultând specificațiile tehnice privind Volvo FH16

Mai mult cuplu

Motorul D17 vă oferă mai multă putere, cu un cuplu de până la 3.800 Nm și o putere de frânare a motorului mai mare la turații mici. Vă permite să personalizați un lanț cinematic eficient, care funcționează exact la nivelul potrivit, chiar și atunci când activitatea dvs. necesită cele mai înalte standarde.

Descoperiți motoarele noastre Volvo

Mai mult control cu ​​I-Shift

Cu I-Shift rămâneți în control, indiferent dacă aveți nevoie de tracțiune pentru a porni sau pentru a menține cuplul la viteză redusă. Aflați mai multe despre beneficiile I-Shift consultând această galerie de imagini.

Trepte de forță

Retragerea cu o sarcină grea este o provocare atât pentru tracțiune, cât și pentru ambreiaj. I-Shift cu trepte de forță îmbunătățește capacitatea de pornire și reduce semnificativ presiunea asupra ambreiajului.

Deplasare cu o singură pedală

Funcția de schimbare a direcției vă permite să treceți de la mersul înainte la mers înapoi folosind doar accelerația. La viteze de până la 4 km/h, sistemul de frână de teren vă permite să folosiți accelerația pentru a controla atât accelerația motorului, cât și frânele pe roți.

Software inteligent

Efectul se produce în unitatea electronică de comandă, gestionând ambreiajul și treptele de viteză. O serie de pachete software vă permite să personalizați I-Shift în funcție de necesitățile dvs. Un pachet special pentru condiții grele de utilizare este disponibil pentru a vă ajuta să gestionați sarcini extreme.

Sistem de monitorizare cu camere video

Sistemul de monitorizare cu camere video optimizează aerodinamica pentru a economisi energie. De asemenea, vă îmbunătățește vizibilitatea directă și oferă funcții de monitorizare pe care oglinzile nu le au. Cu toate acestea, pentru combinații mai lungi, oglinzile laterale reprezintă o alegere mai potrivită.

Explorați sistemul nostru de monitorizare cu camere video

Infotainment și audio

O interfață pentru șofer ușor de utilizat, un sistem de infotainment și un sistem audio disponibile pe două niveluri fac din Volvo FH16 o experiență confortabilă, fie că vă aflați la volan, fie că vă odihniți.

Opțiuni cabină

Volvo FH16 este disponibil cu o gamă largă de cabine, pentru a se potrivi cerințelor dvs. Puteți alege între sistemul de monitorizare cu camere video și oglinzile laterale, care economisește energie. Realizați o analiză mai atentă a alternativelor.

  Cabină Globetrotter XXL

  Cabina Globetrotter XXL pentru Volvo FH16 combină confortul de deplasare și de viață excelent, pentru două persoane. Un confort de odihnă excelent în patul inferior mai lung și mai lat.

  Cabină Globetrotter XL

  Cabina Globetrotter XL pentru Volvo FH16 combină confortul excelent de deplasare și de trai pentru două persoane cu mult spațiu de mișcare și de depozitare.

  Cabină Globetrotter

  Cabina Globetrotter pentru Volvo FH16 combină confortul excelent de deplasare și de odihnă pentru până la două persoane cu înălțimea la care se poate sta în picioare în compartimentul motor.

  Cabină de dormit

  Cabina de dormit pentru Volvo FH16 oferă un confort de deplasare excelent și o zonă de odihnă confortabilă pentru până la două persoane la o înălțime mai mică în picioare.

  Cabină de dormit cu plafon coborât

  Cabina de dormit cu plafon coborât pentru Volvo FH16 oferă o înălțime exterioară mai mică a cabinei, combinată cu un confort de deplasare excelent și o zonă de odihnă confortabilă pentru o persoană și o înălțime mai mică în picioare.

Este posibil ca funcțiile descrise să nu fie standard sau disponibile pentru toate nivelurile de echipare și opțiunile de lanț cinematic.

Aveți întrebări?

Dealerul local Volvo Trucks are răspunsurile. Vizitați-l, contactați-l ori solicitați-i să vă facă o vizită.