Obiectivul dumneavoastră este cel de a obține disponibilitate maximă din partea autocamioanelor, generând profituri pentru companie. Noi împărtășim același obiectiv. Aflați cum vă pot ajuta serviciile noastre să vă desfășurați activitatea.

Volvo FH în service

Piese și accesorii

Știm cât de important este să vă mențineți autocamionul pe drum. Prin urmare, componentele și accesoriile originale Volvo sunt concepute pentru fiabilitate, durabilitate și performanță. 

Piese și accesorii
Volvo FMX maximizându-și disponibilitatea

Asistență vehicule

Maximizați disponibilitatea autocamionului cu Genuine Volvo Service și cu Contractele noastre Volvo Service.

Asistență vehicule
Proprietar care își optimizează afacerea cu Volvo Trucks

Afaceri optimizate

Oferim soluții personalizate pentru nevoile dumneavoastră specifice: de la gestionarea parcului auto și a serviciilor de transport cu Dynafleet, la consultanță personalizată pentru îmbunătățirea eficienței consumului de combustibil prin Consiliere combustibil, pentru a vă facilita accesul la toate serviciile digitale și la toate datele de pe Volvo Connect.

Afaceri optimizate
Șofer într-un autocamion Volvo

Asistență șofer

Șoferii competenți și motivați s-au dovedit a fi mai productivi, conducând mai sigur și mai eficient. Dacă ați investit într-un autocamion Volvo, este esențial să investiți și în șoferul dumneavoastră – ceea ce vă va conferi siguranța că veți beneficia de toate avantajele oferite de autocamion. Cursurile noastre de dezvoltare a șoferului vă pot ajuta să realizați acest lucru și multe altele.

Asistență șofer
Om de afaceri care solicită consiliere financiară

Produse financiare

Fiecare afacere este unică și are propriul mod de a-și asigura creșterea și rentabilitatea, așa că ne asigurăm timpul necesar să colaborăm îndeaproape cu dumneavoastră pentru a găsi cea mai potrivită soluție. Ca urmare, soluțiile noastre financiare, furnizate de Volvo Financial Services, sunt inteligente și flexibile. Acestea sunt personalizate pentru afacerea dumneavoastră.

Produse financiare
Cursurile Perfecționare șoferi vă ajută să beneficiați la maximum de autocamionul dumneavoastră

Cursuri de Perfecționare șoferi Volvo Trucks

Un autocamion premium merită un șofer pe măsură. Investind în cursurile Volvo Trucks de perfecționare a șoferilor îi veți ajuta pe șoferi să beneficieze la maximum de autocamioanele dumneavoastră, indiferent de necesități. Rezultatul? Îmbunătățiri ale eficienței consumului de combustibil, ale productivității și ale siguranței.

Găsiți un centru Volvo Trucks

Aveți grijă de afacerea dumneavoastră

Puteţi beneficia de serviciile noastre contactând un reprezentant Volvo Trucks. Iată unde-i puteți găsi.

Găsiți un centru Volvo Trucks
Găsiți dealerul local

Aveți grijă de afacerea dumneavoastră

Serviciile pot fi stabilite prin intermediul dealerului local. Iată unde puteți găsi dealerii.

Găsiți dealerul local