TRUCKS

Continuați să rulați cu Volvo Trucks Services

Volvo Trucks Services

Cu un autocamion Volvo premium, aveți o poziție puternică încă din prima zi. Dar angajamentul nostru față de dumneavoastră nu se oprește atunci când vă predăm cheile. Acesta este doar începutul.
 

Pentru a vă menține parcul auto în stare perfectă și afacerea în mișcare, puteți accesa nenumăratele servicii digitale și de asistență prin portalul Volvo Connect. Descoperiți moduri mai inteligente de a vă crește disponibilitatea, gestiona parcul auto și îmbunătăți eficiența energetică – utilizând datele în timp real obținute datorită tehnologiei inteligente și conectivității wireless din autocamioanele dumneavoastră. Datorită experienței dealerului dumneavoastră, precum și calității și securității pieselor originale și lucrărilor de service Volvo, veți obține cu siguranță cel mai bun sprijin pe parcursul întregului ciclu de viață al autocamionului dumneavoastră – și nu doar atât.

Volvo Connect

Volvo Connect este un portal care vă oferă acces la servicii digitale, documente și instrumente pentru a vă crește rentabilitatea transporturilor. Solicitați-i dealerului să vă configureze contul. Apoi, conectați-vă și explorați nenumăratele servicii care vă pot ajuta să obțineți un avantaj competitiv.

Aveți deja un cont Volvo Connect?

Gestionarea parcului auto

Serviciile noastre de gestionare a parcurilor auto vă vor face munca zilnică mai ușoară, mai eficientă și mai productivă. Vă vor ajuta să evitați opririle neplanificate. Să planificați activitățile de transport și vizitele la atelier. Să îmbunătățiți eficiența energetică și siguranța. Și să realizați multe alte lucruri. Toate, din același loc – Volvo Connect.
 

Gestionarea parcului auto

Asistență șofer

Șoferii competenți și motivați s-au dovedit a fi mai productivi, conducând mai sigur și mai eficient. Dacă ați investit într-un autocamion Volvo, este esențial să investiți și în șoferul dumneavoastră – ceea ce vă va conferi siguranța că veți beneficia de toate avantajele oferite de autocamion. Cursurile noastre de perfecționare a șoferilor vă pot ajuta să realizați acest lucru și multe altele.
 

Asistență șofer

Produse financiare

Fiecare afacere este unică și are propriul mod de a-și asigura dezvoltarea și rentabilitatea, așa că vom colabora îndeaproape cu dumneavoastră pentru a găsi cea mai potrivită soluție. Prin urmare, soluțiile noastre financiare, furnizate de Volvo Financial Services, sunt inteligente, flexibile și adaptate afacerii dumneavoastră.
 

Produse financiare

Intuiția dumneavoastră

Facem următorul pas în privința disponibilității autocamionului.

Să luăm legătura

Sunteți gata să începeți să utilizați Volvo Connect? Sau aveți o întrebare legată de un serviciu? Dealerul local vă poate ajuta.