TRUCKS

România

×
Servicii pentru autocamioane – adaptate afacerii dumneavoastră

Servicii pentru autocamion – adaptate afacerii dumneavoastră

Obiectivul dumneavoastră este cel de a obține disponibilitate maximă din partea autocamioanelor, generând profituri pentru companie. Noi împărtășim același obiectiv. Aflați cum vă pot ajuta serviciile noastre să vă desfășurați activitatea.

 

Piese și accesorii

Piese și accesorii

Mențineți-vă autocamionul pe șosea cu componentele originale Volvo și cu accesoriile pentru autocamioane de la Volvo

Piese și accesorii

Service pentru vehicule

Service pentru vehicule

Maximizați disponibilitatea autocamionului cu Genuine Volvo Service și cu Contractele noastre Volvo Service

Service pentru vehicule

Afaceri optimizate

Afaceri optimizate

Oferim soluții personalizate pentru nevoile dumneavoastră specifice: de la gestionarea parcului auto și a serviciilor de transport cu Dynafleet, la consultanță personalizată pentru îmbunătățirea eficienței consumului de combustibil prin Consiliere combustibil, pentru a vă facilita accesul la toate serviciile digitale și la toate datele de pe Volvo Connect.

Afaceri optimizate

Asistență șofer

Asistență șofer

Șoferii competenți și motivați s-au dovedit a fi mai productivi, conducând mai sigur și mai eficient. Dacă ați investit într-un autocamion Volvo, este esențial să investiți și în șoferul dumneavoastră – ceea ce vă va conferi siguranța că veți beneficia de toate avantajele oferite de autocamion. Cursurile noastre de dezvoltare a șoferului vă pot ajuta să realizați acest lucru și multe altele.

Asistență șofer

Produse financiare

Produse financiare

Fiecare afacere este unică și are propriul mod de a-și asigura creșterea și rentabilitatea, așa că ne asigurăm timpul necesar să colaborăm îndeaproape cu dumneavoastră pentru a găsi cea mai potrivită soluție. Ca urmare, soluțiile noastre financiare, furnizate de Volvo Financial Services, sunt inteligente și flexibile. Acestea sunt personalizate pentru afacerea dumneavoastră.

Produse financiare

Aveți grijă de afacerea dumneavoastră

Serviciile pot fi stabilite prin intermediul dealerului local. Iată unde puteți găsi dealerii.