TRUCKS

Descoperiți gama completă de camioane Volvo

Cu o gamă largă de lanțuri cinematice și o gamă și mai largă de modele, există un camion Volvo care se potrivește afacerii dvs. Faceți cunoștință cu toate acestea aici.

  Gama noastră. Avansată.

  Vă invităm să ne cunoașteți camioanele și cum le adaptăm nevoilor dvs. Indiferent dacă activați în domeniul transportului pe distanțe lungi, în construcții sau în orice alt domeniu, aici veți găsi următorul dvs. camion. Examinați îndeaproape motoarele, șasiurile și cabinele și aprofundați detaliile.

   

  Descoperiți camioanele noastre

  Camioane electrice

  Camioanele noastre electrice oferă un nivel de emisii zero, mai puțin zgomot și mai puține vibrații. Acestea fac ca orașele să fie mai curate și mai puțin poluate fonic – și îmbunătățesc mediul de lucru al șoferilor.

   

  Descoperiți camioanele electrice

  Camioane alimentate cu gaz

  Vă doriți o amprentă mai mică de CO2 asupra mediului, performanțe înalte și o autonomie de funcționare mai mare? Explorați camioanele noastre alimentate cu gaz. Disponibil pentru toate tipurile de transporturi, de la colectarea deșeurilor la transporturi de cursă lungă, folosind LNG sau CNG – produse fie din biogaz, fie din gaze naturale, în funcție de disponibilitate.

   

  Descoperiți camioanele noastre alimentate cu gaz

Caracteristici

Explorați o selecție a caracteristicilor și inovațiilor noastre care vă pot face camionul mai productiv, mai sigur și mai eficient din punct de vedere energetic. Aflați mai multe despre modul în care puteți face ca autocamionul Volvo să se adapteze cerințelor dvs. cu ajutorul caracteristicilor evidențiate mai jos.

Personalizați-vă următorul camion

Puteți să vă personalizați și să vă proiectați camionul ideal, pentru a  corespunde în totalitate cerințelor dvs.

Aveți întrebări?

Reprezentantul local Volvo Trucks are răspunsurile. Vizitați-l, contactați-l ori solicitați-i să vă facă o vizită.