TRUCKS

 

Explorați autocamioanele noastre

Vă invităm să ne cunoașteți autocamioanele și cum le adaptăm nevoilor dumneavoastră. Examinați cu atenție motoarele, șasiul, cabinele și soluțiile care conferă unicitate autocamioanelor Volvo. Examinați detaliile și gama largă de opțiuni pe care vi le punem la dispoziție. Aici vă veți găsi următorul autocamion.

Lăsați-vă inspirat. Autocamioanele, serviciile și segmentele noastre de transport sunt prezentate în ghiduri practice.

 

Garanție pentru autocamionul dumneavoastră

Noul dumneavoastră autocamion Volvo vine cu o garanție de 12 luni pentru vehicul și cu o garanție de 24 de luni pentru lanțul cinematic. Toate acestea oferă un pachet cuprinzător de beneficii care vă protejează împotriva defectelor de fabricație. Orice componentă defectă va fi reparată sau înlocuită în mod gratuit de către orice atelier autorizat Volvo.

Garanția Volvo pentru vehicule este valabilă pe o perioadă de 12 luni de la data livrării, fără limită de kilometri. Garanția pentru motor este valabilă pentru o perioadă de 24 de luni de la data livrării sau pentru un kilometraj de până la 300.000 km. Reprezentantul local vă poate oferi informații complete cu privire la termenii și condițiile de garanție.

Aveți întrebări?

Dealerul local Volvo Trucks are răspunsurile. Vizitați-i, contactați-i ori solicitați să vă facă o vizită.