TRUCKS

Siguranța

Suntem lideri în siguranța rutieră. Viziunea noastră este ca niciun autocamion să nu fie implicat în vreun accident. Astfel, putem fabrica autocamioanele cele mai sigure din lume – creând primii soluții inovatoare care asigură faptul că autocamioanele și șoferii sunt în formă maximă, previn accidentele și, dacă acestea au loc, reduc gravitatea vătămărilor corporale. Nu doar pentru șoferi. Pentru toată lumea.

Reducerea gravității vătămărilor corporale

În ciuda tuturor eforturilor, accidentele nu pot fi evitate uneori, iar inițiativele noastre de siguranță pasivă se axează pe minimizarea riscului de vătămare corporală atunci când acestea au loc. Prin urmare, ne concentrăm eforturile în fabricarea autocamioanelor care oferă cât mai multă protecție pentru șoferi, pasageri și ceilalți participanți la trafic. 

De peste 50 de ani, dispunem de propria noastră echipă de cercetare a accidentelor, care investighează accidente reale, pentru a afla cauzele producerii acestora. Așa cum am constatat de multă vreme, cu cât știm mai multe despre accidente, cu atât le putem preveni și diminua efectele mai eficient. Și utilizăm toate aceste cunoștințe pentru a îmbunătăți siguranța rutieră. Pentru toată lumea.

Explorați diversele noastre sisteme de asistență pentru șofer

Aflați mai multe despre
See and Been Seen 

Aflați mai multe despre
Stop Look Wave 

ÎNTREBAȚI EXPERTUL LOCAL

Dealerul local Volvo Trucks poate să vă dea mai multe detalii despre sistemele noastre de asistență pentru șofer