TRUCKS

SIGURANȚA NE DEFINEȘTE

Suntem lideri în siguranța rutieră. Viziunea noastră este ca niciun autocamion să nu fie implicat într-un accident. În 1969, am înființat Echipa de cercetare a accidentelor și, de atunci, ne aflăm în fruntea domeniului siguranță, cu inovații de pionierat care previn accidentele și reduc vătămările corporale. Nu doar pentru șoferi. Pentru toată lumea.

Salvează vieți de mai bine de 50 de ani

Aproape jumătate dintre toate accidentele de autocamioane pot fi evitate prin folosirea unei centuri de siguranță. Este esențial ca fiecare nouă generație de șoferi să înțeleagă ce invenție semnificativă reprezintă aceasta. Pentru că salvarea vieților omenești înseamnă pentru noi mai mult decât orice.

Cu modul nocturn, șoferii dispun de opțiunea de a închide instantaneu toate indicatoarele inutile de pe panoul de bord prin simpla apăsare a unui buton. Rezultatul constă în mai puțină strălucire în câmpul vizual al șoferului și în mai puțini factori care pot distrage de la reflexiile în parbriz și oglinzile laterale. Este cel mai potrivit pentru șoferii de cursă lungă care conduc noaptea și la întoarcerea și manevrarea în condiții meteo nefavorabile sau în medii complexe, cum ar fi la cuplarea sau decuplarea remorcilor.

Prevenirea accidentelor

Inițiativele noastre de siguranță activă sunt menite să evite erorile care provoacă aproape 90% dintre toate accidentele de trafic. Așa că îi ajutăm pe șoferi să aibă vizibilitate mai mare. Îi ajutăm să se simtă confortabil și să-și păstreze concentrarea. Și echipăm autocamioanele noastre cu sisteme și tehnologie care duc siguranța la un nivel superior.

Reducerea vătămărilor corporale

Din păcate, accidentele chiar se întâmplă – astfel încât inițiativele noastre pasive de siguranță se concentrează asupra reducerii riscurilor de vătămare corporală la accidentări. Prin urmare, ne concentrăm asupra fabricării unor autocamioane care să asigure maximum de protecție pentru șofer, pasageri și ceilalți utilizatori ai drumului.

Aflați mai multe despre sistemele de siguranță Volvo FH

Volvo Trucks stop look wave smiling girl banner

Învățăm copiii să

Stop Look Wave

Campania „Să vezi și să fii văzut” subliniază importanța vizibilității în trafic

O campanie care subliniază importanța vizibilității în trafic

Analizați siguranța în direct

Dealerul local Volvo Trucks poate să vă prezinte fiecare caracteristică de siguranță și să vă răspundă la toate întrebările pe care le aveți.