TRUCKS

Viața în cabină 

Dacă activitatea dvs. necesită un camion cu cabină de dormit, aveți la dispoziție o gamă largă de cabine de camion Volvo. In toate modelele de cabină, de la cabinele spațioase Globetrotter XXL până la cabinele mai compacte de dormit, veți găsi soluții de interior care pot îmbunătăți și mai mult fiecare zi pe șosea.

Confort pentru viața dvs. pe șosea

Când rămâneți peste noapte în cabină, nu contează doar confortul la volan. Un somn bun, un spațiu de depozitare pentru lucrurile pe care le aduceți cu dvs., o sursă de alimentare suplimentară, un sistem audio cu sunet bun și spațiu pentru a vă deplasa, toate acestea vă fac să vă simțiți ca acasă departe de casă.

Dormiți bine, ca să fiți productiv

Odihna este cel mai bun mod de a face o treabă bună, așa că asigurați-vă că dormiți bine cât timp sunteți pe drum. Cușetele din cabinele Volvo Trucks sunt dotate fie cu o saltea cu arcuri cu buzunare de aer, fie cu o saltea din spumă, pentru a vă personaliza confortul în timpul somnului. Dacă ați parcat în pantă, cușeta poate fi reglată pentru a compensa diferența de nivel și a vă asigura confortul.

Modul de supraveghere

Când sunteți parcat, sistemul de monitorizare cu cameră video poate fi activat în modul de supraveghere. Acesta vă permite să monitorizați zonele din apropierea camionului în mod practic de pe afișajul secundar.

Mențineți un climat confortabil în cabină

Când vă parcați camionul pentru a vă odihni în bătaia soarelui arzător, I-Park Cool vă poate menține climatul interior al cabinei atât de răcoros pe cât vă doriți. Trebuie doar să opriți motorul, iar sistemul de climatizare folosește bateria pentru a vă menține răcoarea.

Sistem dual de baterii

Putere pentru pornire și confort

Conservați energia cu două seturi de baterii separate. Unul este conceput pentru pornirea motorului, iar al doilea pentru funcțiile de locuit de la bord. Utilizați climatizarea cabinei, sistemul media și dispozitivele de încărcare, fără a vă face griji pentru descărcarea bateriilor de pornire.

Durată de viață mai mare

Sistemul dual de baterii utilizează tehnologia bateriilor cu gel pentru locuirea în camion și baterii cu alimentare superioară pentru pornirea de pe loc. Bateriile cu gel pot fi consumate integral fără a se deteriora și au o durată de viață mai lungă decât bateriile alimentate în mod obișnuit.

Sistem de automonitorizare

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la verificarea nivelurilor de energie. Sistemul supraveghează nivelurile de încărcare pentru a preîntâmpina descărcarea completă. Mai întâi se vor închide treptat toate dispozitivele auxiliare și veți fi avertizați.

Confort zilnic

Frigidere si cuptor cu microunde

Luați-vă cu dvs. la drum alimente, băuturi și alte produse proaspete. Puteți achiziționa o cabină proiectată din fabrică cu unul sau două frigidere, în funcție de modelul de cabină. De asemenea, vă puteți pregăti băuturi calde sau mâncăruri în cuptorul cu microunde integrat, amplasat practic pe raftul superior din față.

Un sistem audio care vi se potrivește

Sunt disponibile două configurații diferite de sisteme audio: Selectat și extins. Acestea oferă un set premium de șase difuzoare de înaltă calitate. Sistemul extins este disponibil pentru Volvo FH16 Aero, Volvo FH Aero, Volvo FH16 și Volvo FH - și îmbunătățește nivelul cu un subwoofer adăugat.

Accesorii practice

Există o gamă largă de accesorii Volvo disponibile ca să vă facă viața pe șosea și mai confortabilă, și mai practică. Totul, de la un filtru de cafea integrat și un suport pentru pahare până la soluții de depozitare și un robinet de apă pentru a vă spăla pe mâini.

 

Aflați mai multe despre accesoriile Volvo 

Cabina Globetrotter XXL

Confort și spațiu extinse

Cabina Globetrotter XXL a fost extinsă pentru a oferi și mai mult spațiu și confort decât oricare dintre celelalte modele de cabină și dispune de aceeași înălțime interioară generoasă precum cabina Globetrotter XL. Cu modelele Volvo FH Aero și Volvo FH16 Aero cu formă aerodinamică, aveți posibilitatea de a trece la versiunea Globetrotter XXL, fără a fi restricționat de cerințele de lungime.

Suficient de mare pentru două persoane

Cabina Globetrotter XXL oferă și confort sporit de odihnă pentru două persoane într-o cușetă mai mare și mai lungă – datorită lungimii extinse a cabinei. Cușeta din cabina Globetrotter XXL are o lungime de 213 cm. Lățimea la cap, pentru secțiunea mediană și la picioare este de 99/106,5/91 cm, respectiv.

Proiectați-vă spațiul din cabină

Alegeți din toată gama noastră de modele de camioane și dimensiuni de cabină în cadrul Volvo Truck Builder. Creați spațiul de care aveți nevoie pentru viața dvs. pe drum. Explorați nivelurile de echipare interioară, scaunele, cușetele și alte opțiuni.

Este posibil ca funcțiile descrise să nu fie standard sau disponibile pentru toate nivelurile de echipare și opțiunile de lanț cinematic.

Aveți întrebări?

Dealerul local Volvo Trucks are răspunsurile. Vizitați-l, contactați-l ori solicitați-i să vă facă o vizită.