TRUCKS

Volvo FH. Camionul emblematic pentru distanță lungă.

Volvo FH este un camion emblematic de cursă lungă conceput să vă ofere confort și siguranță pe cele mai lungi distanțe. Echipat cu tehnologie pentru a vă spori eficiența. Alegeți dintr-o gamă largă de lanțuri cinematice ,electric, gaz și diesel, care vor transforma deplasarea în timp de calitate încă din prima zi.

  Volvo FH

  Operațiuni: transport de cursă lungă și transport regional, transport pentru construcții, transport forestier și de cherestea, transport minier și pentru cariere
  Putere: 420 – 540 CP

  Consultați specificațiile tehnice complete

  Volvo FH Electric

  Operațiuni: transport regional și transport de containere, transport pentru construcții
  Sarcină maximă în combinație: 44 de tone
  Putere: până la 490 kW
  Autonomie: până la 300 km

  Citiți mai multe despre Volvo FH Electric

  Volvo FH alimentat cu gaz

  Operațiuni: transport de cursă lungă și transport regional, transport de containere
  Putere: 420 – 500 CP
  Autonomie: până la 1.000 km

  Citiți mai multe despre Volvo FH alimentat cu gaz

Explorați caracteristicile de confort și siguranță ale Volvo FH

O formă distinctivă a farului și un profil vertical al cabinei, ușor de identificat de la distanță. O gamă de cabine confortabile echipate cu tot felul de soluții, care vă pot face viața pe drum și mai ușoară. Răsfoiți galeria de mai jos pentru a afla mai multe despre ceea ce face din acest camion un loc de muncă eficient și confortabil.

Proiectat pentru eficiență

Farurile cu LED-uri, spațiile mai înguste și sistemul de monitorizare cu camere video sunt exemple de caracteristici de design eficiente ale Volvo FH, care reduc rezistența la înaintare și economisesc energie. În plus, faza lungă adaptivă vă optimizează vizibilitatea fără a-i deranja pe ceilalți, pentru a spori siguranța rutieră.

Climatul de cabină perfect

Un sistem de climatizare bine calibrat distribuie și circulă aerul în cabina dvs. Volvo FH atunci când vă aflați în mișcare. Când opriți motorul pentru a vă odihni, activați pur și simplu I-Park Cool pentru a menține un climat confortabil în cabină pe tot parcursul unei nopți bune de somn, folosind în acest scop doar energia bateriei.

Confort zilnic

Cabinele Volvo FH sunt concepute pentru ca zilele dvs. pe drum să se desfășoare fără probleme. Există numeroase spații de depozitare, frigidere duble pentru a păstra alimentele și băuturile proaspete și un cuptor cu microunde pentru a încălzi gustările preferate. Și, desigur, un pat cu adevărat confortabil.

Personalizați-vă Volvo FH

Electric, alimentat cu gaz sau diesel. Cinci dimensiuni de cabină. O gamă de niveluri de finisaje exterioare și interioare. Și o selecție extinsă de opțiuni, cum ar fi frânele pe disc fără rezistență la rulare și I-Save, pentru a face deplasarea și mai eficientă, sigură și productivă.

Tehnologia I-Save este eficientă și lină

O deplasare și mai lină, mai silențioasă și un consum mai redus de combustibil. I-Save folosește motorul D13 cu tehnologia Turbo Compound, cu un cuplu mai mare la turații mici, punți spate eficiente și soluții software optimizate pentru a economisi combustibil și pentru a vă îmbunătăți marja de profit.

Descoperiți Volvo FH cu I-Save

Planificați-vă din timp pentru a economisi energie cu I-See

Cu I-See, camionul dvs. optimizează viteza, treptele de viteză, mersul în marșarier și opririle motorului în funcție de topografie, curbe și informații în timp real despre trafic. Pentru a planifica din timp și a economisi energie. Puteți folosi I-See imediat ce ieșiți pe drum.

Citiți mai multe despre I-See

Control adaptiv al vitezei de croazieră

Păstrarea unei viteze constante economisește energie. Controlul adaptiv al vitezei de croazieră vă ajută să faceți acest lucru într-un mod sigur și confortabil. Funcționează la toate vitezele până la oprire și pornește din nou în mod automat, astfel încât îl puteți folosi pentru mai multe utilizări decât pe autostradă.

Mai multe despre sistemele de asistență pentru șofer

Faceți din Volvo FH autovehiculul dvs. perfect

Indiferent dacă folosiți Volvo FH pentru transport de cursă lungă sau pentru lucrări de construcții, schimbarea treptelor de viteză va fi perfectă, iar manevrele vor fi precise și controlabile cu ajutorul sistemului I-Shift și al sistemului de direcție dinamică Volvo. Aruncați o privire în galeria de mai jos pentru a obține mai multe informații despre I-Shift, direcția dinamică Volvo și alte opțiuni disponibile pentru camionul dvs.

Schimbarea perfectă cu I-Shift

I-Shift oferă diverse variante de transmisii care pot fi adaptate pentru toate tipurile de transport, de la transportul de cursă lungă la construcții și transporturi de mare tonaj. I-Shift Dual Clutch schimbă treptele de viteză fără să întrerupă furnizarea de energie. Echipat cu viteze de forță, I-Shift vă permite să gestionați sarcini extreme de pe loc, fără a compromite economia de combustibil la viteze mari.

Aflați mai multe despre I-Shift

Precizia direcției dinamice Volvo

Direcția dinamică Volvo vă oferă siguranță de direcție, pentru a vă ușura deplasarea și a vă scuti de efort. De asemenea, adaugă funcționalitate sistemelor de asistență a șoferului cu direcție activă în diferite situații. În plus, există opțiunea de a vă manevra camionul cu ajutorul unei telecomenzi.

Citiți mai multe despre sistemul de direcție dinamică Volvo

Tandem cu punte liftantă

Mai puțină energie necesară, o tracțiune mai bună și o rază de bracaj mai strânsă. Funcția tandem cu punte liftantă vă permite să dezactivați și să ridicați una dintre punțile motoare. Tracțiunea și capacitatea de sarcină utilă a punții tandem cu manevrabilitatea și eficiența unui vehicul cu tracțiune pe o singură punte.

Explorați opțiunile noastre de șasiu

O experiență Infotainment

Asigurați-vă că timpul petrecut în cabină este cât mai plăcut. Sistemul Infotainment vă permite să vă integrați smartphone-ul. Puteți alege între două niveluri diferite de sisteme audio, cu un difuzor de frecvențe joase suplimentar sub scaun, pentru melodiile și podcasturile preferate.

Siguranță în jurul camionului

Opțiuni cabină

Personalizați-vă Volvo FH cu modelul de cabină potrivit pentru nevoile dvs. Puteți alege între sistemul de monitorizare cu camere video și oglinzile laterale, care economisește energie. Realizați o analiză mai atentă a alternativelor de mai jos.

  Cabină Globetrotter XXL

  Volvo FH cu cabina Globetrotter XXL oferă confort de deplasare și de viață excelent, pentru două persoane. Patul inferior, mai lung și mai lat, este proiectat pentru un somn foarte confortabil.

  Cabină Globetrotter XL

  Cabina Volvo FH Globetrotter XL este originalul și standardul din domeniu pentru transportul de cursă lungă și alte aplicații cu exigențe sporite de confort. Condiții de viață confortabile și încăpătoare pentru până la două persoane.

  Cabină Globetrotter

  Volvo FH cu cabina Globetrotter combină confortul excelent de deplasare și de odihnă pentru până la două persoane cu înălțimea la care se poate sta în picioare în compartimentul motor.

  Cabină de dormit

  Volvo FH cu cabină de dormit combină un confort de deplasare excelent și o zonă de odihnă confortabilă pentru până la două persoane la o înălțime mai mică în picioare.

  Cabină de dormit cu plafon coborât

  Volvo FH cu cabină de dormit cu plafon coborât oferă o înălțime exterioară mai mică a cabinei, combinată cu un confort de deplasare excelent și o zonă de odihnă confortabilă pentru o persoană și o înălțime mai mică în picioare.

Este posibil ca funcțiile descrise să nu fie standard sau disponibile pentru toate nivelurile de echipare și opțiunile de lanț cinematic.

Aveți întrebări?

Reprezentantul local Volvo Trucks vă oferă răspunsurile. Vizitați-l, contactați-l ori solicitați-i să vă facă o vizită.