TRUCKS

România

×
Calitatea: misiunea noastră permanentă care se află în centrul a tot ceea ce facem

Calitatea, o valoare care se regăsește în tot ceea ce facem

Nu este doar un cuvânt. Este misiunea noastră. Un efort constant de a trece dincolo de granițele previzibilului și de a nu lăsa nimic la voia întâmplării. Și se află la baza a tot ceea ce facem, de la dezvoltarea produselor la rețeaua globală de centre de servicii. Cum evaluăm calitatea? Prin performanța autocamionului dumneavoastră. Se află pe drum atunci când trebuie. Iar afacerea dumneavoastră este cât se poate de profitabilă.

Fiecare piesă este testată, măsurată și fabricată cu o precizie meticuloasă

Produse de calitate

Proiectăm, testăm, măsurăm și fabricăm fiecare piesă și componentă cu o precizie pe care unii ar putea-o considera extremă. Este un proces care se desfășoară cu pasiune și precizie, iar managementul calității este prezent de la început până la sfârșit. În acest fel, am putut să ajungem la eficiența, disponibilitatea, siguranța și confortul de care vă bucurați la volanul unui autocamion Volvo. Și la fel veți merge mai departe, kilometru după kilometru.

Servicii de calitate

Asistența pe care o primiți de la centrele noastre service. Abilitățile și experiența tehnicienilor noștri, care vă sunt alături oriunde aveți nevoie de ei. Și mărimea și eficiența rețelei noastre globale de asistență. Când este vorba de service, calitatea Volvo îmbunătățește toate aspectele, de la eficiența consumului de combustibil și siguranța la productivitatea și securitatea șoferilor. Vă oferă asistența și piesele de care aveți nevoie, menține autocamionul în mișcare și profitul la nivel ridicat.

Calitatea service-ului îmbunătățește toate aspectele, de la eficiența consumului de combustibil și condusul sigur la randamentul și securitatea șoferilor.

Doriți să vedeți ce înseamnă calitate?

Vizitați  un centru local Volvo Trucks. Acolo angajații pot vorbi despre calitate toată ziua. Este pasiunea lor.