TRUCKS

Volvo FH16 Aero. Transport greu eficient.

Volvo FH16 Aero este un camion pentru transporturi grele proiectat și echipat pentru productivitate extinsă. Designul aerodinamic, împreună cu motorul puternic D17, vă permit să vă optimizați performanțele, reducând în același timp consumul de combustibil. Excelenta experiență de rulare face, de asemenea, parte din pachet!

Volvo FH16 Aero

Aplicații: Sarcini de transport grele
Putere: 600 CP, 700 CP sau 780 CP

Consultați specificațiile tehnice complete

Eficiență și confort pentru necesitățile dvs.

Analizați îndeaproape designul aerodinamic al camionului echipat acum cu sistemul de monitorizare cu camere video: reduce rezistența la înaintare pentru a economisi combustibil, îmbunătățind în același timp vizibilitatea directă. Experimentați confortul cabinei Globetrotter XXL. Explorați galeria de mai jos pentru a descoperi mai multe despre Volvo FH16 Aero.

Sistem de monitorizare cu camere video

Sistemul de monitorizare cu camere video optimizează aerodinamica pentru a economisi combustibil. De asemenea, vă deschide câmpul vizual atât în ​​condiții bune de deplasare, cât și în condiții dificile. Vizibilitatea pe timp de noapte facilitează deplasarea pe întuneric, iar modul de supraveghere vă permite să observați ce se întâmplă în jurul camionului atunci când acesta este parcat.

Explorați sistemul nostru de monitorizare cu camere video

Infotainment și audio

O interfață pentru șofer ușor de utilizat, un sistem de infotainment și un sistem audio disponibile în două nivele de echipare, toate acestea fac din Volvo FH16 Aero o experiență cu adevărat confortabilă, fie că vă aflați la volan, fie că vă odihniți.

Confortul cabinei Globetrotter XXL

Volvo FH16 Aero este creat pentru a vă optimiza timpul petrecut pe drum. Aveți parte de o călătorie de neuitat cu cabina Globetrotter XXL. Și mai mult spațiu, mai mult confort, un pat mai mare și confort sporit în cabină. În plus, capacitatea dvs. de transport rămâne neafectată.

Aflați mai multe despre traiul în cabină

Creați-vă propriul Volvo FH16 Aero

Un caracter puternic, cu un design aerodinamic și sistem de frânare cu disc fără rezistență la rulare, pentru a vă reduce la minimum amprenta de carbon și costurile legate de  combustibil. Personalizați-vă Volvo FH16 Aero pentru activități de transport grele.

Îmbunătățiți productivitatea cu ajutorul pilotului automat adaptiv

Păstrați o viteză constantă pentru a economisi combustibil. Menținerea unei viteze medii ridicate vă va crește și productivitatea. Pilotul automat adaptiv adaptează viteza în funcție de vehiculul din față și funcționează de la viteza de croazieră până la oprirea completă – și, din nou, până la viteza de croazieră. Ceea ce înseamnă că îl puteți folosi și mai mult.

Sistemele noastre de asistență pentru șofer

Anticipează rutele și economisește combustibil cu I-See

I-See cunoaște rutele și optimizează viteza, schimbarea treptelor de viteză, mersul în marșarier și opririle motorului în funcție de acestea. I-See ia în considerare în timp real topografia viitoare, curbele, sensurile giratorii și informațiile despre trafic, pentru a economisi combustibil.

Citiți mai multe despre I-See

Echipat pentru performanță și eficiență

D17 este cel mai puternic motor montat vreodată pe un camion Volvo. Dar eficiența consumului de combustibil și cuplul masiv fac din Volvo FH16 Aero modelul perfect pentru transporturi grele și solicitante cu viteză medie ridicată.

Până la 780 CP

D17 este un motor de 17 litri cu șase cilindri dispuși în linie, cu greutate redusă și eficiență ridicată. Aveți de ales între 600 CP, 700 CP și 780 CP. Pentru a reduce amprenta de CO2, toate versiunile funcționează fie pe motorină, fie cu HVO. 

Consultați specificațiile complete pentru Volvo FH16 Aero

Eficiență sporită și cuplu mai mare

Motoarele disponibile pe Volvo FH16 Aero oferă mai multă putere, un cuplu de până la 3.800 Nm și o putere de frânare a motorului mai mare la turații mici. Acest lucru înseamnă că puteți personaliza un lanț cinematic eficient, puternic și uniform și puteți reduce costurile de combustibil.

Citiți mai multe despre motoarele Volvo

Mai multă forță, pentru o mai bună eficiență a combustibilului

Puternicul lanț cinematic D17 este conceput pentru a economisi combustibil atunci când transportați sarcini grele. Cum? Puterea și cuplul masiv permit motorului să lucreze cu mai puțin efort la turații mai mici, ceea ce permite economii de combustibil.

Control total asupra puterii și manevrelor

Utilizați puterea eficient. I-Shift vă oferă controlul total asupra puterii motorului D17. Iar cu direcția dinamică Volvo, următoarea mișcare este atât simplă, cât și precisă. Accesați galeria de imagini de mai jos pentru a afla mai multe despre aceste caracteristici.

I-Shift schimbă perfect treptele de viteză

Cu I-Shift, fiecare schimbare a treptelor de viteză este eficientă și cronometrată la milisecundă. Acesta vă face deplasarea confortabilă și eficientă. Alegerea pachetelor software vă permite să personalizați I-Shift-ul în funcție de necesitățile dvs. de transport greu.

Mai multe despre I-Shift

Direcție dinamică Volvo: o mână fermă

Manevrați încărcături grele la viteză redusă, în mod precis și controlat? Asemenea unei mâini sigure și stabile, direcția dinamică Volvo are scopul de a vă ajuta să conduceți mai ușor. De asemenea, aceasta interacționează cu sistemele de asistență pentru șoferi.

Despre sistemul de direcție dinamică Volvo

Opțiuni cabină

Vă propunem Volvo FH16 Aero cu o gamă de cabine care să corespundă necesităților dvs. Iată mai jos opțiunile disponibile pe care le puteți analiza.

  Cabină Globetrotter XXL

  Volvo FH16 Aero cu cabina Globetrotter XXL combină un confort excelent de deplasare și de locuit, pentru două persoane. Un confort de odihnă excelent în patul inferior extins și mai lat.

  Cabină Globetrotter XL

  Volvo FH16 Aero cu cabina Globetrotter XL combină confortul excelent de deplasare și de trai pentru două persoane cu mult spațiu de mișcare și de depozitare.

  Cabină Globetrotter

  Volvo FH16 Aero cu cabina Globetrotter combină confortul excelent de deplasare și de odihnă pentru până la două persoane cu înălțimea la care se poate sta în picioare în compartimentul motor.

  Cabină de dormit

  Volvo FH16 Aero cu cabină de dormit oferă un confort de deplasare excelent și o zonă de odihnă confortabilă pentru până la două persoane la o înălțime mai mică în picioare.

  Cabină de dormit cu plafon coborât

  Volvo FH16 Aero cu cabină de dormit cu plafon coborât oferă o înălțime exterioară mai mică a cabinei, combinată cu un confort de deplasare excelent și o zonă de odihnă confortabilă pentru o persoană și o înălțime mai mică în picioare.

Este posibil ca funcțiile descrise să nu fie standard sau disponibile pentru toate nivelurile de echipare și opțiunile de lanț cinematic.

Aveți întrebări?

Reprezentantul local Volvo Trucks are răspunsurile. Vizitați-l, contactați-l ori solicitați-i să vă facă o vizită.