TRUCKS

See and Be Seen

Siguranța rutieră depinde de colaborarea dintre participanții la trafic. See and Be Seen este o activitate simplă prin care aflați cum se poate îmbunătăți siguranța când șoferii de autocamion interacționează cu bicicliștii. Este o activitate de grup perfectă pentru școli și companii.

Cunoașterea salvează vieți

Siguranța a reprezentat întotdeauna o prioritate pentru Volvo Trucks întotdeauna. Prin intermediul cercetărilor și analizelor noastre, a devenit clar faptul că majoritatea accidentelor rutiere au loc din cauza factorului uman. De aceea, nu doar creăm funcții de siguranță inovatoare pentru produsele noastre, ci vrem să transmitem cunoștințele pe care le-am acumulat către societate.

Vizibilitatea este esențială

Obiectivul inițiativei noastre, See and Be Seen, este o mai bună conștientizare a importanței vizibilității în trafic. Inițiativa reliefează situații în care sunt implicați bicicliști sau alți participanți la trafic și cum poate fi sporită siguranța când șoferii de autocamion interacționează cu bicicliștii.

Kitul de instruire

Kitul de instruire See and Be Seen este gratuit și disponibil pentru oricine. De exemplu, profesorii pot desfășura exerciții cu elevii, iar managerii îl pot utiliza ca activitate de afaceri. Kitul inspirațional constă dintr-un ghid pentru instructori, o prezentare în PowerPoint și un ghid privind desfășurarea în siguranță a unui exercițiu în aer liber în care este implicat un autocamion.

Descărcați kitul de instruire

PUNEȚI SIGURANȚA PE PRIMUL LOC

Dealerul local Volvo Trucks poate să vă prezinte toate caracteristicile de siguranță și să răspundă la orice întrebări ați avea.