TRUCKS

Campania noastră pentru siguranța rutieră

SEE AND BE SEEN

O activitate ușor de realizat, care vă arată cum puteți îmbunătăți siguranța în interacțiunea dintre bicicliști și șoferii de autocamioane.

Diferența care salvează vieți

Încă de la începuturi, Volvo Trucks a acordat o atenție deosebită siguranței. Prin intermediul cercetărilor și analizelor noastre, a devenit clar faptul că majoritatea accidentelor rutiere se petrec din cauza factorului uman. De aceea, în plus față de dezvoltarea numeroaselor funcții de siguranță inovatoare pentru produsele noastre, vrem să facem mai mult.

See and be seen

Obiectivul nostru este să sporim conștientizarea cu privire la vizibilitatea în trafic. Campania pune în lumină situațiile în care sunt implicați bicicliștii și alți participanți la trafic și modul de îmbunătățire a siguranței în interacțiunea dintre bicicliști și șoferii de autocamion.

Kitul de instruire este gratuit și este disponibil pentru oricine. De exemplu, profesorii pot desfășura exerciții cu elevii, iar managerii îl pot utiliza ca activitate de afaceri.

Kitul de instruire

Kitul inspirațional „Să vezi și să fii văzut” constă într-un ghid pentru instructori, o prezentare în PowerPoint și un ghid privind desfășurarea în siguranță a unui exercițiu în aer liber în care este implicat un autocamion.

La finalizarea activităților, este recomandat să oferiți materiale gratuite, cum ar fi veste reflectorizante pentru promovarea siguranței în trafic.

Descărcați kitul de instruire

Analizați siguranța în direct

Dealerul local Volvo Trucks poate să vă prezinte fiecare caracteristică de siguranță și să vă răspundă la toate întrebările pe care le aveți.