TRUCKS

Îmbunătățiți siguranța șoferilor și preveniți accidentele

Serviciul Siguranță din Volvo Connect vă permite să monitorizați și să analizați comportamentul șoferilor, pentru a îmbunătăți siguranța parcului dumneavoastră auto și a reduce riscul de accidente. Acesta va contribui și la reducerea uzurii, îmbunătățirea eficienței consumului de combustibil și, mai ales, la creșterea siguranței rutiere. Pentru toată lumea.

Principalele avantaje

Analizați și îmbunătățiți siguranța șoferilor.

Primiți avertizări legate de siguranță.

Creșteți eficiența consumului de combustibil.

Reduceți uzura.

Reduceți riscul de accident.

Protejați reputația companiei dumneavoastră.

Aflați mai multe despre serviciul Siguranță de mai jos. Pentru mai multe informații, puteți să accesați Volvo Connect Marketplace sau să contactați dealerul local. 

Încă nu aveți un cont Volvo Connect?
 

Contactați dealerul pentru a vă înregistra

Servicii de siguranță și securitate recomandate


Siguranță

Siguranța și securitatea înseamnă mai mult decât protejarea șoferilor de autocamion și a celorlalți participanți la trafic în caz de accident. Înseamnă, în primul rând, prevenirea accidentelor. Serviciul Siguranță din Volvo Connect oferă informațiile necesare analizării siguranței și instruirii șoferilor. Serviciul înregistrează comportamentul șoferului, cum ar fi frânarea și accelerarea bruscă, precum și intervenția sistemelor de siguranță activă pentru evitarea incidentelor sau accidentelor. Astfel, managerii parcurilor auto și șoferii pot identifica domeniile de îmbunătățire, astfel încât transporturile să fie mai sigure, crescând totodată eficiența consumului de combustibil și reducând uzura.

Siguranță pentru Volvo Connect

Servicii Volvo Connect recomandate

Să luăm legătura

Sunteți gata să începeți să utilizați Volvo Connect? Sau aveți o întrebare legată de un serviciu? Dealerul local vă poate ajuta.