TRUCKS

România

×
Piese și accesorii

Mențineți-vă autocamionul pe șosea cu componentele originale Volvo și cu accesoriile pentru autocamioane de la Volvo

Piese și accesorii

Știm cât de important este să vă mențineți autocamionul pe drum. Prin urmare, componentele și accesoriile originale Volvo sunt concepute pentru fiabilitate, durabilitate și performanță. Acestea beneficiază de garanția calității și îndeplinesc specificațiile și cerințele stricte Volvo. Asemenea autocamioanelor noastre, componentele originale Volvo sunt testate nu numai în laboratoarele noastre, ci și în programele noastre extinse de testare, care acoperă o gamă largă de condiții de rulare – de la zona arctică până la deșertul torid.

În cazul unei opriri neplanificate, sistemul nostru logistic avansat și eficient ne oferă siguranța că vom găsi componentele potrivite și că le vom livra la timp. Iar tehnicienii noștri calificați vor fi pregătiți să intervină, astfel încât autocamionul va reveni pe drum cât mai repede posibil. Disponibilitate maximizată. Și liniște garantată.

Calitatea

Stare originală. Deoarece asta este ceea ce veți obține în primul rând. Puteți să vă bazați pe calitate și fiabilitate originale, la standardele impuse de Volvo.

Livrare

Componentele potrivite. La locul potrivit, la timpul potrivit. Rețeaua Volvo Trucks acoperă peste 130 de țări și peste 2000 de dealeri și ateliere de service.

Garanție

Doi ani garanție pentru piese de schimb și accesorii originale Volvo.

Știri și relatări relevante