Știm cât de important este să vă mențineți autocamionul pe drum. Prin urmare, componentele și accesoriile originale Volvo sunt concepute pentru fiabilitate, durabilitate și performanță. Acestea beneficiază de garanția calității și îndeplinesc specificațiile și cerințele stricte Volvo. Asemenea autocamioanelor noastre, componentele originale Volvo sunt testate nu numai în laboratoarele noastre, ci și în programele noastre extinse de testare, care acoperă o gamă largă de condiții de rulare – de la zona arctică până la deșertul torid.

În cazul unei opriri neplanificate, sistemul nostru logistic avansat și eficient ne oferă siguranța că vom găsi componentele potrivite și că le vom livra la timp. Iar tehnicienii noștri calificați vor fi pregătiți să intervină, astfel încât autocamionul va reveni pe drum cât mai repede posibil. Disponibilitate maximizată. Și liniște garantată.

Calitatea

Stare originală. Deoarece asta este ceea ce veți obține în primul rând. Puteți să vă bazați pe calitate și fiabilitate originale, la standardele impuse de Volvo.

Livrare

Componentele potrivite. La locul potrivit, la timpul potrivit. Rețeaua Volvo Trucks acoperă peste 130 de țări și peste 2000 de dealeri și ateliere de service.

Garanție

Doi ani garanție pentru piese de schimb și accesorii originale Volvo.

Piese originale Volvo – Servicii Volvo Trucks

Piese Originale Volvo

Cu piesele potrivite la specificațiile corecte, componentele originale Volvo reprezintă cea mai bună modalitate de a vă menține autocamionul pe drum.

Citiți mai multe despre componentele originale Volvo
Accesorii Volvo Trucks – Servicii Volvo Trucks

Accesorii Volvo Trucks

Transformați un autocamion Volvo în autocamionul dumneavoastră Volvo preferat îmbunătățind aspectul, performanța și confortul acestuia.

Citiți mai multe despre accesoriile Volvo Truck
Magazine Volvo Trucks – Servicii Volvo Trucks

Magazinul de materiale promoționale Volvo Trucks

Materialele promoționale Volvo sunt unice, concepute pentru a susține stilul cotidian de viață al șoferilor.

Vizitați magazinul de materiale promoționale Volvo Trucks

Știri și relatări relevante

Motoare readuse la viață

În cadrul fabricii din orașul Flen, motoarelor uzate ale autocamioanelor grele li se acordă o nouă șansă la viață. După refabricare, acestea arată ca noi, iar procesul este mai prietenos cu mediul înconjurător....

O fereastră spre lumea digitală

Digitalizarea transformă rapid societatea, iar industria transporturilor nu face excepție. Carina Holm, manager de servicii la Volvo Trucks, explică modul în care lansarea Volvo Connect, o singură interfață pentru informații și servicii, le va ușura ...

Autocamioane mai ușoare pentru o sarcină utilă mai mare

Deoarece funcționează într-un mediu foarte competitiv, compania Arclid Transport a trebuit să maximizeze sarcina utilă și să sporească productivitatea. Prin investițiile în soluții de transport specifice, combinate cu instruirea șoferilor, Peter ...

Contactați-ne

Contactați-ne

Începând de la găsirea componentei potrivite pentru repararea sau întreținerea autocamioanelor, suntem aici pentru a vă veni în ajutor. Trebuie doar să ne sunați – sau mai bine ne faceți o vizită.

Găsiți cel mai apropiat centru service Volvo Trucks