TRUCKS

Volvo FH alimentat cu gaz

Camionul alimentat cu gaz Volvo FH este un camion performant pentru transportul de cursă lungă, care vă poate reduce semnificativ amprenta de CO2. Alimentat cu bio-LNG și HVO, acesta poate parcurge distanțe lungi cu o sarcină utilă mare, cu emisii neutre de dioxid de carbon, atunci când se calculează de la rezervor la roți.

Performanță ridicată cu emisii reduse de CO2

Motoarele alimentate cu gaz Volvo FH oferă aceleași niveluri de putere și cuplu ca și motoarele noastre diesel. Și fac asta cu emisii reduse și cu potențialul de a deveni chiar neutre din punct de vedere al emisiilor de dioxid de carbon atunci când utilizează bio-LNG și HVO regenerabile. Alegeți între variantele de putere 420, 460 sau 500 CP, cu un cuplu de până la 2.500 Nm.

Putere și cuplu mai mari

Motorul Volvo FH alimentat cu gaz se bazează pe tehnologia motorului diesel și oferă eficiență, putere și cuplu semnificativ mai mari decât alte tipuri de motoare pe gaz. Asta îl face perfect pentru operațiunile de transport de cursă lungă, cu greutăți combinate de până la 60 de tone.

O amprentă redusă de CO2

Motorul folosește bio-LNG (biogaz) sau LNG (gaz natural), dar și o cantitate mică de combustibil HVO regenerabil sau diesel. De asemenea, folosește AdBlue pentru tratarea ulterioară a gazelor de eșapament. Acest lanț cinematic oferă un potențial de reducere a amprentei de CO2 cu până la 100%, calculată de la rezervor la roată, atunci când se utilizează bio-LNG și HVO.

Capacitate LNG pentru gama dvs.

Volvo FH alimentat cu gaz este disponibil cu trei dimensiuni diferite de rezervor, pentru a se potrivi activităților dvs. Este posibilă o rază de acțiune de până la 1.000 km, ceea ce face ca autocamionul să fie foarte potrivit pentru transportul de cursă lungă în cadrul unei rețele în creștere de stații de alimentare cu gaz.

Personalizați-vă Volvo FH alimentat cu gaz

De câtă putere aveți nevoie? Ce distanță veți parcurge între stațiile de alimentare? Și de ce nivel de confort aveți nevoie în cabina dvs.? Configurați-vă cel mai bun Volvo FH alimentat cu gaz cu ajutorul configuratorului nostru de camioane.

Putere cu emisii reduse

Volvo FH alimentat cu gaz funcționează ca un camion cu motor diesel, dar vă permite să vă reduceți emisiile de CO2 cu până la 100%. Această valoare este calculată de la rezervor până la roată atunci când se utilizează bio-LNG și HVO, în comparație cu un camion care utilizează diesel european standard.

Până la 60 de tone

Autonomie de până la 1.000 km

Până la 500 CP

Este posibil ca funcțiile descrise să nu fie standard sau disponibile pentru toate nivelurile de echipare și opțiunile de lanț cinematic.

Aveți întrebări?

Dealerul local Volvo Trucks are răspunsurile. Vizitați-l, contactați-l ori solicitați-i să vă facă o vizită.