TRUCKS

OBȚINEREA ACORDULUI ȘI INFORMAȚIILE FURNIZATE CLIENȚILOR

1. Procesarea datelor personale și scopul Volvo Lastvagnar AB (Volvo Trucks), nr. înreg. 556013-9700 („Compania”), cu sediul la Gropegårdsgatan, 405 08 Gothenburg, Suedia, este controlorul de date pentru procesarea datelor dumneavoastră personale. Ca parte a activităților sale, Compania va procesa datele dumneavoastră personale (de exemplu, numele dumneavoastră, numele companiei, adresa, numărul de telefon, numărul de mobil, e-mailul și alte detalii de contact) pe care dumneavoastră, în calitate de client, le furnizați Companiei. Informațiile vor fi utilizate pentru procesarea și îndeplinirea solicitării dumneavoastră de informații referitoare la disponibilitatea autovehiculelor și pentru administrarea, evaluarea și dezvoltarea relațiilor cu clienții (de exemplu, campaniile de marketing direct desfășurate de Companie și de dealerii noștri, atât în cadrul, cât și în afara grupului Companiei).

2. Transferul datelor personale Datele personale pot fi transferate sau coordonate, atât în cadrul, cât și în afara Uniunii Europene, către grupul de companii al Companiei, către dealerii noștri și către alte firme cu care cooperează Compania în mod stabil, în scopurile descrise mai sus.

3. Accesul Aveți dreptul să vă accesați evidențele în mod gratuit, o dată în fiecare an calendaristic. Puteți stabili acest lucru trimițându-ne o solicitare scrisă. Solicitarea trebuie să fie semnată de dumneavoastră și trimisă prin poștă la adresa de mai jos. Prin urmare, nu puteți solicita acces la evidențele dumneavoastră prin e-mail. Volvo Lastvagnar AB (Volvo Trucks) În atenția: Customer Service (Serviciul clienți) 405 08 Gothenburg Suedia

4. Rectificare Aveți dreptul să solicitați rectificarea, blocarea sau ștergerea datelor personale pe care Compania le procesează în legătură cu dumneavoastră.

5. Acordul Prin utilizarea serviciului nostru de abonament, vă exprimați consimțământul față de procesarea datelor personale, conform prevederilor de mai sus.