TRUCKS

Extindeți-vă flota cu un camion rulat pe care să vă puteți baza


Cumpărarea unui camion rulat este o alegere excelentă dacă doriți să vă extindeți flota. Noi inspectam si testam cu atenție fiecare camion disponibil pentru a ne asigura că este în stare bună pentru ca dvs să beneficiați fără griji de un camion rulat.

 

Prin intemediul rețelei noastre de centre puteți, de asemenea, alege dintr-o varietate de servicii si contracte de intreținere care să se potrivească nevoilor activității dumneavoastră. 
 

Găsiți acel camion care să îndeplinească cerințele dumneavoastră specifice de transport. 

De ce să achiziționați un autocamion rulat de la Volvo Selected? 

Suntem experți în domeniu

Volvo Selected reprezintă o ofertă oficială din partea Volvo Trucks – una dintre cele mai fiabile și mai renumite mărci de autocamioane de mare tonaj din lume.

Rețeaua extinsă Volvo

Vă oferim servicii de înaltă calitate în cadrul rețelei noastre extinse de dealeri, care operează în peste 30 de țări din întreaga Europă

Calitate asigurată

Autocamionul dumneavoastră trebuie să fie fiabil și să rămână în mișcare. Pentru a garanta acest lucru, folosim doar componente originale Volvo de calitate, iar serviciile noastre sunt întotdeauna efectuate de tehnicieni experimentați și instruiți de Volvo.

Pe volvoselected.com, veți găsi o gamă diversă de autocamioane, atât Volvo, cât și de la alți producători. Accesați volvoselected.com pentru a primi oferta noastră actualizată. 

Volvo Selected. Cumpărați camionul rulat care vi se potrivește

 

Camioanele rulate Volvo Selected, ofertele și promoțiile pot varia în funcție de piață. Vizitați www.volvoselected.com pentru mai multe informații.