TRUCKS

Caracteristici

Explorați caracteristicile care fac ca autocamionul dvs. Volvo să se potrivească provocărilor cu care vă confruntați. Prezintă inovații care vă sporesc productivitatea și siguranța, economisind totodată energie. Unele vă vor face viața mai ușoară și mai sigură și altele care vă vor ajuta să conduceți mai bine. Iată o selecție a câtorva dintre caracteristicile camioanelor noastre.

Confort și siguranță sporite pentru șofer

Sistem de monitorizare cu cameră video

Sistemul de monitorizare cu cameră video optimizează aerodinamica autocamionului pentru a economisi energie. Vă deschide câmpul vizual, iar vizibilitatea pe timp de noapte vă oferă vizibilitate optimă în regim nocturn.

Explorați sistemul nostru de monitorizare cu cameră video

Viața în cabină

Dacă petreceți mult timp în cabina unui camion Volvo, veți aprecia soluțiile pe care le-am integrat pentru a vă ajuta să vă maximizați viața pe drum. Spațiul, confortul, depozitarea și comoditatea care transformă munca în timp de calitate.

Totul despre viața în cabină

Direcție dinamică Volvo

Vânturi laterale, șanțuri sau gropi? Direcția dinamică Volvo filtrează factorii perturbatori și preia efortul de pe umerii dvs. De asemenea, acceptă și alte sisteme care vă ajută să conduceți și mai în siguranță.

Despre sistemul de direcție dinamică Volvo

Sisteme de asistență pentru șofer

Sistemele noastre de asistență pentru șoferi sunt concepute ca să vă ajute să sporiți siguranța într-un număr mare de situații – fie că mergeți cu viteză mare pe autostradă, fie că circulați în orașe cu alți participanți la trafic în imediata apropiere.

Descoperiți sistemele noastre de asistență pentru șofer

Personalizate pentru activitățile dvs.

Pregătit pentru montarea suprastructurilor

Cu cât vă primiți mai repede camionul echipat cu o suprastructură adaptată, cu atât mai bine. Camioanele Volvo sunt pregătite corespunzător pentru montarea suprastructurilor direct din fabrică. Iar carosierul are acces la un serviciu de asistență extins din partea noastră. Astfel, timpii de așteptare se vor reduce, iar calitatea camionului dvs. complet se va îmbunătăți.


Mai multe despre pregătirea pentru montarea suprastructurilor

Șasiu

Vă doriți un camion cu un șasiu conceput pentru a face față tuturor încărcăturilor pe care le veți transporta. Vă personalizăm șasiul pentru a sprijini succesul operațiunilor dvs.

Explorați opțiunile noastre de șasiu

Energie și eficiență

I-See

Știți cum să optimizați viteza, schimbarea treptelor de viteză și rularea liberă în funcție de topografie, curbe și ambuteiaje pentru a economisi energie? I-See știe, iar informațiile sale se bazează pe date.

Aflați mai multe informații despre I-See

I-Save

Condusul nu a fost niciodată atât de plăcut. I-Save este soluția ideală pentru reducerea consumului de combustibil pentru transporturile de cursă lungă și face asta cu manevrabilitate excelentă.

Despre I-Save

Motoarele Volvo

Gama de camioane Volvo vă permite să alegeți unul dintre camioanele alimentate fie cu electricitate, fie cu gaz sau diesel. Și puteți face acest lucru pentru toată gama, de la sarcini medii la sarcini grele. Examinați cu atenție diferitele alternative de energie și putere disponibile.

Explorați alternativele de motor

I-Shift

I-Shift oferă o gamă de cutii de viteze automate, concepute pentru a face deplasarea lină, sigură și confortabilă. Reperul industriei.

Aflați mai multe despre I-Shift

Este posibil ca funcțiile descrise să nu fie standard sau disponibile pentru toate nivelurile de echipare și opțiunile de lanț cinematic.

Personalizate pentru activitățile dvs.

Dealerul local Volvo Trucks are răspunsurile. Vizitați-l, contactați-l ori solicitați-i să vă facă o vizită.