TRUCKS

Produse financiare

Contează să găsiți partenerul financiar potrivit pentru autocamionul dumneavoastră. Unul care vă înțelege afacerea și care vă este alături atât în perioadele bune, cât și în cele dificile. Pentru a deveni mai puternici, împreună. Echipa noastră vă poate oferi servicii personalizate, cum ar fi cele de finanțare și asigurare, într-un mod eficient, prin intermediul reprezentantului dumneavoastră Volvo. De la un singur autocamion la o întreaga flotă, camioane noi sau rulate.

De ce Volvo Financial Services
 

  • Este rapid și eficient
  • Soluții personalizate – un singur model nu satisface preferințele tuturor
  • O singură soluție Volvo, disponibilă la dealerul dumneavoastră
  • Alături de dumneavoastră în fiecare moment
  • O a doua sursă de finanțare, păstrând linia de credit a băncii dumneavoastră

5 motive pentru a alege Volvo Financial Services

Căutați un partener financiar pentru achiziționarea autocamionului dumneavoastră? Urmăriți acest video clip pentru a afla ce ne diferențiază. 

Volvo Financial Services nu oferă servicii de consultanță contabilă sau privind taxele. Clienții trebuie să își consulte specialiștii proprii în taxe sau contabilitate.

Contactați dealerul

Începând de la găsirea componentei potrivite pentru repararea sau întreținerea autocamioanelor, dealerul local Volvo Trucks este aici pentru a vă veni în ajutor. Trebuie doar să ne sunați – sau mai bine ne faceți o vizită.