Fiecare afacere este unică și are propriul mod de a-și asigura creșterea și rentabilitatea, așa că ne asigurăm timpul necesar să colaborăm îndeaproape cu dumneavoastră pentru a găsi cea mai potrivită soluție. Ca urmare, soluțiile noastre financiare, furnizate de Volvo Financial Services, sunt inteligente și flexibile. Acestea sunt personalizate pentru afacerea dumneavoastră.

De la un singur autocamion la întreaga flotă. Autocamioane noi sau rulate. Puteți obține o soluție completă pentru afacerea dumneavoastră. Și veți beneficia de forța unui furnizor care vă va sprijini în vremuri bune sau mai puțin bune. Vă suntem alături în fiecare moment.

Flexibilitate

Ca furnizor de servicii financiare pentru Volvo Trucks, înțelegem natura afacerii dumneavoastră și vă putem oferi sprijin și flexibilitate de neegalat.

Ease

Este ușor să faceți afaceri cu noi. Acționăm rapid. Serviciile noastre sunt disponibile în mod optim prin distribuitorul local.

Sursă secundară

O soluție de finanțare Volvo poate reprezenta a doua sursă pentru necesitățile dumneavoastră de finanțare. Astfel încât să vă mențineți linia de credit oferită de banca dumneavoastră.

Finanțare – Produse financiare – Servicii Volvo Trucks

Finanțarea

Indiferent de mărimea afacerii dumneavoastră sau de vârsta flotei, specialiștii noștri financiari vă pot ajuta să găsiți o soluție pe care să vă puteți baza.

Citiți mai multe despre soluțiile financiare
Asigurare – Produse financiare – Servicii Volvo Trucks

Asigurarea

Autocamionul și afacerea dumneavoastră merită protecție optimă. Beneficiați de sfaturi de specialitate și de o gamă de produse de asigurare excelente.

Citiți mai multe despre asigurări

Volvo Financial Services nu ofera servicii de consultanta contabila sau privind taxele. Clientul trebuie sa isi consulte specialistii proprii in taxe sau contabilitale.

Contactați dealerul

Contactați dealerul

Începând de la găsirea componentei potrivite pentru repararea sau întreținerea autocamioanelor, un reprezentant Volvo Trucks este aici pentru a vă veni în ajutor. Trebuie doar să ne sunați – sau mai bine ne faceți o vizită.

Găsiți cel mai apropiat centru Volvo Trucks