TRUCKS

Obțineți un avantaj competitiv cu serviciile noastre conectate pentru Managementul Flotei 

Posibilitățile sunt nelimitate. Veți vedea cât de ușor este să vă gestionați parcul auto și transporturile. Să economisiți combustibil. Să monitorizați starea autocamioanelor dumneavoastră. Și multe altele. Puteți accesa toate serviciile noastre digitale prin intermediul portalului Volvo Connect. Astfel, veți avea activități zilnice mai eficiente și mai profitabile – și liniștea sufletească pentru a vă concentra asupra a ceea ce este cu adevărat important: să vă ocupați de clienții dumneavoastră.
 

Încă nu aveți un cont Volvo Connect? Solicitați-i dealerului să vă configureze contul.

Principalele avantaje

Prezicerea și prevenirea opririlor neplanificate.

Reducerea consumului de combustibil și de energie.

Respectarea legislației în vigoare.

Urmărirea și gestionarea activelor.

Îmbunătățirea fluxului de informații.

Reducerea consumului de hărtie.

Aflați mai multe despre serviciile de gestionare a parcurilor auto de mai jos. Pentru mai multe informații, puteți să accesați Volvo Connect Marketplace sau să contactați dealerul local.

 

Conectați-vă la Volvo Connect

Volvo Connect

Volvo Connect este un portal care oferă acces la servicii digitale, documente și instrumente pentru creșterea rentabilității transporturilor. Solicitați-i dealerului să vă configureze contul. Apoi, conectați-vă și explorați nenumăratele servicii care vă pot ajuta să obțineți un avantaj competitiv.

 

Aflați mai multe 

Servicii recomandate pentru gestionarea parcurilor auto

Disponibilitate

Serviciile noastre de disponibilitate conectate vă mențin continuitatea activității. Puteți monitoriza în timp real anvelopele, bateriile și alte componente esențiale, pentru a depista și preveni opririle neplanificate. Optimizați vizitele la atelier cu un plan de service adaptat utilizării efective a autocamionului. Și obțineți asistență rutieră nonstop, oriunde v-ați afla.


Servicii de disponibilitate

Eficiența consumului de combustibil și energetică

Serviciile noastre pentru eficiența consumului de combustibil și energetică vă ajută să reduceți consumul de combustibil și de energie, să economisiți și să vă minimizați impactul asupra mediului. Atât prin monitorizarea performanței parcului auto și a șoferilor, pentru a găsi modalități de îmbunătățire a eficienței, cât și prin optimizarea automată a vitezei și a schimbării treptelor de viteză, pentru un consum mai mic de combustibil.


Eficiența consumului de combustibil și energetică

Conformitate și date

Serviciile noastre de conformitate și date vă ușurează povara ținerii evidenței și vă ajută să respectați mai ușor cerințele legii. Astfel, veți respecta mereu legislația privind timpii de condus și de odihnă. Datele tahografului vor fi securizate și disponibile pentru descărcarea la cerere. Și veți putea să distribuiți informații de la autocamioanele din parcul dumneavoastră auto către alte sisteme de gestionare a acestuia.


Conformitate și date

Să luăm legătura

Sunteți gata să începeți să utilizați Volvo Connect? Sau aveți o întrebare legată de un serviciu? Dealerul local vă poate ajuta.