TRUCKS

Sistem de monitorizare cu camere video

Sistemul de monitorizare cu camere video îmbunătățește aerodinamica autocamionului și reduce consumul de energie. Acesta oferă vedere directă îmbunătățită, o vizibilitate mult mai bună pe timp de noapte și reducerea zonelor de unghi mort din preajma camionului.

Optimizat pentru eficiență

Oglinzile retrovizoare influențează aerodinamica, indiferent de cât de subțiri și suple sunt acestea. Cu ajutorul camerelor video, forma camionului devine mai aerodinamică și astfel contribuie la reducerea consumului de energie.

O perspectivă mai bună

Vedere îmbunătățită

Eliminarea oglinzilor are ca rezultat o vizibilitate directă mult mai bună, deoarece nu mai există carcasele oglinzilor care să vă blocheze câmpul vizual. Sistemul de monitorizare cu camere video înseamnă, de asemenea, o vizibilitate îmbunătățită în caz de ploaie, precum și o reducere a disconfortului cauzat de expunerea directă la lumina soarelui. Toate contribuind la o experiență mai bună de condus pentru șofer.

Micșorare sau mărire a imaginii

Atunci când sunt necesare manevre precise, sistemul de monitorizare cu camere video vă ajută, permițându-vă să măriți imaginea, pentru o vizualizare mai precisă, sau să o micșorați, pentru a avea un unghi mai larg. Un selector inteligent vă permite să comutați între diferite câmpuri de vizualizare, cu unghi îngust sau larg.

Vedere nocturnă îmbunătățită

Pe timp de noapte sau în condiții de iluminare slabă, poate fi activată lumina cu infraroșu. Oferă vizibilitate îmbunătățită pe timp de noapte, optimizată față de cea oferită de oglinzile tradiționale.

Camere video și ecrane

Camere video pentru vizualizare

Sistemul de monitorizare cu camere video include până la trei camere. Una pe partea șoferului, una pe partea pasagerului și o cameră video opțională pentru pasagerul din față, din dreapta. Camerele video oferă vedere retrovizoare principală și vedere retrovizoare cu unghi larg. Lentilele camerei video se încălzesc automat în condiții de temperaturi scăzute pentru a topi gheața sau zăpada și pentru a elimina ceața și umiditatea.

 Vederi multiple pe ecrane

Sistemul oferă mai multe vizualizări pe diferite ecrane. Vederea retrovizoare principală și cea cu unghi larg sunt afișate pe ecrane. Oglinda frontală de prim-plan este amplasată chiar acolo unde vă așteptați să fie și oferă o vedere perfectă a zonei din apropierea camionului, în partea din față a cabinei.

Modul de supraveghere

Atunci când camionul este parcat, sistemul de monitorizare cu camere video poate fi activat în modul de supraveghere pentru a-l ajuta pe șofer să vadă ce se întâmplă în jurul camionului.

Este posibil ca funcțiile descrise să nu fie standard sau disponibile pentru toate nivelurile de echipare și opțiunile de lanț cinematic.

Aveți întrebări?

Dealerul local Volvo Trucks are răspunsurile. Vizitați-l, contactați-l ori solicitați-i să vă facă o vizită.