TRUCKS

Volvo Romania

Locul în care găsiți mereu povești extraordinare despre autocamioane.

 

Related News

ARTICOLE PREZENTATE

Latest Press Release

Latest Press Release

115 matches

1 of 6

 • Ce ar trebui făcut pentru reducerea numărului de accidente în care sunt implicate autocamioane la zero? Anna Wrige Berling, director privind siguranța traficului și a produselor la Volvo Trucks, știe răspunsul.

 • Virarea la dreapta în oraș este una dintre cele mai dificil de gestionat situații din trafic pentru șoferul unui autocamion. Cercetările Volvo Trucks privind accidentele arată că poate avea loc un accident chiar și atunci când șoferul s-a asigurat că nu trece niciun biciclist sau pieton. Anna Wrige Berling, director pentru siguranța traficului și a produselor la Volvo Trucks, ne spune cum au condus aceste observații la crearea camerei video montate pe oglinda din dreapta.

 • Indiferent dacă desfășurați transport pe distanțe lungi, transport regional, distribuție sau trasnport în construcții, aceste ultime actualizări la nivelul lanțurilor cinematice Euro 6 Step E înseamnă economii semnificative de combustibil pentru toți utilizatorii. Volvo a analizat întregul lanț cinematic și a adus o serie de îmbunătățiri care nu numai că îmbunătățesc economia de combustibil, dar oferă și o experiență de rulare mai lină și mai plăcută – pe șosea și în afara acesteia.

 • Iată evoluția inovatoare a sistemului I-Shift și a beneficiilor sale pentru clienții Volvo Trucks în ultimii 20 de ani.

 • Inovatoarea transmisie automatizată Volvo Trucks sărbătorește cea de-a 20-a aniversare în 2021. A evoluat în permanență până în prezent și rămâne un punct de reper în industrie. Dar care sunt secretele din spatele succesului său global?

 • Noul Contract Flexi-Gold de la Volvo Trucks oferă garanția unui contract de service pe termen lung, dar cu flexibilitatea adaptării permanente a întreținerii și a costurilor la utilizarea reală.

 • Business story

  10/17/2019 5 min. de citit 5 min. de citit

  Contractul Volvo Flexi-Gold menține în funcțiune autocamioanele lui Michael Vermaak 

  Pentru fermierul sud-african Michael Vermaak, succesul înseamnă disponibilitate. Combinația dintre flota sa de autocamioane Volvo FH și noul contract Flexi-Gold îi asigură profitabilitatea – și avantajul clar în relația cu concurența.

 • Compania finlandeză Kuljetusliike Antti Airaksinen a început recent să utilizeze Volvo FH cu I-Save pentru distribuția de produse alimentare. Consumul de combustibil a scăzut de atunci cu 4,5 litri la 100 de kilometri, lucru care a avut un impact major asupra profitabilității companiei.

 • Transportatorul francez de top Gautier Fret Solutions (GFS) a fost printre primele companii care au testat noul Volvo FH cu I-Save. După numai un an, rezultatele sunt impresionante – consumul de combustibil a fost redus cu trei litri la fiecare 100 de litri consumați.

 • După ani întregi de îmbunătățire continuă a eficienței consumului de combustibil, Manuel Gonzalez Transportes a crezut că flota sa a atins nivelul maxim în acest sens. Apoi compania sa a testat noul Volvo FH cu I-Save.

 • Tech Product

  05/09/2019 1 min. de citit 1 min. de citit

  Funcția Avertizare Distanță duce siguranța activă la un nivel superior 

  Funcția Avertizare Distanță a fost adăugată la cea mai recentă generație a sistemului de asistență pentru șofer, denumit Avertizare Coliziune cu Frânare de Urgență (Collision Warning with Emergency Brake) de la Volvo Trucks, făcând ca siguranța activă să fie mai bună ca oricând.

 • Transport story

  05/07/2019 3 min. de citit 3 min. de citit

  Noua cabină XXL FH le oferă șoferilor senzația unei case departe de casă 

  O cabină mai mare, cu spațiu sporit de depozitare și cu unul dintre cele mai mari paturi din industrie. Volvo Trucks a mărit dimensiunea deja spațioasei cabine FH, pentru confortul șoferilor de cursă lungă.

 • Tech Product

  03/28/2019 2 min. de citit 2 min. de citit

  Reduceți costurile de combustibil cu varianta actualizată a sistemului I-See  

  Sistemul I-See a fost acum îmbunătățit prin adăugarea de date cartografice bazate pe cloud, ceea ce îi permite să fie utilizat în mai multe situații, conducând la îmbunătățirea funcționalității, manevrabilității și, în mod semnificativ, susține reducerea costurilor cu combustibilul.

 • Business story

  01/30/2019

  Deschidem noi orizonturi 

  La mina Brønnøy Kalk din Norvegia, autovehiculele autonome Volvo FH sunt testate în privința transportului de calcar pe o distanță de cinci kilometri. Aceasta este prima soluție autonomă a Volvo Trucks în privința operațiunilor reale. Scopul este de a îmbunătăți productivitatea și siguranța minei.

 • Business story

  12/10/2018

  Maestru al pădurii 

  A participat la etapa finală la nivel global a competiției Volvo Driver Challenge și este un adevărat maestru al conducerii eficiente din punctul de vedere al consumului de combustibil. Șoferul de autocamion forestier și proprietarul Bert „Knatte” Johansson știe cum să folosească în mod eficient fiecare strop de combustibil – și autocamioanele Volvo.

 • Inside Volvo

  12/10/2018

  Accesibilizarea tranziției electrice 

  Autocamioanele electrice înseamnă mai mult decât baterii și stații de încărcare – ele pot contribui la îmbunătățirea condițiilor de muncă pentru șoferi și la creșterea profiturilor pentru companiile de transport. Trei experți Volvo Trucks ne ajută să călătorim într-un viitor al electrificării.

 • The assignment

  12/10/2018

  Acolo unde natura face legea 

  Drumurile din nord-vestul Norvegiei sunt unele dintre cele mai dificile din lume. Atunci când transporți o încărcătură de 50 de tone de pește viu care se mișcă în continuu în rezervoare de apă, complexitatea devine extremă.

 • Celebrate Volvo FH

  10/31/2018

  Motorul D12 – o schimbare de paradigmă 

  Când motorul D12 a fost lansat în 1993, acesta a reprezentat cu adevărat o revoluție. Unii spun că Volvo și-a devansat epoca cu zece ani. Göran Nyholm, inginer Volvo acum pensionat, ne spune povestea de la început.

 • Celebrate Volvo FH

  10/31/2018

  Siguranța ca factor de reducere a costurilor 

  Volvo FH, unul dintre cele mai sigure autocamioane din lume, este un lider inovator în privința caracteristicilor de siguranță de înaltă calitate. Împreună cu capacitatea șoferului de a conștientiza semnificația siguranței rutiere, investiția în diverse sisteme de siguranță poate contribui la reducerea costurilor pentru companiile de transport. Am făcut cunoștință cu Carl Johan Almqvist, Director al departamentului pentru siguranța traficului și a produselor din cadrul companiei Volvo Trucks, pentru a purta o discuție în acest sens.

 • Nici măcar nu era născută când a fost lansat primul Volvo FH în 1993. A lucrat la linia de asamblare ani întregi în același moment în timp. Vi-i prezentăm pe Nesma și Daniel, noii colegi de la fabrica de motoare Volvo din Skövde, unde prinde viață importantul motor FH.

115 matches

1 of 6