TRUCKS

Volvo FM Low Entry

Volvo FM Low Entry este un camion electric care oferă șoferului vizibilitate și confort excelente. Este alegerea perfectă atunci când aveți nevoie de un camion de mare tonaj pentru orice tip de activitate de trasnport urban, cum ar fi colectarea deșeurilor, lucrări de construcții sau livrare de mărfuri. Puteți selecta dintre diferitele variante de configurații de cabină și șasiu pe acelea care corespund nevoilor dvs.

Vizibilitate și confort excelente

Pe scaunul șoferului sunteți mai aproape de stradă, iar cabina cu acces coborât asigură vedere directă maximizată. Prin urmare, Volvo FM Low Entry este capabil să respecte chiar și cele mai stricte standarde de siguranță privind vizibilitatea directă.

Intrare și ieșire fără probleme

Cabina cu acces coborât a modelului FM Low Entry este perfectă atunci când intrați și ieșiți frecvent din cabină. Șoferul poate intra și ieși cu ușurință și pe partea pasagerului, ceea ce contribuie la creșterea siguranței și confortului. Nu în ultimul rând, mediul dvs. de lucru poate deveni mai ergonomic și chiar mai sigur. 

Ușor de condus

Lanțul cinematic electric cursiv și direcția dinamică Volvo standard facilitează manevrarea camionului pe străzile înguste. Experiența de conducere plăcută îi poate ajuta pe șoferi să se bucure de o experiență de lucru mai plăcută și mai relaxată.

Faceți loc pentru echipaj

Volvo FM Low Entry poate fi adaptat fie doar pentru șofer, fie pentru un pasager, fie pentru varianta până la trei pasageri. Aceasta înseamnă că autocamionul poate fi utilizat într-o gamă largă de aplicații – de la livrări până la colectarea deșeurilor, operațiuni municipale și lucrări de construcție.

Pregătit pentru oraș

Cu Volvo FM Low Entry, cu acces coborât, vă veți bucura de o vedere directă mai bună decât în ​​majoritatea celorlalte camioane. Acesta poate permite operațiunii dvs. să respecte cele mai stricte reglementări de siguranță pentru orașe. Pe lângă toate acestea, oferă o deplasare plăcută și fără probleme și veți putea efectua transporturi grele cu zero emisii de gaze de eșapament.

Sarcină maximă în combinație de până la 32 de tone

Autonomie de până la 200 km

Putere de până la 330 kW

Specificațiile modelului Volvo FM Low Entry

Caracteristici​

Volvo FM Low Entry

  

Configurații de punți​Autoșasiu: 4x2, 6x2, 6x4, 8x2, 8x4

  

Cabină​

Echipaj redus

  

Sarcină maximă în combinație

Până la 32 de tone

  

Capacitatea bateriei

360 kWh, 4 baterii

  

Distanța

Până la 200 km

  

Timp de încărcare (încărcare completă)

8,5 ore cu curent alternativ (43 kW)
1,5 ore cu curent continuu (250 kW)

  

Lanț cinematic

2 motoare electrice, cutie de viteze I-Shift

  

Performanță

Putere continuă de până la 330 kW

  

Aplicații

Potrivire cu caroseria. 3 prize de putere
(electrice, mecanice și pe transmisie)

  

Este posibil ca funcțiile descrise să nu fie standard sau disponibile pentru toate nivelurile de echipare și opțiunile de lanț cinematic.

Pregătit pentru oraș

Dealerul local Volvo Trucks are răspunsurile. Vizitați-l, contactați-l ori solicitați-i să vă facă o vizită.