TRUCKS

Volvo FMX. Cel mai puternic camion de construcții al nostru.

Volvo FMX este un camion de construcții robust, echipat cu tehnologie care facilitează cele mai solicitante activități. Lanțuri cinematice electrice sau diesel, o punte față motoare, gardă la sol generoasă și punți concepute pentru a transporta sarcini grele. Acest camion este făcut să vă ducă acolo unde altele n-o pot face, indiferent dacă există sau nu drum.

  Volvo FMX

  Operațiuni: transport pentru construcții, transport minier și pentru cariere, transport pentru servicii publice și utilități
  Putere: 330 – 540 CP

  Consultați specificațiile tehnice complete

  Volvo FMX Electric

  Operațiuni: transport pentru construcții, transport pentru servicii publice și utilități
  Sarcină maximă în combinație: până la 44 de tone
  Putere: 490 kW
  Autonomie: până la 300 km


  Aflați mai multe despre Volvo FMX Electric 

Conceput pentru activități solicitante de construcții

Adaptați-vă Volvo FMX pentru a vă gestiona cu ușurință provocările. Autoșasiul camionului este prevăzut cu caracteristici menite să vă sporească disponibilitatea și productivitatea, indiferent dacă circulați pe șosea sau pe teren accidentat. Aruncați o privire mai atentă asupra opțiunilor noastre de șasiu din galeria de imagini de mai jos.

Punte față motoare

Achiziționați Volvo FMX cu o punte față motoare pentru tracțiune maximă. Controlul automat al tracțiunii acționează puntea față motoare doar atunci când aveți nevoie. Și o dezactivează atunci când nu vă este necesară.

Gardă la sol de 300 mm

Suspensia pneumatică din spate, construită special pentru camioanele de construcții, oferă confort și tracțiune imbatabile combinate cu garda la sol de 300 mm.

Boghiu de 38 de tone

Creșteți-vă productivitatea cu o soluție sustenabilă. Boghiul nostru de mare tonaj poate prelua cu ușurință sarcini de până la 38 de tone. Compatibilitate perfectă cu Volvo FMX.

Personalizați-vă camionul pentru construcții

Un exterior robust, conceput pentru a rezista la utilizare în condiții dificile. O bară de protecție față emblematică și foarte rezistenta, realizată din oțel de calitate superioară de 3 mm, concepută pentru a vă proteja partea din față de lovituri și faruri sparte, indiferent de condițiile din teren. Punți care transportă sarcini diverse și oferă tracțiune adaptată. O gamă largă de lanțuri cinematice electrice și diesel vă ajută să adaptați Volvo FMX pentru necesitățile dvs.

Control de putere cu ​​I-Shift

I-Shift oferă o gamă de transmisii automate care vă ajută să eficientizați la maxim utilizarea lanțului cinematic, cu un consum optim de energie. Optați pentru treptele de forță și software personalizat pentru pornire cât mai ușoară. Deplasarea folosind o singură pedală este disponibilă atunci când rulați pe teren accidentat și comutați între mersul înainte și mersul înapoi. I-Shift vă va face fiecare zi de lucru mai ușoară atunci când condițiile sunt grele.
 

Explorați I-Shift 

Stabilitate cu direcția dinamică Volvo

Direcția dinamică Volvo vă ajută să manevrați camionul constant și precis, cu mai puțin efort. Filtrează denivelările, trepidațiile și virajele pentru a vă scuti de efort. Sistemul adaugă funcții sistemelor de asistență pentru șofer, cu scopul de a îmbunătăți siguranța și productivitatea. Pe lângă toate acestea, direcția dinamică Volvo facilitează direcția externă, care vă permite să vă conduceți camionul cu o telecomandă, pentru a crește productivitatea.

Despre sistemul de direcție dinamică Volvo 

Gata de activități dificile

Volvo FMX este un instrument eficient pentru profesioniști. Un șasiu ușor de adaptat nevoilor dvs. Funcții care facilitează executarea operațiunilor dificile și vă permit să vă eficientizați la maxim investiția. Faceți clic pe galeria de imagini pentru a afla mai multe despre desfășurarea activității cu Volvo FMX.

Pregătit pentru montarea suprastructurilor

Șasiul Volvo FMX este pregătit pentru activitatea dvs. specifică. Gama de opțiuni și specificații permite adaptarea cu ușurință a camionului la cerințele dvs. exacte.
 

Mai multe despre suprastructuri 

Telecomandă de lucru

Rămâneți la comanda funcțiilor de caroserie, a luminilor de lucru, a încuietorilor ușilor și a multor alte funcții în timp ce lucrați în jurul camionului dvs. Work Remote vă extinde raza de acțiune în afara cabinei.
 

Explorați șasiul nostru 

Indicator de sarcină pentru control

Eficientizați utilizarea camionul și respectați limitele. Indicatorul de sarcină de pe ecranul șoferului vă permite să monitorizați sarcina pe fiecare punte în timp real.
 

Explorați în detaliu specificațiile Volvo FMX 

Opțiuni cabină

Cabina Volvo FMX este adăpostul dvs. în mediile dificile și este prevăzută cu o gamă de echipări de cabină adaptate nevoilor dvs. Alegeți între sistemul de monitorizare cu camere video și oglinzile laterale. Realizați o analiză mai atentă a opțiunilor dvs. de mai jos.

  Cabină de zi

  Volvo FMX cu cabina de zi oferă un mediu sigur, confortabil și ergonomic pentru șofer. Lungimea cabinei este optimizată pentru a maximiza lungimea sistemului de încărcare.

  Cabină de zi joasă

  Volvo FMX cu cabină de zi cu acces coborât oferă un mediu confortabil și ergonomic pentru șofer, cu un nivel ridicat de siguranță. Aceasta este alegerea optimă atunci când o suprastructură are nevoie de spațiu deasupra cabinei sau când mediul de operare limitează înălțimea vehiculului.

  Cabină de dormit

  Volvo FMX cu cabină de dormit combină un confort de deplasare excelent, siguranță și o zonă de odihnă confortabilă pentru o persoană la o înălțime mai mică în picioare.

  Cabină de dormit cu plafon coborât

  Volvo FMX cu cabină de dormit cu plafon coborât combină un confort de deplasare excelent, siguranță și o zonă de odihnă confortabilă pentru o persoană la o înălțime mai mică în picioare. Se potrivește perfect atunci când o suprastructură are nevoie de spațiu deasupra cabinei.

  Cabină Globetrotter

  Volvo FMX cu cabina Globetrotter combină siguranța cu confortul de deplasare și de viață excelent, pentru până la două persoane. Oferă mult spațiu pentru depozitare și înălțime interioară mare pe podea.

  Cabină pentru echipaj

  Cabina Volvo FMX pentru echipaj poate găzdui o echipă de maxim nouă persoane. Este proiectată pentru intrare și ieșire sigure și rapide.

Este posibil ca funcțiile descrise să nu fie standard sau disponibile pentru toate nivelurile de echipare și opțiunile de lanț cinematic.

Aveți întrebări?

Dealerul local Volvo Trucks are răspunsurile. Vizitați-l, contactați-l ori solicitați-i să vă facă o vizită.