TRUCKS

România

×
Calitatea contează

Calitatea contează

Piese Originale Volvo, acum cu 2 ani garanție din momentul montării piesei

Piese care funcționează mai bine

Nu asigurăm doar calitatea Pieselor originale Volvo. Acestea sunt proiectate conform specificațiilor noastre și fabricate la standardele noastre intransigente. De asemenea, sunt supuse unor verificări riguroase. Se potrivesc perfect. și vă asigură liniștea pe care o meritați. 

Nu sunteți niciodată prea departe de piesele de schimb de care aveți nevoie

Piesa potrivită. La locul potrivit. La momentul potrivit

Cu o rețea de ateliere în 140 de piețe din lume, nu veți fi niciodată departe de piesele și serviciile de care aveți nevoie pentru a pleca din nou la drum. Prin sistemele noastre avansate de logistică, puteți fi sigur că veți găsi și veți primi piesa care vă trebuie la standardele de eficiență Volvo.

Disponibilitatea dumneavoastră este prioritatea noastră

Promisiune de fabricație pe 15 ani

Nu contează tipul de autocamion Volvo pe care îl conduceți sau când l-ați cumpărat, disponibilitatea este prioritatea noastră. De aceea, continuăm să fabricăm și să furnizăm piesele esențiale timp de cel puțin 15 ani după ce am încetat producția unui anumit model.

Volvo FH genuine Volvo parts perfect part

Găsiți piesa perfectă

Fabricăm și furnizăm peste 100.000 de Piesele originale Volvo. Iar Catalogul nostru de piese de schimb vă ajută să găsiți rapid ceea ce vă trebuie.

Piesele originale volvo – 2 ani fără griji

Piesele noastre sunt originale. Suntem atât de încrezători în calitatea lor, încât acordăm o garanție de 2 ani din momentul montării pieselor. 

Dacă o piesă se strică în timpul primilor 2 ani din cauza unui defect acoperit de garanție, vom suporta costurile de reparație sau înlocuire a acesteia.

Garanția completă de 2 ani de din momentul montării piesei pentru Piesele Originale Volvo se aplică dacă lucrările sunt efectuate de un atelier autorizat Volvo. Aceasta acoperă reparațiile sau înlocuirea pieselor. Acoperă chiar și daunele indirecte.

Volvo Reman

Vă bucurați de siguranța pe care o oferă piesele originale Volvo, dar la un preț redus – și cu un impact mai mic asupra mediului.

Veniți alături de noi

Piese originale Volvo, service profesional și mecanici pricepuți. Totul începe la dealerul local Volvo Trucks.