TRUCKS

Piese Originale Volvo 

Pentru a beneficia de disponibilitatea, fiabilitatea și performanțele pe care vi le doriți de la un autocamion Volvo, nu acceptați variante inferioare pieselor originale Volvo. Acestea sunt concepute pentru a se potrivi perfect autocamionului dumneavoastră. Fabricate conform standardelor noastre care nu acceptă compromisuri. Și, asemenea autocamioanelor noastre, sunt testate nu numai în laboratoarele noastre, ci și în programele noastre extinse de testare, care acoperă o gamă largă de condiții de rulare – de la zona arctică până la deșertul torid. Cu alte cuvinte, calitatea lor este asigurată. Iar dacă sunt instalate de unul dintre service-urile noastre autorizate, vin cu o garanție completă de 2 ani din momentul montării piesei. Totul, ca să vă asigure liniștea pe care o meritați.

Piesa potrivită. La locul potrivit. La momentul potrivit.
 

Piesele originale Volvo sunt disponibile atât prin intermediul magazinului nostru online de piese, cât și de la dealerul local. Cu o rețea de dealeri și ateliere în peste 130 de piețe din lume, nu veți fi niciodată departe de piesele și serviciile de care aveți nevoie pentru a pleca din nou la drum. Sistemele noastre logistice eficiente vă garantează, de asemenea, că veți obține piesa de care aveți nevoie la momentul potrivit.

Promisiunea noastră de furnizare de piese de schimb timp de 15 ani
 

Nu contează tipul de autocamion Volvo pe care îl conduceți sau când l-ați cumpărat, disponibilitatea este prioritatea noastră. De aceea, continuăm să fabricăm și să furnizăm piesele esențiale timp de cel puțin 15 ani după ce am încetat producția unui anumit model.

Garanție din momentul montării pieselor
 

Piesele originale Volvo beneficiază de o garanție de 2 ani a pieselor montate. Dacă o piesă se strică în timpul primilor 2 ani din cauza unui defect acoperit de garanție, vom suporta costurile de reparație sau înlocuire a acesteia. Garanția completă se aplică atunci când lucrările sunt efectuate de un service Volvo autorizat. Aceasta acoperă reparațiile sau înlocuirea pieselor. Acoperă chiar și daunele indirecte.
 

Aflați mai multe despre Service Original Volvo

Găsiți piesa perfectă

Fabricăm și furnizăm peste 100.000 de Piesele originale Volvo. Iar Catalogul nostru de piese de schimb vă ajută să găsiți rapid ceea ce vă trebuie.

Veniți alături de noi

Piese originale Volvo, service profesional și mecanici pricepuți. Totul începe la dealerul local Volvo Trucks.