Este un aspect de bază al vieții – atunci când ne dedicăm realizării unor obiective pe termen lung, trebuie să avem grijă de noi înșine. Totul contează, într-un fel sau altul. Fiecare antrenament, fiecare masă, fiecare exercițiu de stretching capătă o nouă semnificație – deoarece, realizate în mod corespunzător, acestea vă permit să faceți ce ați făcut întotdeauna, cât mai bine posibil. Și același lucru este valabil și pentru autocamionul dumneavoastră Volvo. Alegerea Pieselor Originale Volvo vă ajută să vă mențineți autocamionul în formă optimă – și pentru mult timp de aici înainte.

Piese Originale Volvo
Piese Originale Volvo

Piesele Originale Volvo – iată de ce se recomandă utilizarea lor

Vehiculele premium care folosesc componente de calitate superioară necesită întreținere și reparații. Prin urmare, atunci când este cazul, vă maximizăm disponibilitatea și eficiența folosind Piese Originale Volvo. Acestea sunt proiectate și testate pentru a asigura performanțe optime și o potrivire perfectă pentru autocamionul dumneavoastră Volvo. Alături de piesele originale Volvo, piesele originale recondiționate Volvo și accesoriile originale Volvo vă oferă siguranță deplină. De aceea putem afirma cu încredere că Piesele Originale Volvo cresc durata de viață a vehiculului dumneavoastră, reduc riscurile și vă rentabilizează investițiile.

Dealer locator

Standardele pentru Piesele Originale Volvo

Piese Originale Volvo, service profesional și mecanici pricepuți. Totul începe la un centru service Volvo Trucks.

Găsiți dealerul local
Piesele noastre asigură disponibilitatea pe care alte piese nu o pot oferi

Piese Originale Volvo, acum cu 2 ani garanție din momentul montării piesei

Avem standarde înalte. Iar standardele noastre de calitate sunt aceleași pentru piesele de schimb, cât și pentru piesele cu care sunt construite autocamioanele. Și, evident, când trebuie să înlocuiți ceva, utilizăm numai Piese Originale Volvo. Cu ajutorul lor, mențineți eficiența combustibilului și reduceți emisiile. Iar autocamionul are randament maxim în fiecare zi. Pur și simplu, aceste piese asigură disponibilitatea pe care alte piese nu o pot oferi.

Piese care funcționează mai bine

Nu asigurăm doar calitatea Pieselor originale Volvo. Acestea sunt proiectate conform specificațiilor noastre și fabricate la standardele noastre intransigente. De asemenea, sunt supuse unor verificări riguroase. Se potrivesc perfect. Și vă asigură liniștea pe care o meritați. 

Nu sunteți niciodată prea departe de piesele de schimb de care aveți nevoie

Piesa potrivită. La locul potrivit. La momentul potrivit.

Cu o rețea de ateliere în 140 de piețe din lume, nu veți fi niciodată departe de piesele și serviciile de care aveți nevoie pentru a pleca din nou la drum. Prin sistemele noastre avansate de logistică, puteți fi sigur că veți găsi și veți primi piesa care vă trebuie la standardele de eficiență Volvo.

Disponibilitatea dumneavoastră este prioritatea noastră

Promisiune de fabricație pe 15 ani

Nu contează tipul de autocamion Volvo pe care îl conduceți sau când l-ați cumpărat, disponibilitatea este prioritatea noastră. De aceea, continuăm să fabricăm și să furnizăm piesele esențiale timp de cel puțin 15 ani după ce am încetat producția unui anumit model.

Găsiți piesele de care aveți nevoie dintr-o selecție de peste 100.000 de componente

Găsiți piesa perfectă

Fabricăm și furnizăm peste 100.000 de Piesele Originale Volvo. Iar Catalogul nostru de piese de schimb vă ajută să găsiți rapid ceea ce vă trebuie.

Răsfoiți broșura cu piese

PIESELE ORIGINALE VOLVO – 2 ANI FĂRĂ GRIJI

Piesele noastre sunt originale. Suntem atât de încrezători în calitatea lor, încât acordăm o garanție de 2 ani din momentul montării pieselor. Dacă o piesă se strică în timpul primilor 2 ani din cauza unui defect acoperit de garanție, vom suporta costurile de reparație sau înlocuire a acesteia. Garanția completă de 2 ani de din momentul montării piesei pentru Piesele Originale Volvo se aplică dacă lucrările sunt efectuate de un atelier autorizat Volvo. Aceasta acoperă reparațiile sau înlocuirea pieselor. Acoperă chiar și daunele indirecte. 

Piese de schimb refabricate Volvo

Piesele de schimb refabricate Volvo sunt Piese Originale Volvo recondiționate la starea inițială și oferite la un preț competitiv. Standardele de calitate aplicate pieselor refabricate sunt exact la fel ca și cele pentru piesele noi. Iar dumneavoastră veți primi exact aceeași garanție.

Gama noastră de piese refabricate este una din cele mai vaste de pe piață. Puteți găsi orice, de la compresoare pneumatice, unități de comandă și kituri de ambreiaj la motoare, cutii de viteze, turbocompresoare și tahografe, toate la un preț pe care îl veți aprecia și la standarde pe care puteți să vă bazați.

VT

Veniți alături de noi

Piese Originale Volvo, service profesional și mecanici pricepuți. Totul începe la un centru service Volvo Trucks.

Găsiți un centru service Volvo Trucks