TRUCKS

Volvo FL Electric

Navigați pe străzi înguste și ajungeți până la punctul de livrare cu un nivel minim de zgomot și cu zero emisii. Volvo FL Electric este perfect pentru livrări directe de la furnizor la cumpărător și pentru colectarea deșeurilor. Autocamionul este disponibil împreună cu servicii și asistență, pentru a simplifica tranziția către transportul electric.

Sarcină maximă în combinație de până la 16,7 tone

Putere de până la 130 kW

Autonomie de până la 450 km

Rămâneți productiv și dețineți controlul 

Obțineți acces la monitorizarea constantă a autocamionului și la planificarea predictivă de service pentru a asigura o disponibilitate mare și efectuarea livrărilor. Un plus de siguranță prin funcții precum planificarea traseului, poziționarea vehiculului prin urmărirea nivelului de energie în timp real cu ajutorul serviciului Volvo Connect.

Putere neîntreruptă

Un motor electric, combinat cu o cutie de viteze cu 2 trepte, oferă o experiență de rulare mult mai lină. Puterea considerabilă de până la 130 kW/175 CP este ușor de manevrat.

Autonomie adaptată nevoilor dumneavoastră

Cu o autonomie de până la 450 km, cea mai recentă generație de tehnologie a bateriilor vă permite să vă optimizați autocamionul în funcție de nevoile dumneavoastră. Dacă nevoile dumneavoastră corespund unei autonomii mai mici, puteți să optați pentru mai puțini acumulatori și, în schimb, să vă măriți substanțial capacitatea de încărcare. 

Specificații – Volvo FL Electric

Caracteristici​

Volvo FL Electric

  
Configurațiile punților​

Autoșasiu: 4×2

Toate punțile au suspensie pneumatică

  

Cabină​

Cabină de zi, cabină de dormit de mici dimensiuni

  

Sarcină maximă în combinație 

Până la 16,7 tone  
Capacitatea bateriei280 – 565 kWh, 3 până la 6 baterii  

Autonomia

Până la 450 km

  
Timp de încărcare (încărcare completă, 4 seturi de baterii)

16,8 ore cu CA (22 kW)

​2,3 ore cu CC (150 kW)

  

Lanț cinematic 

Un singur motor electric, o cutie de viteze în 2 trepte  
PerformanțăPutere continuă de până la 130 kW (175 CP)   

Aplicații

Potrivire cu caroseria. Priză de putere electrică

  

 

   

 

Adoptați soluția electrică în doar patru pași

Împreună cu noi, adoptarea soluției electrice poate fi un proces foarte simplu. Pe lângă furnizarea autocamioanelor și a infrastructurii, suntem aici pentru a ne asigura că primiți exact soluția corespunzătoare care să se potrivească perfect cerințelor dumneavoastră. Vă vom analiza obiectivele și rutinele și vom găsi o soluție completă. Iată cei patru pași simpli pentru a adopta soluția electrică.
 

Citiți cei patru pași aici

Servicii esențiale. Asistență dedicată

Când vine vorba de electromobilitate, Volvo Trucks este un partener de încredere în acest domeniu încă din 2019. Pe lângă istoricul nostru dovedit de inovație în dezvoltarea vehiculelor electrice, ne angajăm să vă oferim soluții complete care se extind cu mult dincolo de capacitățile autocamionului. Și vă vom oferi asistența de care aveți nevoie pentru a transforma transportul electric dintr-o simplă opțiune într-un activ esențial al afacerii dumneavoastră.

 

Citiți mai multe despre serviciile noastre pentru vehicule electrice

Personalizați-vă autocamionul Volvo FL Electric

Aveți întrebări?

Reprezentantul local Volvo Trucks vă poate răspunde. Vizitați-l, contactați-l ori solicitați-i să vă facă o vizită.