TRUCKS

Volvo FM alimentat cu gaz

Volvo FM alimentat cu gaz este un camion pentru transportul regional și de cursă lungă, cu performanțe ridicate și o amprentă de CO2 redusă. Funcționați cu bio-LNG și HVO și puteți acoperi rute mai lungi cu o sarcină utilă mare: toate neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon, calculate de la rezervor la roată.

O amprentă de CO2 mai mică în transportul regional

Volvo FM alimentat cu gaz oferă aceleași performanțe și productivitate ca un Volvo FM alimentat cu motorină, dar cu opțiunea de funcționare neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon. Camionul se potrivește perfect pentru transporturile regionale și puteți opta pentru motoare de 420 CP, 460 CP sau 500 CP, cu un cuplu de până la 2500 Nm.

Motor puternic

Motorul Volvo FM alimentat cu gaz se bazează pe tehnologia motorului diesel și oferă eficiență, putere și cuplu semnificativ mai mari decât alte tipuri de motoare pe gaz. Acesta se potrivește perfect pentru transporturile regionale exigente cu sarcini combinate mari.

Amprentă redusă de CO2

Motorul folosește fie bio-LNG (biogaz) sau LNG (gaz natural), dar și o cantitate mică de combustibil HVO regenerabil sau diesel. De asemenea, folosește AdBlue pentru tratarea ulterioară a gazelor de eșapament. Acest lanț cinematic oferă un potențial de reducere a amprentei de CO2 cu până la 100%, calculată de la rezervor la roată, atunci când se utilizează bio-LNG și HVO.

Capacitate LNG pentru traseele dvs.

Volvo FM alimentat cu gaz vine în trei dimensiuni diferite de rezervor, pentru a se potrivi activităților dvs. Este posibilă o arie de operare de până la 1000 km. Puteți obține un camion care este excelent pentru trasee mari, cu distanțe considerabile între două opriri de alimentare.

Personalizați-vă propriul camion Volvo FM alimentat cu gaz

După cum doriți. Configurați-vă camionul Volvo FM alimentat cu gaz pentru a se potrivi activităților dvs. Alegeți între diferite punți, motoare, caracteristici ale cabinei rezervorului și alte opțiuni în funcție de necesitățile dvs.

Transport eficient fără compromisuri

Volvo FM alimentat cu gaz vă permite să funcționați în transportul regional și de cursă lungă cu sarcini utile combinate și să reduceți emisiile de CO2 cu până la 100% atunci când utilizați bio-LNG și HVO. Această valoare este calculată de la rezervor până la roată, în comparație cu un camion care utilizează diesel european standard. Nu este nevoie să faceți compromisuri, nici la nivelul manevrabilității, nici la cel al productivității.

Până la 60 de tone

Autonomie de până la 1.000 km

Până la 500 CP

Este posibil ca funcțiile descrise să nu fie standard sau disponibile pentru toate nivelurile de echipare și opțiunile de lanț cinematic.

Aveți întrebări?

Dealerul local Volvo Trucks are răspunsurile. Vizitați-l, contactați-l ori solicitați-i să vă facă o vizită.