TRUCKS

Campania noastră globală pentru menținerea siguranței copiilor în trafic

Opriți. Priviți. Fluturați mâna

Faceți diferența oriunde v-ați afla

Numărul de copii care participă la campania Volvo Trucks Stop Look Wave este în continuă creștere. Scopul este de a ajuta copiii din întreaga lume să înțeleagă cum să acționeze în siguranță în trafic. Să se oprească, mai întâi. Apoi să se uite cu atenție și să examineze zona înconjurătoare. Și, în sfârșit, să facă cu mâna spre șofer pentru a se asigura că au fost văzuți.

Ne-am încurajat angajații din întreaga lume să se implice în promovarea siguranței pentru propriii copii și pentru copiii din comunitățile lor. Din ce în ce mai multe țări devin acum parte din campania Stop Look Wave.

Puteți face o diferență considerabilă venind alături de noi.

Stop Look Wave poate salva vieți

În fiecare an, peste 260.000 de copii cu vârsta sub 19 ani mor în accidente de circulație. Foarte multe dintre aceste accidente implică autocamioane și autobuze. Multe vieți tinere pot fi salvate învățându-i pe copii cum să se comporte în trafic.

Materialele de formare Stop Look Wave sunt concepute pentru a ajuta părinții, profesorii, organizațiile și autoritățile să educe copiii prin interacțiune distractivă și instruire practică.

Toate materialele sunt gratuite și disponibile pentru toți cei implicați. Includ un kit de bază foarte cuprinzător, o poveste interactivă animată, plus materiale powerpoint și instrucțiuni de curs.

Kiturile de instruire sunt disponibile în mai multe limbi.

Sfaturi pentru a contribui la salvarea de vieți

Volvo Trucks a dezvoltat materialele foarte utile de instruire Stop Look Wave într-un format ușor de utilizat. Acestea sunt concepute pentru a ajuta părinții, profesorii, organizațiile și autoritățile să educe copiii prin interacțiune distractivă și instruire practică.

Toate materialele campaniei sunt gratuite și pot fi utilizate de toți cei implicați.

Analizați siguranța în direct

Dealerul local Volvo Trucks poate să vă prezinte fiecare caracteristică de siguranță și să vă răspundă la toate întrebările pe care le aveți.