TRUCKS

Volvo FE CNG. 

Puternic și productiv, cu emisii mai scăzute. Volvo FE CNG cu un motor pe gaz este perfect pentru colectarea deșeurilor și transporturile de livrare și pentru alte activități în care zgomotul mai diminuat și o amprentă redusă asupra mediului sunt caracteristici competitive.

Ușor de utilizat

Arată ca un Volvo FE obișnuit, dar Volvo FE CNG vine cu un motor alimentat exclusiv cu gaz natural comprimat sau cu biogaz comprimat. Folosește tehnologia cu bujie și oferă cuplu de 320 CP și 1356 Nm. Autocamionul este echipat cu transmisie automată. Prin urmare, vă puteți aștepta la aceeași productivitate și aceleași caracteristici de rulare lină pe care le oferă un Volvo FE alimentat cu diesel.

Mai puține emisii

Arderea gazelor naturale sau a biogazului este complet inodoră. În plus, emite niveluri foarte mici de particule dăunătoare. Funcționarea cu biogaz înseamnă o reducere cu 100% a emisiilor de CO₂ de la rezervor la roată. Gazele de eșapament au un conținut atât de scăzut de particule încât nu necesită nicio altă tratare ulterioară a gazelor de eșapament, fiind suficient un catalizator cu trei căi.

O soluție fiabilă

Motorul utilizează tehnologia de aprindere prin scânteie și necesită doar un catalizator cu trei căi pentru controlul emisiilor. Fără SCR, EGR sau AdBlue. Alegeți între rezervoare de gaz 2×4 sau 2×3 montate pe ambele părți ale șasiului. Autonomia este de până la 400 km pentru transporturile ușoare de livrare și de până la 250 km pentru colectarea deșeurilor.

Multe orașe din întreaga lume caută alternative la autocamioanele cu motoare diesel. Combustibilul regenerabil este adesea o cerință pentru câștigarea contractelor, în special cele pentru gestionarea deșeurilor. Cu Volvo FE CNG, acum le putem oferi companiilor care operează în medii urbane un autocamion cu impact asupra mediului semnificativ redus.

Combinați-l cu o cabină cu acces coborât

Combinați lanțul cinematic cu emisii reduse cu o cabină cu acces coborât, care îmbunătățește siguranța în mediul urban și ușurează activitatea șoferilor.

Aveți întrebări?

Dealerul local Volvo Trucks are răspunsurile. Vizitați-l, contactați-l ori solicitați-i să vă facă o vizită.