TRUCKS

Volvo FH Aero. Aerodinamică pentru distanțe lungi.

Volvo FH Aero este camionul ideal pentru transport pe distanțe lungi. Silueta aerodinamică a cabinei este concepută pentru a economisi energie și pentru a vă reduce amprenta de carbon. Aveți de ales între motor alimentat electric, cu gaz și diesel. Acest camion este optimizat pentru a vă duce mai departe în fiecare zi.

  Volvo FH Aero

  Aplicații: Transport eficient de cursă lungă
  Putere: 420 – 540 CP

  Consultați specificațiile tehnice complete

  Volvo FH Aero Electric

  Aplicații: Misiuni de transport regional și interregional
  Greutate combinată: 44 de tone
  Putere: până la 490 kW
  Autonomie: până la 300 km

  Citiți mai multe despre Volvo FH Aero Electric

  Volvo FH Aero alimentat cu gaz

  Aplicații: Misiuni de transport de cursă lungă și interregionale
  Putere: 420 – 500 CP
  Autonomie: până la 1.000 km

  Citiți mai multe despre Volvo FH Aero alimentat cu gaz

Vă invităm să aflați caracteristicile Volvo FH Aero

Designul aerodinamic pentru o deplasare fără efort la viteză mare și vizibilitate neperturbată pentru șofer. Cabine confortabile, cu o experiență audio integrată și Infotainment. Cabina Globetrotter XXL oferă și spațiu de depozitare suplimentar. Explorați galeria de mai jos și descoperiți ce are de oferit Volvo FH Aero.

Sistem de monitorizare cu camere video

Sistemul de monitorizare cu camere video optimizează aerodinamica autocamionului pentru a economisi energie. Mai mult, vă deschide câmpul vizual atât în ​​condiții bune de deplasare, cât și în condiții dificile. Viziunea pe timp de noapte ajută șoferul în condiții de întuneric, iar modul de supraveghere îi permite acestuia să vadă în afara camionului chiar și atunci când perdelele sunt trase.

Explorați sistemul nostru de monitorizare cu camere video

Infotainment și audio

Interfața intuitivă pentru șofer, sistemul Infotainment și două niveluri diferite de sistem audio oferă o experiență integrată, indiferent că este vorba despre deplasare sau odihnă. Difuzoarele și amplificatorul de putere sunt proiectate pentru o experiență audio la un nivel superior.

În interiorul cabinei Globetrotter XXL

Dat fiind timpul pe care îl petreceți în cabină, meritați tot ce e mai bun. Cabina Globetrotter XXL este construită pentru a vă face cât mai plăcută viața pe drum. Oferă mai mult spațiu și mai mult confort. Iar în cazul Volvo FH Aero, acest lucru se face cu un spațiu de depozitare menținut datorită reglementărilor legislative speciale pentru camioanele cu eficiență energetică îmbunătățită.

Citiți mai multe despre viața în cabină

Personalizați-vă camionul de cursă lungă

Un profil distinctiv cu un design aerodinamic, conceput pentru a minimiza amprenta de carbon și a reduce costurile cu energia. Alegeți între motorizările electrice, pe gaz sau diesel. Este disponibilă o gamă largă de funcții și opțiuni de autotractor și autoșasiu, care vă permit să adaptați Volvo FH Aero în funcție de nevoile dvs.

Eficiența consumului de combustibil cu I-Save

Volvo FH Aero cu I-Save este soluția ideală pentru reducerea consumului de combustibil pentru transporturile de cursă lungă. Elementul central al I-Save este motorul D13 cu tehnologie turbocompozită, care oferă un cuplu mai mare la turații mici. Rezultatele sunt o deplasare mai fluidă, mai silențioasă și un consum de combustibil semnificativ redus.

Aflați mai multe despre I-Save

Optimizat pentru rutele dvs. cu I-See

I-See optimizează viteza, schimbarea treptelor de viteză, rularea liberă și opririle motorului pentru ruta reală atunci când vă deplasați cu pilotul automat activat. Acesta ia în considerare în timp real topografia viitoare, curbele, sensurile giratorii și informațiile despre trafic. Aceasta înseamnă că puteți folosi I-See pentru a economisi combustibil imediat ce ieșiți la traseu.

Explorați I-See

Conceput pentru a economisi energie

Indiferent dacă alegeți motorizarea electrică, pe gaz sau diesel, Volvo FH Aero este proiectat de la zero pentru a economisi energie. Forma aerodinamică, sistemul de monitorizare cu camere video optimizat și frânele cu disc fără rezistență la rulare au fost introduse pentru a realiza economii de costuri și a reduce amprenta de carbon.

Tehnologie care vă facilitează deplasarea

Volvo FH Aero este creat pentru a eficientiza la maximum de abilitățile dvs. de rulare. Am încorporat o tehnologie menită să perfecționeze fiecare schimbare a treptelor de viteză și fiecare manevră. Aruncați o privire mai atentă asupra unora dintre funcțiile din galeria de imagini.

Puterea motorului valorificată cu I-Shift

I-Shift vă face deplasarea fluidă, confortabilă și eficientă. Vă puteți concentra asupra drumului în timp ce I-Shift utilizează puterea motorului în mod optim. Dacă parcurgeți trasee deluroase luați în calcul I-Shift Dual Clutch care permite schimbarea treptelor de viteză fără nicio întrerupere în livrarea de putere.

Citiți mai multe despre I-Shift

Direcție ușoară și dinamică

Vânturi laterale, șanțuri sau gropi? Nu vă faceți griji. Direcția dinamică Volvo le filtrează și le compensează pe toate pentru a vă ușura deplasarea și a o face chiar mai stabilă, reducând astfel tensiunea de la nivelul spatelui. Sistemul permite, de asemenea, utilizarea unora dintre sistemele avansate de asistență pentru șofer care contribuie la îmbunătățirea siguranței dvs.

Despre sistemul de direcție dinamică Volvo

Opțiuni cabină

Volvo FH Aero este disponibil cu o gamă de modele de cabină care să se potrivească necesităților dvs. Realizați o analiză mai atentă a opțiunilor dvs. prezentate mai jos.

  Cabină Globetrotter XXL

  Volvo FH Aero cu cabina Globetrotter XXL oferă un excelent confort atât în timpul deplasării dar și de locuit, pentru două persoane. Patul inferior, mai lung și mai lat, este proiectat pentru un somn foarte confortabil.

  Cabină Globetrotter XL

  Volvo FH Aero cu cabina Globetrotter XL este standardul în domeniu pentru transportul de cursă lungă. Oferă condiții de viață confortabile și încăpătoare pentru până la două persoane.

  Cabină Globetrotter

  Volvo FH Aero cu cabina Globetrotter combină confortul excelent de deplasare și de odihnă pentru până la două persoane cu înălțimea la care se poate sta în picioare în compartimentul motor.

  Cabină de dormit

  Volvo FH Aero cu cabină de dormit combină un confort de deplasare excelent și o zonă de odihnă confortabilă pentru până la două persoane la o înălțime mai mică în picioare.

  Cabină de dormit cu plafon coborât

  Volvo FH cu cabină de dormit cu plafon coborât oferă o înălțime exterioară mai mică a cabinei, combinată cu un confort de deplasare excelent și o zonă de odihnă confortabilă pentru o persoană și o înălțime mai mică în picioare.

Este posibil ca funcțiile descrise să nu fie standard sau disponibile pentru toate nivelurile de echipare și opțiunile de lanț cinematic.

Aveți întrebări?

Reprezentantul local Volvo Trucks are răspunsurile. Vizitați-l, contactați-l ori solicitați-i să vă facă o vizită.