TRUCKS

Asigurați-vă că nu ratați nimic

TOTUL CONTEAZĂ

Ce așteptări aveți de la poziția de tehnician? Fără să vă cunoaștem încă, credem că vă veți bucura să lucrați cu tehnologie de mare performanță, care să vă ajute să evoluați. Credem că vă va face plăcere să deveniți reprezentantul unei mărci ale cărei inovații de cel mai înalt nivel vă vor umple de mândrie. Și că vă așteptați să vi se ofere șansa să vă consolidați, totodată, cariera. Ca să nu mai vorbim că veți avea posibilitatea de a face parte dintr-o echipă de oameni minunați. Dacă vă regăsiți în cele de mai sus și considerați că toate acestea contează, atunci Volvo Trucks este locul ideal pentru dumneavoastră. Aplicați acum pentru poziția de tehnician, pentru a nu rata ocazia. 

Vă facem cunoștință cu Reza din Suedia

Acesta este un adevărat pionier, cu un scop de viață bine definit: să evolueze asimilând cunoștințe. Și face asta căutând mediul și compania care să-i susțină dezvoltarea. Își valorifică la maximum pasiunea.

Nume: Reza Ibrahimi
 

Vârstă: 21
 

Familia: Mama și frații
 

Domiciliu: Lund, Suedia
 

Lucrează ca: Tehnician la dealerul Volvo Trucks din Malmö, Suedia
 

Hobby-uri: Fotbal, călătorii
 

Pasiuni profesionale: Tehnologia de înaltă performanță, soluționarea problemelor, dezvoltare

Faceți cunoștință cu Daniel din Germania

Este un împătimit al motoarelor, pasionat de viteză și performanță. Este, însă, și un familist convins, care își asumă responsabilitatea și planifică viitorul.

Nume: Daniel Fröhlich
 

Vârstă: 30
 

Familia: Soția și fiica
 

Domiciliu: Bergheim, Germania
 

Lucrează ca: Tehnician la dealerul Volvo Trucks din Frechen, Germania
 

Hobby-uri: Motociclismul, viața de familie
 

Pasiuni profesionale: Tehnologia motoarelor, sustenabilitate, dezvoltare

Faceți cunoștință cu Richie din Marea Britanie

Este tipul de om sociabil, care are mereu un plan. Face alegeri conștiente pentru a avansa și este pregătit să muncească susținut pentru a-și pune ideile în practică. Fără a pierde însă legătura cu prietenii mai vechi.

Nume: Richie Barlow
 

Vârstă: 24
 

Familia: Părinții, sora și familia acesteia
 

Domiciliul: Southampton
 

Lucrează ca: Tehnician la unul dintre dealerii Volvo Trucks din Londra, Marea Britanie
 

Hobby-uri: Ciclismul montan, ieșirile cu prietenii
 

Pasiuni profesionale: Vehiculele performante, lucrul în echipă, dezvoltarea

Faceți cunoștință cu Ladislav din Slovacia

Este capul de familie cu priorități bine stabilite. Construirea unei case pentru familia sa și o carieră care să-l propulseze în domeniul tehnic. Mereu dornic să se perfecționeze.

Nume: Ladislav Pliška
 

Vârstă: 36
 

Familia: soția, fiul și fiica
 

Domiciliul: Žiar nad Hronom
 

Lucrează ca: Tehnician la Volvo Truck Center din Zvolen, Slovacia
 

Hobby-uri: Viața de familie, construirea unei case
 

Pasiuni profesionale: Telematică, diagnostic, dezvoltare

Bun venit la Volvo Trucks – Explorați tot ceea ce contează

Știm că vă luați cariera în serios, și așa facem și noi. Explorați oferta noastră și optați pentru ceea ce contează.

Alăturați-vă liderilor din industrie. 

Volvo Trucks este unul dintre cei mai mari producători de autocamioane de mare tonaj din lume și, timp de zeci de ani, am dominat dezvoltarea din industria de transport prin inovațiile noastre remarcabile. Împreună, putem evolua și mai mult. 

 

Puteți lucra cu autocamioane cu rol de lideri în tehnologie 

Autocamioanele Volvo sunt renumite pentru calitatea și performanța lor remarcabile. Alăturați-vă echipei noastre și puteți asimila direct cunoștințe cu privire la tehnologia care va face ca transporturile de mâine să fie mai sigure, mai curate și mai eficiente. 

 

Puteți activa într-un atelier modern 

Atelierele din rețeaua dealerilor Volvo Trucks sunt proiectate ținând cont de oamenii care lucrează cu ele. Veți avea astfel ocazia de a lucra cu cele mai recente date, instrumente și echipamente. Dorința noastră este să vă oferim cel mai profesionist și mai plăcut mediu de lucru din domeniu. 

 

Construiți-vă cariera pe baza ideii de dezvoltare 

Dezvoltarea este singura constantă la Volvo Trucks. Dacă veți lucra pentru noi, veți avea ocazia să participați la programul nostru de instruire continuă. Sau ne așteptăm să o faceți. Pentru că noi putem evolua dacă și dumneavoastră o faceți. 

Veți avea parte de un târg cinstit 

La Volvo Trucks, credem în recompensarea competenței și angajamentului. Știm, de asemenea, că angajații mulțumiți obțin performanțe mai bune și, de aceea, oferim salarii competitive, precum și pachete extinse de beneficii care vă oferă siguranță și vă îmbogățesc existența. 

 

Bucurați-vă de un echilibru optim între muncă și viață 

Ne bucurăm că viața înseamnă, pentru dumneavoastră, mai mult decât muncă. Astfel, facem tot posibilul să vă oferim condiții de lucru care să vă respecte viața de familie și să susțină un stil de trai sănătos. Gândirea noastră concentrată pe sustenabilitate nu se referă doar la vehicule. 

 

Evoluați cu ajutorul unor valori progresive  

Vrem să vă asumați un rol activ în cadrul companiei noastre, așa că ne străduim din greu să creăm un mediu de lucru care să vă inspire să vă aduceți contribuția. Vrem ca opinia dumneavoastră să se facă auzită și ca ideile dumneavoastră să conteze. La Volvo Trucks, respectul față de toți oamenii este un standard. 

 

Alăturați-vă unei echipe extraordinare 

La Volvo Trucks, veți lucra în echipă alături de oameni nemaipomeniți din toate mediile sociale. Împreună, vă veți valorifica abilitățile și experiența pentru a vă realiza obiectivele. Veți împărtăși provocări extraordinare și un sentiment fantastic de apartenență. 

Dovezi ale progresului continuu

Volvo a dat lumii centura de siguranță în trei puncte, cabina de siguranță și încă neegalata cutie de viteze I-Shift. Prin dezvoltarea continuă a tehnologiei, contribuim activ la evoluția industriei de transport.

Creat în Suedia

Volvo Trucks își are originea în regiunile nordice, unde clima este aspră, drept pentru care este nevoie de voință și de muncă susținută pentru a supraviețui.

Aflați mai multe de la cunoscători


Dealerii Volvo Trucks știu totul despre compania noastră și despre valorile noastre fundamentale. Ce-ar fi dacă ați sta de vorbă cu ei?