TRUCKS

Siguranță în toate direcțiile

Sistemele Volvo Trucks de asistență pentru șoferi

Siguranța face parte prin tradiția Volvo Trucks, fiind nucleul identității noastre. Abordăm siguranța din diferite perspective, în interiorul, dar și în exteriorul autocamionului, pentru a evolua către obiectivul nostru de zero accidente. Introducem acum în autocamioanele noastre o gamă de sisteme de siguranță activă noi și moderne, care protejează atât șoferii, cât și pe ceilalți participanți la trafic. Este timpul să ducem siguranța rutieră la alt nivel!

Vizibilitate mai bună în jurul autocamionului

Participanții la trafic vulnerabili pot apărea de oriunde și pot fi greu de detectat. Funcțiile care avertizează șoferii de autocamion în astfel de situații pot îmbunătăți considerabil siguranța.
.

Asistența frontală avertizează șoferul atunci când alți participanți la trafic se află chiar în fața autocamionului.

Avertizarea la deschiderea ușilor avertizează șoferul când deschide ușile autocamionului, dacă lângă acesta există alți participanți la trafic.

Asistența la evitarea coliziunilor laterale avertizează șoferul când virează sau schimbă banda, dacă detectează alți participanți la trafic lângă autocamion.

7 moduri de a îmbunătăți siguranța

Condusul poate fi stresant – necesită reacții rapide și sprijinul potrivit la momentul potrivit. Iată șapte sisteme de asistență noi sau modernizate, cu ajutorul cărora șoferii pot duce siguranța rutieră la următorul nivel. Concepute pentru a fi ușor de utilizat și a interveni când trebuie. Vi le prezentăm în continuare.

Pregătiți-vă pentru viitor. Aflați mai multe despre sistemele noastre de siguranță.

Sunteți gata să treceți la nivelul următor?

Dealerul local vă poate ajuta să obțineți cele mai noi sisteme de siguranță pentru activitatea dumneavoastră.

Relatări și informații despre siguranță

Latest Press Release

Latest Press Release