TRUCKS

25 de eroi Volvo FH

Volvo FH este autocamionul preferat al șoferilor. Dar, înainte de a ajunge la șoferi, acesta trece prin mințile și mâinile unui număr mare de angajați pasionați. Iată 25 de eroi care muncesc din greu pentru a face ca fiecare autocamion Volvo FH să contribuie la succesul afacerii dumneavoastră.
Bărbat în picioare în fața unui autocamion Volvo FH

25: Stig Falk. Göteborg, Suedia
Designer industrial (1993)

– Am fost designer industrial în 1993 când a fost lansat modelul Volvo FH. Cel mai mult mă mândresc cu faptul că, deși am început atât de devreme procesul de construcție a sa, știam deja ce vrem să facem. Astăzi, când văd un Volvo FH, mă declar mulțumit.

24: Wijnand van den Brink. Beesd, Țările de Jos
Manager de produse speciale și inovare
  

– Încă mai cred că lansarea modelului Volvo FH în 1993 a fost un eveniment remarcabil. A constituit o adevărată revoluție în ceea ce privește tehnologia cabinei și a motorului. Entuziasmul dealerilor și clienților a depășit toate așteptările, ceea ce a fost mai mult decât evident în numărul de comenzi. Pentru mine, personal, a fost fantastic să joc un rol activ în transferul de cunoștințe de pe piața neerlandeză către sediul Volvo și invers și în adaptarea autocamioanelor la cerințele specifice ale pieței neerlandeze.

23: Staffan Rödjedal. Göteborg, Suedia
Manager senior de produs, Volvo FH

– Volvo FH a fost conceput pentru a atrage cei mai buni șoferi și, în același timp, pentru a-i oferi proprietarului cea mai mare productivitate posibilă. 

22: Raili Riiberg. Estonia, Tallinn
Manager de vânzări și marketing Volvo Trucks

– Am fost membru al echipei de lansare a modelului Volvo FH4 ​​în Göteborg în 2012 și a fost o plăcere să vedem cum autocamioanele le sunt livrate clienților noștri în Estonia. Responsabilitatea mea este să mă asigur că clienții noștri sunt implicați în comunitatea Volvo și că pot să se bucure de autocamioanele achiziționate. Cu o echipă mică și excelentă de vânzări, ne asigurăm că autocamioanele Volvo FH le sunt livrate clienților noștri în cel mai eficient mod posibil.

21: Thomas Thuresson. Lundby – Göteborg, Suedia
Manager de segmente – Transport de cursă lungă

– Încă din 1993, Volvo FH a impus noi standarde în industria autocamioanelor. Responsabilitatea care îmi revine la nivel global este să mă asigur că această preocupare se perpetuează, că susținem progresul și că Volvo FH trebuie să constituie, întotdeauna, prima alegere firească a clienților.

20: Mats Karlsson Lindh. Göteborg, Suedia
Director, planificare a produselor

– Mi-am petrecut ultimii 35 de ani de viață făcând parte din echipa de dezvoltare și inovație din cadrul Volvo Trucks. Am participat la toate modificările majore introduse în acești ani. Faptul de a vedea și a auzi opiniile clienților cu privire la noutățile pe care le-am introdus a reprezentat pentru mine un motiv de satisfacție maximă. Ca să nu mai spun că faptul de a încerca în mod susținut să depășim așteptările clienților noștri mă umple de energie, de asemenea.

19: Sonia Rodrigues. Curitiba, Brazilia
Coordonator de producție linia F

– Partea care îmi revine în procesul de a face din Volvo FH un autocamion extraordinar constă în coordonarea angajaților care produc un vehicul de înaltă performanță, care impresionează și trezește admirația tuturor odată ce iese pe drum.

18: Eskil Sturesson. Göteborg, Suedia
Inginer-șef

– În calitate de manager de proiect pentru modelul Volvo FH lansat în 2002, a fost o onoare să lucrăm cu acea echipă fantastică care a dezvoltat un model Volvo FH de succes!

17: Simona Hanoun. Tuve – Göteborg, Suedia
Specialist asamblare

– Fac tot ceea ce pot pentru a mă achita de sarcinile care îmi revin cu privire la șasiul modulului de bază, pentru a le oferi clienților noștri un autocamion perfect funcțional și de înaltă calitate.

16: Roman Trosin. Tallinn, Estonia
Manager regional, VFS Estonia

– Ofer servicii financiare flexibile și bine gândite clienților care doresc să achiziționeze autocamionul Volvo FH. Lucrez în strânsă colaborare cu echipa de vânzări din cadrul grupului Volvo pentru a mă asigura că clienții noștri primesc servicii de asistență adecvate pentru autocamioanele FH.

15: Ida Leitner. Tuve – Göteborg, Suedia
Specialist asamblare

– Atribuțiile mele profesionale vizează asigurarea unui proces de calitate de încărcare în container, spre satisfacția clienților.

14: Martin Tomlinson. Warwick, Marea Britanie
Manager de testare a produselor, Marea Britanie și Irlanda

– Le demonstrez clienților și jurnaliștilor că Volvo FH este cel mai bun autocamion de pe piață.

13: Diogo Dias dos Santos. Curitiba, Brazilia
Echipa de producție GTO E&BM

– Lucrăm în fiecare zi în mod susținut și dedicat, concentrându-ne întotdeauna pe succesul clientului. O serie de vehicule ajung la echipa noastră și ne străduim mereu să creăm un mediu sigur și sănătos, deoarece acest lucru ne permite să oferim o calitate excelentă a produselor.

12: Glenn Johansson. Göteborg, Suedia
Manager în domeniul siguranței produselor

– Am lucrat ca lider în proiectul Airbag atunci când Volvo Trucks, în calitate de prim producător de autocamioane grele, a introdus airbagul pentru șofer, în 1995. Pe lângă toate provocările întâmpinate, cum ar fi dezvoltarea sistemului de airbaguri în sine, cea mai bună dovadă a rezistenței generale la impact a autocamionului FH am primit-o în 1997, când un ziar german a relatat, pe prima pagină: „Le mulțumesc lui Dumnezeu și companiei Volvo că am supraviețuit accidentului.” A fost declarația unui șofer de pe un autocamion Volvo FH echipat cu airbag care a intrat în coliziune cu un alt autocamion parcat, în cursul deplasării cu viteză foarte mare, pe autostradă. Șoferul a ieșit din cabină pe picioarele lui după accident fără a fi suferit vătămări corporale și s-a întors la lucru după numai câteva zile. 

11: Sander Kõivuste. Tartu, Estonia
Administrator de vânzări

– Lucrez ca administrator de vânzări și sunt un ambasador al companiei Volvo care se asigură că Volvo FH este predat clientului cu instruirea necesară, astfel încât autocamionul să poată fi utilizat în cel mai eficient mod. Acționez întotdeauna având în minte interesul optim al clientului.

10: Shilpa Vijayakumar. Bangalore, India
Inginer mecanic asociat, frâne și anvelope

– Lucrez cu frâne și cu modulele CAD asociate, inclusiv în direcția de a le documenta; în acest fel, rolul meu este de a mă asigura că în fiecare autocamion ajung componentele corespunzătoare. 

9: Björn Andersson. Göteborg, Suedia
Inginer principal senior

– Faptul de a lucra cu o tehnologie creativă și inovatoare timp de 44 de ani, cum ar fi primul airbag pentru autocamioane de mare tonaj și dezvoltarea sistemului de direcție pentru Volvo FH, care este încă un autocamion de clasă mondială, a fost și continuă să fie foarte interesant pentru mine.

8: John Comer. Warwick, Marea Britanie
Coordonator al departamentului de gestionare a produselor

– Este o mare onoare și un privilegiu să lucrez cu Volvo FH și să urmăresc cum a progresat în ultimii 25 de ani și, mai mult de atât, cum a reușit să susțină succesul activității clienților. Am condus primul autocamion de teren de test de la Göteborg la Lockerbie, în Marea Britanie, în decembrie 1992. La volanul lui M6, am crezut că va avea loc un incident major pe traseul spre sud, deoarece fiecare șofer de autocamion de pe sistemul de comunicații radio rămânea cu privirea pironită asupra profilului aerodinamic uimitor al autocamionului. De-a dreptul spectaculos în anul 1993 și încă uimitor și astăzi – la mulți 25 de ani fericiți pentru Volvo FH.

7: Claudio Gallerani. Boltiere – Zingonia, Italia
Director comercial

– Întreaga mea viață profesională și cariera de la Volvo sunt strâns legate de Volvo FH, începând cu lansarea sa din 1993. De atunci am urmărit dezvoltarea acestui autocamion extraordinar în toate fazele sale de evoluție din toți acești ani: întotdeauna inovator, întotdeauna cu un pas înaintea celorlalți concurenți. Faptul de a-l vinde în fiecare zi îmi conferă întotdeauna o satisfacție și o motivație permanente de a merge mai departe.

6: Anjan YVK. Bangalore, India
Inginer senior – Asistență specială pentru vehicule și adaptarea clienților

– Lucrez cu soluții tehnice și ofer asistență în procesul de conversie a vehiculelor cu scopul de a satisface cerințele specifice ale clienților. 

5: Raquel Amadori. Curitiba, Brazilia.
Achizitor de proiecte la Volvo Group America Latină

– Sunt achizitor de proiecte în cadrul Volvo Group. Sunt responsabil pentru dezvoltarea de piese noi de autocamioane și pentru monitorizarea performanțelor lanțului de aprovizionare. Face parte din activitatea mea să negociez cele mai bune condiții de furnizare a produselor Volvo. Lucrez la proiectarea interiorului cabinei și mă ocup de dezvoltarea un scaun nou, a patului, a ornamentelor interioare, a perdelelor pentru autocamionul Volvo FH.

4: José Miguel Alberquilla. Madrid, Spania =
Manager de oferte comerciale pe piața de service

– Lansarea modelului FH a fost primul meu eveniment de proporții la Volvo. Aș dori să îi reprezint pe toți oamenii de postvânzări care au activat în această perioadă de 25 de ani, de astăzi și mâine, în scopul de a menține calitatea superioară a autocamionului FH pe drum.

3: Marius Beniulis. Vilnius, Lituania
Lider de echipă pentru piața de servicii comerciale

– Împreună cu colegii mei, sunt responsabil pentru activitatea de succes a departamentului pieței de servicii. Lucrăm cu vânzări de servicii și produse, analizăm grupele de produse și segmentele de clienți, oferim diverse promoții de servicii și de oferte speciale. În fiecare zi vin la lucru știind că succesul unei companii începe cu ceea ce pot face eu pentru a îmbunătăți calitatea produselor. Chiar și cele mai mici îmbunătățiri produc schimbări mari, în final.

2: Catarina Notemyr. Göteborg, Suedia
Lider de echipă

– Am început să lucrez în atelierul de modele Volvo Trucks în anul 1989 ca tâmplar de modele și chiar din prima zi m-am ocupat de crearea de modele pentru cabina Volvo FH. De atunci, am lucrat ca lider de echipă în atelierul de modele/prototipuri și m-am ocupat cu dezvoltarea cabinei prin îmbunătățiri și perfecționări continue.

1: Aguinaldo Oliveira. Curitiba, Brazilia
Echipa de producție GTO E&BM

– Sunt lider de echipă și mă implic în etapa de lansare finală a autocamioanelor FH. Realizăm testarea funcțională a vehiculelor și validăm întregul proces de asamblare pentru a pregăti autocamionul de livrare către clienții noștri. Volvo FH este un vehicul sigur, extrem de durabil, foarte confortabil și, cel mai important: asamblat având în vedere succesul clientului.