TRUCKS

Începe cea mai mare competiție pentru personalul din rețeaua de service - VISTA atrage tehnicieni din lumea întreagă

Pe data de 4 septembrie, au început înscrierile pentru cea mai mare competiție din lume dedicată personalului din rețeaua de service, VISTA*. Se estimează că vor participa peste 18.000 tehnicieni, din cadrul rețelei globale de dealeri Volvo Trucks și Volvo Buses. Prin muncă în echipă și prin dezvoltarea abilităților, VISTA dorește să atragă și să păstreze tehnicieni bine pregătiţi.
 VISTA is about teamwork and competence development

Chiar dacă VISTA este o competiție, principalele obiective sunt încurajarea muncii în echipă, construirea spiritului de echipă și a mândriei de a fi parte a acesteia, precum și încurajarea dezvoltării personale și a abilităților tehnice. Aceasta reprezintă o oportunitate pentru personalul din service de a-și crește nivelul cunoștințelor și al calității muncii. În final, aceasta conduce la îmbunătățirea serviciilor pentru clienți și la creșterea gradului de satisfacție a acestora.

Tehnicienii talentați și motivați le permit atelierelor service Volvo Trucks să diagnosticheze erorile și să rezolve „corect de prima dată" problemele tehnice ce pot apărea la camioane, în cel mai scurt timp posibil și la standarde calitative înalte. Aceste abilități sunt elemente cheie, care ajută clienții să obțină un timp maxim de utilizare a camioanelor lor.

 „VISTA ne îmbunătățește abilitățile și ne oferă motivația de a fi cea mai bună echipă din lume. Iar dacă mecanicii noștri sunt cei mai buni din lume, sunt motivați să ofere cele mai bune servicii clienților", a spus Claes Nilsson, Președintele Volvo Trucks.

Se preconizează că editia VISTA 2017-18 va atrage peste 18.000 persoane din rețeaua globală de service . Aceștia vor forma aproximativ 4.500 echipe. Tema acestui an este „Performanța este totul" - ca o recunoaștere a faptului că a lucra pentru Volvo Trucks și Volvo Buses înseamnă performanță de top în orice moment. VISTA reprezintă, de asemenea, o modalitate pentru Volvo Trucks de a răspunde provocării mondiale de a recruta și a păstra tehnicienii de service.

Cu sprijinul tuturor membrilor echipei, VISTA reprezintă oportunitatea perfectă de a te simți ca făcând parte din cea mai bună familie de servicii post-vânzare din lume.", spune Claes Nilsson. 


Despre VISTA
*VISTA reprezintă abrevierea pentru Volvo International Service Training Awards (Premiile Internaționale Volvo pentru Training în domeniul Service-ului) . A fost lansată în 1957 și a reprezentat, inițial, o competiție pentru tehnicienii Volvo din Suedia. 20 de ani mai târziu, în 1977, s-a întins pe toate continentele, atrăgând dealeri autorizați Volvo din întreaga lume. Astăzi, VISTA este un eveniment bienal și reprezintă cea mai mare competiție pentru personalul din service la nivel mondial.

VISTA este deschisă dealerilor Volvo Trucks și Volvo Buses din întreaga lume și tehnicienilor lor. Pentru a se califica, echipele participante trebuie să încheie cu succes două etape, cuprinzând întrebări teoretice și tehnice. Câștigătorii de pe fiecare piață în parte se califică în semifinale, care se vor desfășura la Goteborg, Suedia, în luna aprilie 2018. Aici, vor concura 240 de echipe, pe parcursul a trei săptămâni. Cele mai bune 40 de echipe ale semifinalelor se califică pentru finala care se va desfășura în Curitiba, Brazilia, în iunie 2018.

Date VISTA 2017-18

Lansarea oficială, 27 iunie 2017
Începerea înscrierilor, 4 septembrie 2017
Prima etapă teoretică, 7-30 noiembrie 2017
A doua etapă teoretică, 30 ianuarie-20 februarie 2018
Semifinale, Goteborg Suedia, 9-27 aprilie 2018
Finala, Curitiba - Brazilia, 25-29 iunie 2018

Link direct imagini de înaltă rezoluție (link) 

Mai multe detalii despre VISTA (link)


4 septembrie 2017

Gallery