TRUCKS

Volvo Trucks introduce Flexi Gold - un contract nou și flexibil de service

Volvo Trucks introduce acum contractul Volvo Flexi-Gold – un nou contract de service bazat pe gradul de utilizare al camionului, în cadrul căruia facturile lunare se bazează pe kilometrajul efectiv realizat. Acest lucru înseamnă că transportatorii vor avea o mai mare flexibilitate în a-și adapta operațiunile la condițiile de piață și la cerere.
Volvo FH deplasându-se pe autostradă
Contractul Volvo Flexi-Gold le oferă clienților o fereastră de flexibilitate de 40%, în care kilometrajul anual poate depăși sau poate rămâne sub kilometrajul stabilit cu 20%, în ambele sensuri.

Conectivitatea a deschis calea către soluții noi și flexibile pentru contracte de service și pentru modalități de plată care să se bazeze pe gradul de utilizare. Volvo Trucks introduce acum un nou contract de service, contractul Volvo Flexi-Gold, cu aceeași acoperire ca cea oferită de contractul Volvo Gold, dar cu tarife lunare defalcate în părți fixe și variabile (bazate pe kilometrii parcurși), adaptate kilometrajului real al autocamionului. 

„Multe companii de transport încheie contracte pe termen scurt cu clienții lor sau operează pe piețe imprevizibile și fluctuante. Acestea manifestă nevoia de o mai mare flexibilitate atunci când vine vorba de încheierea unor contracte de service. Dispunem, acum, de tehnologia necesară pentru a face posibile soluțiile dinamice și conectate precum aceasta”, declară Thomas Niemeijer, Business Development Manager, Contracte de service, Volvo Trucks.

Contractul Volvo Flexi-Gold a putut fi implementat datorită progresului serviciilor telematice, care permit vehiculelor să comunice către Volvo Trucks kilometrajul în timp real. Contractul acesta le oferă clienților o fereastră de flexibilitate de 40%, în  care kilometrajul anual poate depăși sau poate rămâne sub kilometrajul stabilit cu 20%, în ambele sensuri. Fiecare factură lunară se bazează pe kilometrajul efectiv caracteristic acelei luni, fără facturare sau documente suplimentare pentru depășirea kilometrajului, emise la sfârșitul anului (în intervalul de flexibilitate). Acest aspect este util mai ales pentru clienții care se confruntă cu schimbări de sezon și cu o cerere fluctuantă. 

„Pe scurt, cu cât conduceți mai puțin, cu atât plătiți mai puțin și viceversa. Contractul Volvo Flexi-Gold oferă aceeași acoperire și aceeași disponibilitate ca în cazul contractului Volvo Gold, la același cost previzibil, însă cu mai multă flexibilitate pentru a se adapta nevoilor dinamice ale afacerilor”, spune Thomas Niemeijer.

Contractul Volvo Gold este cel mai cuprinzător contract de service Volvo Trucks și cuprinde întreținerea preventivă, planificarea serviciilor conectate, precum și toate reparațiile aduse autocamioanelor.

„Dezvoltarea rapidă a serviciilor conectate le oferă transportatorilor modalități complet noi de a crește disponibilitatea vehiculului și de a optimiza utilizarea acestuia. Adăugând flexibilitate la modalitatea de plată, conferim o nouă dimensiune ofertei noastre de servicii”, spune Anna Müller, Vicepreședinte, Service Market & Retail, Volvo Trucks Europa.

Date: Contract Volvo Flexi-Gold
 • Contract de servicii bazat pe utilizare. Atât activitățile de întreținere, cât și plățile lunare țin cont de kilometrajul efectiv. 
 • Oferă o fereastră de flexibilitate de 40% pentru kilometrajul anual estimat.
 • Contractul Volvo Flexi-Gold oferă aceeași acoperire și disponibilitate precum cele oferite de contractul Volvo Gold.
 • Este potrivit în special pentru companiile cu activități sezoniere și cu un volum de muncă variat de la un an la altul.
 • Fără facturi sau documente suplimentare pentru depășirea kilometrajului, emise la sfârșitul anului.

Link către imagini la rezoluție înaltă

Pentru mai multe detalii, contactați:
 

Irina Marcov
Marcom & PR Manager
Tel.: +40-21-202 96 30
E-mail: irina.marcov@volvo.com

Volvo Trucks asigură soluții complete de transport pentru profesioniști și oameni de afaceri cu standarde ridicate, oferind o gamă completă de autocamioane, de mediu și mare tonaj. Asistența pentru clienți este asigurată printr-o rețea globală de 2.100 de dealeri și ateliere în peste 130 de țări. Autocamioanele Volvo sunt asamblate în 15 țări, pe întreg globul. În 2018, Volvo a vândut la nivel global mai mult de 127.000 autocamioane. Volvo Trucks face parte din Volvo Group, unul din liderii mondiali în producția de autocamioane, autobuze, utilaje pentru construcții și motoare pentru aplicații maritime și industriale. Grupul furnizează, de asemenea, și soluții financiare. Activitatea Volvo Trucks se bazează pe cele 3 valori esențiale: calitate, siguranță, grijă față de mediul înconjurător.