TRUCKS

Volvo Trucks găzduiește un eveniment online, pentru accelerarea tranziției către camioanele electrice

Volvo Trucks abordează urgența accelerării tranziției către transporturile electrice prin organizarea unui eveniment global online. Scopul este de a arăta cum se poate face trecerea la vehicule electrice și de a inspira companiile de transport să înceapă acest proces.
volvo-trucks-hosts-on-line-event-to-speed-up-the-transition-to-electric-trucks
A oferi un transport independent de combustibilii fosili va reprezenta una dintre cheile competitivității.

Evenimentul global online nu numai că va răspunde multor întrebări uzuale, ci va sublinia, de asemenea, aspectele importante ale electromobilității.

 

„Prin această inițiativă, vrem să încurajăm cumpărătorii de servicii de transport și transportatorii să facă primii pași importanți către electromobilitate. A oferi un transport independent de combustibilii fosili va reprezenta una dintre cheile competitivității,” spune Roger Alm, președintele Volvo Trucks.

 

Volvo Trucks a început producția de camioane electrice deja din 2019. De atunci și până în prezent, urgența luptei împotriva schimbărilor climatice a crescut și mai mult.

 

„Suntem în avangarda transporturilor electrice și lucrăm intens pentru a iniția această transformare tehnologică, foarte necesară. Acum, multe piese din puzzle se așază la locul lor, permițându-le mai multor transportatori să-și reducă major emisiile de CO2. Acest eveniment va arăta cum poate fi făcut acest lucru,” declară Roger Alm, președintele Volvo Trucks.

 

Alături de președintele Volvo Trucks, Rogel Alm, și de experți din cadrul companiei, vor fi prezenți la eveniment reprezentanți ai unor mari clienți de transport, cum ar fi Amazon sau IKEA, precum și din partea companiilor de transport DFDS (Europa) și Manhattan Beer Distributors (SUA). Susținerea politică poate avea un mare impact asupra vitezei implementării, iar evenimentul va sublinia, de asemenea, programul guvernamental de stimulente lansat în Germania pentru a sprijini tranziția la electromobilitate. 

 

LINK LA PAGINA DE INREGISTRARE

Link la imagini

LINK  - mai multe informații despre emobilitate

 

DATA EVENIMENT: 12 octombrie, ora 16:00