TRUCKS

Două camioane Volvo se îndrăgostesc până peste cap (tractor) unul de celălalt, într-un nou film

O frumoasă poveste de dragoste dintre două camioane: aceasta este neobișnuita abordare Volvo Trucks pentru a sublinia ușurința în conducere și eficiența celui mai bine vândut model al său, Volvo FH.
Două camioane Volvo se îndrăgostesc până peste cap (tractor) unul de celălalt, într-un nou film
În noul film Volvo Trucks, o poveste de dragoste între două camioane este folosită pentru a evidenția manevrabilitate și eficiența combustibilului modelului Volvo FH cu I-Save.

Eficiența consumului de combustibil și plăcerea de a conduce sunt, adesea, văzute ca două elemente opuse, de către șoferii de camion. Pe scurt, ei consideră că nu le poți avea pe ambele. Dar, datorită inovațiilor Volvo care economisesc combustibil, plăcerea și eficiența pot fi, într-adevăr, combinate. Acest fapt este ilustrat în cel mai recent film animat al companiei, care se concentrează asupra unei povești de dragoste între două camioane Volvo FH.

 

Filmul subliniază caracteristicile de produs care fac parte din eficientul pachet I-Save, incluzând motorul Turbo Compound, I-Shift, I-See, I-Torque, precum și designul aerodinamic îmbunătățit – descrise într-un mod pe care nu l-ați mai văzut până acum.

 

Pachetul I-Save a fost prezentat clienților în 2019, reprezentând, de atunci și până în prezent, un mare succes comercial pentru Volvo Trucks. Elementele sale combinate pot cumula îmbunătățiri ale economiei de combustibil de până la 13%.*

 

„Suntem foarte mândri de caracteristicile I-Save și, cu această poveste de dragoste, dorim să le acordăm atenția pe care o merită. Pentru clienții noștri, I-Save a ajuns să reprezinte sinonimul economiei de combustibil și al ușurinței în conducere, iar majoritatea camioanelor FH pe care le vindem astăzi sunt echipate cu I-Save,” spune Peter Franzén, Product Manager Engines la Volvo Trucks.

 

Filmarea a avut loc în Croația și toate operațiunile de conducere reală au fost realizate în condiții de maximă siguranță, într-o zonă cu circuit închis.

 

 

*Comparativ cu nivelurile de consum de dinainte de introducerea I-Save, în 2019. 

Link la film

 

LINK la imagini de rezoluție înaltă