TRUCKS

Perfecționare șoferi

Doriți să vă perfecționați abilitățile? Cursurile noastre de instruire vă pot ajuta în acest sens. Fie că este vorba de economisirea combustibilului, de creșterea productivității sau de a rămâne la curent cu noutățile din industrie, vă vom oferi cunoștințele și încrederea necesare care vă vor propulsa în primele rânduri.
 

Învățați de la cei mai buni
 

Când vă instruiți cu noi, veți învăța despre autocamionul pe care îl conduceți de la cei care îl cunosc cel mai bine – cei care l-au construit. Mai mult, relația noastră strânsă cu companiile de transport, cu autoritățile și industria logistică vă garantează că veți beneficia întotdeauna de cele mai actuale informații despre evoluția și tendințele din domeniu. La fel de important, ne formăm și instruim în permanență formatorii – astfel încât să puteți fi sigur că aceștia sunt întotdeauna calificați și certificați corespunzător. Toate acestea, pentru a putea folosi la maximum fiecare autocamion.

De ce perfecționarea șoferilor la Volvo Trucks.

  • Folosiți-vă la maximum autocamionul
  •  Economisirea de combustibil
  • Creșteți productivitatea
  • Perfecționați-vă cunoștințele din domeniu
  • Îmbunătățiți siguranța șoferului

Rezultate mai bune

Cel mai rapid și mai simplu mod de a vă îmbunătăți controlul operațional este să schimbați stilul de condus. Îmbunătățindu-vă stilul de accelerare și frânare și, utilizând pe deplin caracteristicile autocamionului, puteți reduce consumul de combustibil cu până la 10% – imediat. Creșterea siguranței și reducerea uzurii vă vor economisi mai mulți bani și mai mult timp.

Cursurile noastre îi învață pe șoferi cum pot utiliza la maximum caracteristicile și funcțiile autocamionului, dar și cum își pot perfecționa cunoștințele din domeniu. Toate acestea, pentru a conduce mai eficient în ceea ce privește consumul de combustibil, mai în siguranță și mai bine informat – ceea ce va îmbunătăți, de asemenea, productivitatea.

Sfaturi care aduc rezultate

Cursurile noastre, care se bazează pe zeci de ani de cercetări și experiențe Volvo și sunt susținute de instructori specializați, îmbină partea teoretică cu instruirea practică. Autocamioanele pentru instruire sunt echipate cu tehnologie de ultimă oră în domeniul siguranței și economiei de combustibil. Iar fiecare curs poate fi adaptat la necesitățile dumneavoastră sau ale companiei dumneavoastră.

Avantajele cursului
 

  • Veți observa îmbunătățiri imediate în ceea ce privește economia de combustibil, siguranța și uzura.
  • Cursurile respectă legislația UE (valabilă pentru CCP).
  • Instructorii sunt experți Volvo Trucks.
  • Cursurile sunt actualizate periodic, astfel încât dumneavoastră să fiți mereu cu un pas înaintea concurenței
  • Cursurile se bazează pe zeci de ani de cercetări și experiențe.

O selecție de cursuri

Ghidul șoferului Volvo Trucks    

Tot ce trebuie să știți despre autocamionul dumneavoastră, despre configurația sa unică și despre modul său de operare regăsiți în Ghidul personalizat al șoferului. Este disponibil în mai multe formate: Vizualizați-l online, descărcați aplicația, citiți manualul tipărit sau descărcați-l în format PDF.

Citiți mai multe despre Ghidul șoferului Volvo Trucks

Înscrierea la curs

Dealerul Volvo Trucks vă poate ajuta să găsiți și să vă înscrieți la cursul potrivit pentru dumneavoastră.