TRUCKS

România

×
Cursurile de instruire vă învață cum să obțineți randament maxim de la autocamionul dumneavoastră

Modificări mici. Câștiguri mari.

Perfecționare șoferi

Modul în care conduceți afectează autocamionul, performanțele sale și rezultatele dumneavoastră. Micile modificări schimbă multe. Cursurile noastre de instruire vă ajută să faceți modificările corecte. Vă învață cum să economisiți combustibil, cum să salvați vieți și cum să obțineți eficiență maximă de la autocamionul dumneavoastră.  

Volvo trucks training overview people in front of truck

Rezultate mai bune

Cel mai rapid și mai simplu mod de a vă îmbunătăți controlul operațional este să schimbați stilul de condus. Prin îmbunătățirea modului în care accelerați și frânați autocamionul și a modului în care utilizați funcțiile acestuia, puteți economisi imediat până la 10% din combustibil. Creșterea siguranței și evitarea accidentelor, dar și reducerea uzurii vă vor economisi mai mulți bani și mai mult timp.

 

Cursurile noastre sunt concepute special pentru a-i învăța pe șoferi cum să utilizeze cel mai bine caracteristicile și serviciile autocamionului, dar și pentru a le îmbunătăți cunoștințele de profil, toate acestea contribuind la manipularea mai eficientă, mai sigură și mai inteligentă a vehiculului, ceea ce duce implicit la sporirea productivității.

Volvo trucks training overview classroom

Sfaturi care aduc rezultate

Cursurile noastre, care se bazează pe zeci de ani de cercetări și experiențe Volvo și sunt susținute de instructori specializați, îmbină partea teoretică cu instruirea practică. Autocamioanele pentru instruire sunt echipate cu tehnologie de ultimă oră în domeniul siguranței și economiei de combustibil. Iar fiecare curs poate fi adaptat la necesitățile dumneavoastră sau ale companiei dumneavoastră.

 

Fiecare curs are o durată de 7 ore și este conceput pentru a îndeplini condiția de 35 de ore de instruire impusă de Certificatul de Competență Profesională (CCP).

  • Cursurile se bazează pe zeci de ani de cercetări și experiențe.
  • Veți observa îmbunătățiri imediate în ceea ce privește economia de combustibil, siguranța și uzura.
  • Cursurile respectă legislația UE (valabilă pentru CCP).
  • Autocamioanele noastre pentru instruire utilizează cele mai moderne caracteristici și servicii.
  • Instructorii sunt experți Volvo Trucks.
  • Serviciile suplimentare, precum Dynafleet și Consiliere combustibil, vă ajută să obțineți rezultate mai bune.
  • Cursurile sunt actualizate periodic, astfel încât dumneavoastră să fiți mereu cu un pas înaintea concurenței.
Comandați manualul șoferului aici

Randament maxim de la autocamionul dumneavoastră 

Cu cât știți mai multe despre autocamionul dumneavoastră, cu atât mai mult veți obține de la acesta. Manualele noastre pentru șoferi conțin informații referitoare la exploatare și întreținere, caracteristicile de siguranță, instrumente și comenzi.

Înscrierea la curs

Dealerul Volvo Trucks vă poate ajuta să găsiți și să vă înscrieți la cursul potrivit pentru dumneavoastră.