TRUCKS

Volvo Trucks Driver Challenge

Bine ați venit la Volvo Trucks Driver Challenge – cea mai solicitantă competiție a noastră privind nivelul abilităților de șofat. Aceasta se referă în totalitate la șofer. Și la rolul semnificativ pe care îl joacă șoferii când vine vorba de siguranță, eficiența combustibilului și productivitate. Da, când vine vorba despre succesul de ansamblu, șoferul face diferența. 

O competiție într-adevăr unică.

Volvo Trucks Driver Challenge îi scoate în evidență pe șoferii care duc la nivel de artă abilități de șofat precum siguranța, eficiența consumului de combustibil și productivitatea. Competiția reunește cei mai buni șoferi la nivel mondial, care sunt selecționați atent la nivelul competițiilor și al nominalizărilor din plan local. Câștigătorul de pe fiecare piață va beneficia de un program personalizat în Suedia – sediul Volvo Trucks, care va include o vizită la unitatea noastră de producție, la Muzeul Volvo, la Volvo Trucks Experience Center și multe, multe altele.

Bun venit la Volvo Trucks Driver Challenge 2019!

Sunteți pregătiți pentru oportunitatea pe care ați așteptat-o o viață? Vreți să vă bucurați de șansa de a concura ca să deveniți campion țării dumneavoastră în cadrul competiției Volvo Trucks Driver Challenge 2019? Pentru informații suplimentare contactați reprezentantul cel mai apropiat.

Înscrieți-vă în competiție