TRUCKS

Finanțare

Contează să găsiți partenerul financiar potrivit pentru autocamionul dumneavoastră. Unul care vă înțelege afacerea și care vă este alături atât în perioadele bune, cât și în cele dificile. Iată cinci motive pentru care Volvo Financial Services este partenerul ideal pentru achiziționarea de autocamioane.

Este rapid și eficient
 

Volvo Financial Services este furnizorul de servicii financiare pentru grupul Volvo de peste 20 de ani. Este ușor să faceți afaceri cu noi, ne cunoașteți de la dealerul local și, atunci când aveți nevoie de ajutor, intervenim rapid.

Un singur model nu satisface preferințele tuturor
 

Așa cum fiecare dintre noi este unic, la fel este și afacerea dumneavoastră. La Volvo Financial Services, ținem cont de acest lucru. Doriți să vă adaptăm plățile pentru a corespunde fluxului de numerar? Doriți să efectuați o plată mai mare în avans, astfel încât facturile lunare să fie mai mici? Suntem aici să vă ajutăm. Cunoscându-vă și înțelegându-vă afacerea și obiectivele acesteia, vă putem oferi cea mai bună soluție personalizată. Unul care vă satisface nevoile curente și este suficient de flexibil pentru a vă susține evoluția în viitor.

Partenerul dumneavoastră general valabil
 

Indiferent dacă doriți un autocamion sau o flotă întreagă, nouă sau second-hand, Volvo Financial Services vă poate satisface această nevoie. Și nu doar în ceea ce privește vehiculul – vă putem oferi, de asemenea, toate piesele și contractele de service necesare pentru a le garanta funcționalitatea pentru dumneavoastră și clienții dumneavoastră, precum și pentru a vă oferi asigurarea de care aveți nevoie. Toate aceste avantaje sunt disponibile prin dealerul local Volvo Trucks.

Alături de dumneavoastră în fiecare moment
 

Nu ar fi frumos ca afacerea să meargă întotdeauna strună? Din păcate, ciclurile economice fluctuează și pot exista și alte obstacole în calea derulării afacerii dumneavoastră. Înțelegem și suntem alături de dumneavoastră și în perioadele dificile, și în cele bune. Când survin diferite situații, aveți nevoie de sprijin și flexibilitate de la partenerul dumneavoastră – și asta este ceea ce puteți aștepta de la noi.

O a doua sursă de finanțare
 

Linia dumneavoastră de credit bancar este optim concepută ca amortizor de flux de numerar pentru activitățile dumneavoastră zilnice – nu pentru cumpărarea de autocamioane și pentru servicii de asistență. De aceea, o a doua linie de credit de la Volvo Financial Services este o modalitate mult mai bună de a vă finanța achiziția de autocamioane.

Rate

Drept de proprietate din prima zi

Intrați în posesia autocamionului. Gestionați situația plăților. Beneficii din avantajele fiscale. Aceasta este esența creditului achitat în rate. Atât închirierea, cât și autocamionul vor apărea în bilanț. Și care este partea cea mai bună? La sfârșitul contractului, veți avea propriul autocamion care s-a amortizat.

Cumpărare în rate

O cale ușoară către deținerea autocamionului

Doriți să vă bucurați de propriul autocamion prin plăți regulate și previzibile? Cumpărarea în rate este răspunsul. Autocamionul dumneavoastră apare în bilanț. Și, după ce ați efectuat ultima plată, este al dumneavoastră.

Leasing financiar

Finanțare eficientă din punct de vedere fiscal

Considerați că sumele deduse pentru o achiziție nu sunt eficiente? Un leasing financiar oferă o relaxare fiscală timpurie. La sfârșitul contractului, aveți două opțiuni: extindeți leasingul pentru o taxă nominală sau beneficiați de pe urma procedurii de vânzare.

Leasing operațional

Flexibilitate maximă

O soluție de închiriere care menține deschise toate opțiunile. La finalul contractului puteți returna autocamionul, îl puteți cumpăra de la noi sau puteți extinde leasingul. Cheltuielile de asigurare, dar și de reparații și întreținere sunt incluse în contract, pentru a vă oferi liniște absolută.

Volvo Financial Services nu oferă servicii de consultanță contabilă sau privind taxele. Clienții trebuie să își consulte specialiștii proprii în taxe sau contabilitate.

Doriți să aflați mai multe informații?

Specialiștii noștri în finanțări vă vor ajuta printr-o soluție personalizată.
Apelați-i sau vizitați-i; vă vor oferi cel mai bun pachet pentru dumneavoastră.