EXPERȚI ÎN DOMENIU

Cunoaștem industria transporturilor. Înțelegem afacerea dumneavoastră. De aceea vă oferim o soluție personalizată. De la un singur autocamion la întreaga flotă. Autocamioane noi sau rulate.

ASISTENȚĂ PE TERMEN LUNG

Specialiștii noștri în finanțări vor găsi o soluție pe care să vă puteți baza. Suntem aici pentru a vă ajuta la bine și la greu.

MENȚINEREA LINIEI DUMNEAVOASTRĂ DE CREDIT

Soluțiile de finanțare Volvo reprezintă a doua sursă pentru necesitățile dumneavoastră de finanțare. Astfel încât să vă mențineți linia de credit oferită de banca dumneavoastră. Pe aceea o puteți folosi în alte scopuri.

Leasing financiar

Leasing financiar

UN DRUM UŞOR PENTRU A DEVENI PROPRIETARUL CAMIONULUI

Doriţi să deveniţi proprietarul camionului având plăţi regulate sau predictive? Leasingul financiar este răspunsul. Camionul apare în contabilitatea dumneavoastră. Şi după ce aţi efectuat ultima plată, este al dumneavoastră.

Leasing operaţional

Leasing operaţional

SOLUȚIA FĂRĂ PROBLEME

Fără riscuri de depreciere. Fără riscuri de eliminare. Fără probleme. Deoarece vă închiriați autocamionul. Cheltuielile de asigurare, reparații și întreținere sunt incluse în contract, pentru a vă oferi liniște absolută. Totul contra achitării unei sume lunare fixe deductibile fiscal. La finalul contractului, ne înapoiați pur și simplu autocamionul. Noi ne vom ocupa de restul.

Volvo Financial Services nu ofera servicii de consultanta contabila sau privind taxele.
Clientul trebuie sa isi consulte specialistii proprii in taxe sau contabilitale.

Informaţii VFS

doriţi să aflaţi mai multe informaţii?

Specialiștii noștri în finanțări vă vor găsi o soluție personalizată.
Ne puteţi contacta la:
Telefon: +40 21 207 96 00
Email: office.romania@vfsco.com