Protecție pentru dumneavoastră și autocamionul dumneavoastră

Înțelegem afacerea dumneavoastră. Cunoaștem domeniul dumneavoastră. Știm care sunt riscurile la care vă expuneți și știm care este protecția de care aveți nevoie. De la un singur autocamion la întreaga flotă. Autocamioane noi și rulate. Primiți protecție de primă clasă din partea specialiștilor noștri de asigurări împotriva riscurilor financiare.

Protejaţi-vă afacerea

Asigurare CASCO

SIMŢIŢI-VĂ ÎN SIGURANŢĂ

Nu lasaţi la întâmplările neprevăzute să vă distrugă afacerea. Vă putem oferi o protecţie de primă clasă împotriva deteriorării, a furtului, a incendiilor sau a vandalismului.

Asigurare de răspundere civilă de la Volvo Trucks

Asigurare de răspundere civilă

TREBUIE SĂ FIŢI PROTEJAT

Accidentele pot apărea. Dar, atunci când se întâmplă, asigurarea de răspundere civilă vă protejează împotriva solicitărilor de despăgubire din partea celorlalţi. Aveţi obligaţia legală de a încheia asigurarea de răspundere civilă. Noi vă putem ajuta în acest sens.

Asigurări suplimentare

Asigurări suplimentare

ADAPTATE LA CERINŢELE DUMNEAVOASTRĂ

Înţelegem industria transporturilor. Vă înţelegem riscurile. Oferim o gamă suplimentară de soluţii de asigurare pentru afacerea dumneavoastră.

Informaţii VFS

Alegeți asigurarea de care aveți nevoie

Totul începe cu specialiștii noștri de asigurări. Ei vor lua toate măsurile ca să primiți asigurarea adecvată, adaptată la necesitățile specifice afacerii dumneavoastră.
Ne puteţi contacta la:
Telefon: +40 21 207 96 00
Email: office.romania@vfsco.com

Accesaţi site-ul VOLVO FINANCIAL SERVICES