TRUCKS

Asigurarea

Nu vă asumați riscuri. Protejați-vă afacerea împotriva daunelor financiare.

Protecție pentru dumneavoastră – și autocamionul dumneavoastră
 

Pentru liniștea dumneavoastră, protejează-ți afacerea împotriva riscurilor financiare. În cadrul Volvo Financial Services, cunoaștem industria transporturilor – și provocările cu care vă confruntați. De la un singur autocamion la o întreagă flotă, nouă sau second-hand, vă putem oferi protecția de care aveți nevoie. Puteți conta pe o gamă excelentă de produse de asigurare, concepute special pentru dumneavoastră și adaptate la condițiile locale. În cazul în care lucrurile nu funcționează corect, este suficient un singur apel pentru a obține asistență completă.

Acoperire cuprinzătoare

Simțiți-vă în siguranță

Nu lăsați întâmplările neprevăzute să vă distrugă afacerea. Vă putem oferi protecție de primă clasă împotriva daunelor, furtului, incendiilor sau vandalismului.

Asigurare de răspundere civilă

Trebuie să beneficiați de protecție

Accidentele se întâmplă. Dar, atunci când se întâmplă, asigurarea noastră de răspundere civilă vă protejează împotriva solicitărilor de despăgubire din partea celorlalți. Această asigurare reprezintă o cerință legală.

Protecția garantată a activelor

Plus de siguranță

Gândiți-vă la ce se poate întâmpla mai rău: Autocamionul dumneavoastră ar putea fi furat sau dat ca daună totală, caz în care decontarea asigurării ar acoperi valoarea actuală de piață a autocamionului. Această plată este adesea inferioară soldului restant al contractului dumneavoastră de finanțare. Prin protecția noastră garantată a activelor, vă asigurăm că veți putea să plătiți soldul restant. Disponibil pentru contractul dumneavoastră de finanțare.

Asigurare suplimentară

Adaptată nevoilor dumneavoastră

Aveți probleme sau nevoi speciale? Oferim o gamă de soluții suplimentare de asigurare pentru afacerea dumneavoastră.

Volvo Financial Services nu oferă servicii de consultanță contabilă sau privind taxele. Clienții trebuie să își consulte specialiștii proprii în taxe sau contabilitate.

Alegeți asigurarea de care aveți nevoie

Totul începe cu specialiștii noștri de asigurări. Ei vor lua toate măsurile ca să primiți tipul adecvat de asigurare, adaptat la necesitățile specifice afacerii dumneavoastră.