TRUCKS

Managerul flotei deține controlul

Vehicle Status

Dețineți controlul complet al stării vehiculelor din flota dumneavoastră. Serviciul Dynafleet Vehicle Status vă permite atât o prezentare generală, cât și informații mai detaliate despre condiția autocamioanelor, indiferent unde s-ar afla acestea. Facilitează managementul vehiculelor atât pe termen scurt, cât și pe termen lung și vă permite să dețineți controlul în privința disponibilității.

Prezentarea generală a flotei

Dynafleet colectează și gestionează avertismente și alarme de la panourile de bord ale vehiculelor. Prezentarea generală Vehicle Status furnizează numărul de avertizări și alarme din cadrul flotei și opțiunea de a analiza vehiculele individuale.

Intrați în tabloul de bord

Analizați cu atenție avertizările și alarmele privind datele operaționale de la nivelul tabloului de bord despre vehiculele individuale. Aici puteți obține informații detaliate despre avertizări precum disfuncționalitatea luminii, nivelul de combustibil, uzura plăcuțelor de frână și presiunea uleiului. Sunt înregistrate toate evenimentele, inclusiv parametri precum momentul apariției, poziția, datele șoferului, orele de funcționare a motorului, pentru a facilita o analiză mai profundă.

Avantaje principale

  • Avertizări și alarme din tabloul de bord ale vehiculelor din flota dumneavoastră.
  • Informații din tabloul de bord precum disfuncționalitatea luminii, presiunea uleiului sau uzura plăcuțelor de frână și altele.
  • Toate evenimentele Vehicle Status includ momentul apariției, numele șoferului, kilometrajul și orele de funcționare a motorului.
  • Notificări privind evenimentele Vehicle Status în timp real.

Preluați controlul

Dealerul dumneavoastră Volvo Trucks vă poate ajuta să preluați controlul asupra autocamioanelor dumneavoastră și să descoperiți beneficiile complete ale serviciului Vehicle Status.