TRUCKS

Timpi Șofer

Utilizați mai bine programul de lucru al șoferilor. Serviciul Timpi Șofer vă indică șoferii cei mai potriviți pentru activități noi, pe cei care trebuie să se odihnească – și pe cei care trebuie să își încheie ziua de lucru. Cu aceste informații din Volvo Connect la îndemână, puteți să vă creșteți veniturile, folosind aceeași capacitate a autocamionului. Timpi Șofer vă permite și să descărcați de la distanță datele de pe cartela șoferului și din memoria tahografului direct la birou, ca să respectați legislația UE mai ușor. 

Principalele avantaje

Simplifică respectarea legislației UE.

Descărcări automate ale datelor de pe cartela șoferului și din memoria tahografului.

Vedeți timpii de condus și de odihnă rămași.

Emiterea facturilor și statelor de plată este mai ușoară.

Primiți avertizări înainte de orice încălcare a legii.

Asistența pentru Timpi șofer ajută șoferii să respecte legea.

Aflați mai multe despre Timpi șofer de mai jos. Pentru mai multe informații, puteți să accesați Volvo Connect Marketplace sau să contactați dealerul.

Respectați legislația UE privind timpii de condus și perioadele de odihnă

Timpi șofer vă ajută să respectați ușor Directiva privind timpii de lucru pentru transportul rutier și legislația UE privind timpii de condus și perioadele de odihnă. Serviciul le arată șoferilor și planificatorilor transportului timpul rămas până la pauza sau odihna obligatorie, trimițând notificări înainte de apariția unei încălcări.
 

Descărcări ale datelor tahografului de la distanță

Rapid și eficient, Timpi șofer vă permite să descărcați datele tahografului de la sediu – indiferent unde se află autocamionul și șoferul. Astfel, puteți ține evidența la zi cu ușurință. Iar descărcările manuale care durează 20 de minute vor fi de domeniul trecutului.

 

Descărcările automate de la distanță ale datelor tahografului reduc munca de administrare a unui parc auto și riscul ratării vreunei descărcări.

Acces rapid din aplicația Volvo Connect

Timpi Șofer se poate accesa și prin intermediul aplicației Volvo Connect. Astfel, atât managerii parcului auto, cât și fiecare șofer pot să urmărească ușor activitățile de transport și să afle cât a mai rămas din ziua de muncă.

Simplu. Clar. Și în conformitate cu legea

Reglementările privind timpii de condus, programul de lucru, gestionarea perioadelor de odihnă și altele. Serviciul Timpi Șofer monitorizează toate activitățile șoferilor, afișând pe ecran informațiile esențiale și emițând rapoarte de activitate. Asistența pentru Timpi Șofer, din cabină, ajută șoferul să respecte legislația privind timpii de condus și de odihnă.

Să luăm legătura

Sunteți gata să începeți să utilizați Volvo Connect? Sau aveți o întrebare legată de un serviciu? Dealerul local vă poate ajuta.