TRUCKS

Energie și Mediu

Creșteți productivitatea și eficiența energetică a autocamioanelor dumneavoastră electrice. Energie și Mediu este un serviciu Volvo Connect care vă oferă o imagine de ansamblu clară a modului în care vă sunt utilizate autocamioanele electrice, inclusiv consumul lor de energie, distanța parcursă și altele. Cu ajutorul rapoartelor personalizate, puteți să monitorizați performanța parcului dumneavoastră auto și eficiența șoferilor, precum și să identificați rapid domeniile de îmbunătățire. Instruirea pentru șofer le oferă șoferilor feedback în timp real, fiind o modalitate excelentă prin care își pot îmbunătăți încontinuu tehnica de condus. 

Principalele avantaje

Vedeți statistici privind, de exemplu, consumul de energie și distanța parcursă.

Aflați cum puteți reduce costurile și economisi energie.

Primiți rapoarte prin e-mail cu regularitate.

Urmăriți performanța parcului auto de pe orice dispozitiv inteligent.

Șoferii își primesc Punctajul pentru eficiența energetică în timp real.

Distribuiți rapoarte direct din Volvo Connect.

Aflați mai multe despre Energie și mediu de mai jos. Pentru mai multe informații, puteți să accesați Volvo Connect Marketplace sau să contactați dealerul.

Rapoartele personalizate îmbunătățesc performanța parcului auto

Serviciul Energie și Mediu îi avertizează pe managerii de parc auto prin rapoarte personalizate, care iau în considerare peste 100 de parametri adaptați autocamioanelor electrice, inclusiv consumul de energie, utilizarea frânelor, staționările și topografia traseului. Înscrieți-vă pentru a primi periodic rapoarte prin e-mail și urmăriți comod performanța parcului auto, a vehiculelor și a șoferilor dumneavoastră. Puteți să exportați rezultatele în format PDF ori Excel sau să distribuiți raportul direct din Volvo Connect.

Serviciul Instruire Șofer îmbunătățește tehnica de condus

Serviciul Instruire șofer îi ajută pe șoferi să își îmbunătățească tehnica urmărind Punctajul Eficiențe Energetică, actualizat în timp real, în timp ce conduc autocamionul electric. Sfaturile și sugestiile de pe ecran îl ajută pe șofer să identifice zonele în care o ajustare va avea un impact pozitiv. 

Cum funcționează Punctajul Eficiența Energetică?

Punctajul Eficiența Energetică este între 0 și100, indicând performanța

camionului și șoferului sub aspectul eficienței energetice în patru domenii principale:

• Anticiparea și utilizarea frânelor

• Utilizarea lanțului cinematic

• Viteza

• Staționarea

Punctajul pentru eficiența energetică permite și o comparație între diferite

domenii de utilizare a vehiculului (de exemplu, construcții și distribuție).

Raportul Eficiență Energetică și aplicația Volvo Connect

Raportul Eficiență Energetică este un instrument interactiv pentru analizarea eficienței întregului parc auto, a fiecărui vehicul sau a fiecărui șofer. Prezentarea generală a raportului oferă feedback instantaneu privind domeniile de îmbunătățire. Vehiculele și șoferii se clasifică în funcție de scorul lor. Raportul tendințelor combină Punctajul Eficiența Energetică și consumul de energie timp de până la 13 luni, pentru urmărirea rezultatelor în timp. Pe dispozitivele mobile, este disponibilă oricând o versiune simplificată a serviciului Energie și Mediu, în aplicația Volvo Connect.

Alte servicii pentru autocamioanele electrice

Să ne conectăm!

Sunteți gata să utilizați Volvo Connect? Sau aveți o întrebare legată de un anumit serviciu? Reprezentantul local vă poate ajuta.