TRUCKS

Combustibil și Mediu

Serviciul Combustibil și Mediu din Volvo Connect vă permite să monitorizați ușor performanța autocamioanelor și eficiența șoferilor dumneavoastră. Puteți să creați rapoarte pe baza unei game largi de parametri în doar câteva secunde – și să aflați de ce un șofer consumă mai mult combustibil decât altul. Rapid și exact, acest serviciu vă ajută să identificați posibile moduri de a economisi, astfel încât să obțineți profituri mai mari și să vă reduceți impactul asupra mediului. 

Principalele avantaje

Urmăriți consumul de combustibil, distanța parcursă și emisiile.

Analizați eficiența consumului de combustibil a fiecărui șofer. 

Aflați cum puteți economisi combustibil în timp. 

Primiți avertizări privind posibilul furt de combustibil.

Monitorizați-vă impactul asupra mediului. 

Îmbunătățiți și mențineți eficiența consumului de combustibil.

Aflați mai multe despre serviciul Combustibil și Mediu de mai jos. Pentru mai multe informații, puteți să accesați Volvo Connect Marketplace sau să contactați dealerul local.

Care șofer este cel mai bun?

Punctajul privind eficiența consumului de combustibil vă permite să cunoașteți performanțele șoferilor și vehiculelor în acest domeniu. Fiind cuprins între 0 și 100, acest punctaj arată performanța unui șofer sub patru aspecte principale: 1. adaptarea vitezei; 2. utilizarea motorului și a treptelor de viteză; 3. anticipare și frânare; 4. staționare.

Tendințele și instruirea

Cunoașterea Punctajului Eficiență Combustibil vă permite să comparați performanțele șoferilor în detaliu. Aceste informații, precum și cursurile de perfecționare pentru șoferi, vă ajută să controlați consumul de combustibil în timp.

 

Aflați mai multe cursurile de instruire Perfecționare șoferi.

Serviciul Combustibil și Mediu le oferă șoferilor posibilitatea de a-și stabili și modifica tehnicile de condus. Datorită acestui serviciu, ei pot reduce consumul de combustibil cu până la 5%.

Dezvoltați-vă afacerea

Îmbunătățind eficiența consumului de combustibil, vă reduceți impactul asupra mediului. Datele atent documentate privind emisiile vă pot ajuta să atrageți și să păstrați clienți care respectă mediul înconjurător. Rapoartele privind emisiile sunt ușor de generat și pot fi trimise în mod automat clienților dumneavoastră atunci când solicită acest lucru. Rapoartele despre combustibil și mediu sunt disponibile atât pentru autocamioanele diesel, cât și pentru cele alimentate cu gaz.

Instruire Șofer

Oferiți-le șoferilor sfaturile de care au nevoie pentru a-și optimiza tehnicile de condus. Chiar și în timp ce conduc. Instruire pentru șofer este o funcție din cabină care oferă o analiză continuă în timpul deplasării. Este un instrument deosebit și precis – conceput pentru a vă crește profiturile.

SĂ NE CONTECTĂM!

Sunteți gata să utilizați Volvo Connect? Sau aveți o întrebare legată de un anumit serviciu? Reprezentantul local vă poate ajuta.