TRUCKS

Fiecare minut contează

Când este vorba despre disponibilitate, știm că fiecare minut contează. De aceea, ne angajăm să vă oferim cea mai bună asistență din domeniu, pentru a vă menține autocamioanele în mișcare și a maximiza productivitatea parcului auto.

Descoperiți cum vă pot ajuta serviciile noastre de disponibilitate. Atât pentru prevenirea opririlor neplanificate, cu sprijinul serviciilor Volvo Connect precum Monitorizare în timp real, Monitorizare baterie și Monitorizare anvelope, cât și pentru asistență rutieră rapidă, nonstop, de la Volvo Action Service.
Zi de zi, stabilim noi standarde privind disponibilitatea – pentru a vă menține autocamioanele în mișcare.

Principalele avantaje

Depistați și preveniți opririle neplanificate.

Asigurați încărcarea bateriilor autocamionului electric.

Evitați problemele cu anvelopele.

Primiți asistență rutieră 24/7.

Obțineți un plan de service bazat pe utilizarea efectivă a autocamionului.

Beneficiați de asistență completă pentru tractare. 

Aflați mai multe despre serviciile de disponibilitate de mai jos. Pentru mai multe informații, puteți să accesați Volvo Connect Marketplace sau să contactați dealerul local.

 

Încă nu aveți un cont Volvo Connect?

 

Contactați dealerul pentru a vă înregistra

Servicii de disponibilitate recomandate

Volvo Action Service

În cazul opririlor neplanificate, asistența este disponibilă nonstop oriunde în Europa, prin serviciul nostru de asistență rutieră, Volvo Action Service. Șoferul trebuie doar să apeleze serviciul sau să apese butonul VAS din cabină pentru a lua legătura imediat cu un operator care vorbește limba sa. Având sprijinul rețelei noastre vaste de parteneri de remorcare și ateliere autorizate, vă vom readuce cât mai rapid autocamionul pe șosea.
 

Volvo Action Service

Planificarea serviciilor de conectivitate

Planificarea serviciilor de conectivitate vă oferă un program de service optimizat, datorită conexiunii permanente la vehicul. Verificăm de la distanță uzura anumitor componente și vă urmărim activitatea proactiv, ajustând programul de service după cum este necesar. Planificarea serviciilor de conectivitate este inclusă în toate contractele de service.
 

Planificare de Service 

Monitorizare în timp real

Monitorizare în timp real este un serviciu pentru autocamioanele de mare tonaj utilizat pentru depistarea și prevenirea opririlor neplanificate. Datorită conectivității autocamionului, serviciul Monitorizare în timp real ne permite să urmărim mai multe componente esențiale, inclusiv bateriile autocamionului, nonstop. Toate alertele sunt comunicate dealerului local sau printr-un centru național de disponibilitate, pentru a fi luate măsuri preventive imediat.
 

Contracte de service Volvo

Angajament pentru 4 ore (Avansat)

Dacă aveți o oprire neplanificată, promitem că vă vom readuce autocamionul pe șosea în cel mai scurt timp posibil. Din momentul în care înregistrați oprirea prin intermediul Volvo Action Service, cronometrul pornește. Dacă durează mai mult de 4 ore, vă oferim o compensație. Puteți alege o compensație financiară (oferta de bază) sau un autocamion de schimb (oferta avansată).
 

Contracte de service Volvo

Asistență pentru tractare Volvo (Extinsă)

Asistența pentru tractare Volvo acoperă costurile remorcării, oricând este nevoie. Pentru și mai puține griji, serviciul Asistență pentru tractare Volvo extins vă oferă protecția suplimentară necesară pentru pornirea vehiculului din surse externe, livrarea combustibilului, supravegherea vehiculului și mărfii, precum și descărcarea și încărcarea mărfurilor – plus transport, cazare la hotel și chiar repatrierea șoferului.
 

Contracte de service Volvo

SĂ NE CONECTAM!

Sunteți gata să utilizați Volvo Connect? Sau aveți o întrebare legată de un anumit serviciu? Reprezentantul local vă poate ajuta.