TRUCKS

Tot ceea ce vă trebuie, într-un singur loc

Volvo Connect vă oferă o prezentare completă a celor mai importante informații pentru afacerea dumneavoastră și acces instantaneu la servicii de top din domeniu, integrate în mod accesibil într-un singur loc, printr-o singură autentificare securizată.

Volvo Connect este un sistem de gestionare a flotei de autocamioane și de asemenea, poarta către serviciile Volvo Trucks digitale. Vă oferă acces la instrumente eficiente pentru monitorizarea performanței, planificarea întreținerii și creșterea productivității vehiculelor – toate într-un singur loc. Indiferent dacă vă conduceți propriul autocamion sau gestionați un întreg parc auto, Volvo Connect oferă serviciile și asistența cu care veți crește rentabilitatea transporturilor. Oricând, oriunde.

 

Aveți mai jos mai multe despre serviciile Volvo Connect.
Pentru mai multe informații, puteți să accesați Volvo Connect Marketplace sau să contactați dealerul local.

Încă nu aveți un cont Volvo Connect?

 

Contactați dealerul pentru a vă înregistra

Disponibilitatea dumneavoastră

Dețineți controlul și bucurați-vă de liniștea oferită de faptul că autocamioanele dumneavoastră sunt în stare excelentă și gata de lucru. Volvo Connect vă oferă acces la o serie de servicii care vă sporesc disponibilitatea. Puteți vedea o prezentare generală a stării tuturor activelor dumneavoastră, inclusiv a avertismentelor și alertelor. Consultați istoricul de service complet și viitoarele vizite la service. Puteți raporta cu ușurință problemele legate de active. Și multe altele.

Productivitatea dumneavoastră

Obțineți informații care vă sprijină și vă oferă un avantaj competitiv. Volvo Connect include servicii de gestionare a parcului auto, cum ar fi Poziționare, care vă oferă informații în timp real privind starea și poziția fiecărui autocamion – pentru a vă urmări ușor autocamioanele și celelalte active legate de transport.

Performanța dumneavoastră

Analizați în detaliu informațiile primite, pentru a desfășura activități mai eficiente, mai bine coordonate și mai productive. Volvo Connect vă oferă acces la servicii pentru creșterea performanței, cum ar fi Combustibil și mediu, care vă ajută să urmăriți consumul de combustibil în timp. De asemenea, le oferă șoferilor sfaturi utile pentru a-și îmbunătăți abilitățile de economisire a combustibilului.

Vă susținem întreaga activitate

Volvo Connect este conceput pentru a vă sprijini. Oferindu-vă acces la servicii de top din domeniu, indiferent când, unde și cum aveți nevoie de ele. Este chiar atât de simplu.

 

Interfața simplă și intuitivă asigură ușurința de navigare. De îndată ce vă conectați, veți vedea o prezentare generală a informațiilor și serviciilor care sunt cele mai importante pentru dumneavoastră. Și puteți vedea mai multe informații detaliate apăsând doar un buton sau două. Beneficiați de flexibilitate, putând personaliza Volvo Connect după cum aveți nevoie sau preferați. Totul depinde de dumneavoastră.
 

Sunteți gata să începeți?
 

Contactați dealerul

Aceasta este platforma Volvo Connect

Portalul pentru clienți

Pentru a accesa și a beneficia de întregul potențial al serviciilor oferite de Volvo Connect, trebuie doar să vă conectați la portalul Volvo Connect. Utilizatorii obțin acces pe bază de roluri. Când vă conectați, tabloul de bord personalizat vă oferă o prezentare completă a celor mai relevante informații și servicii relevante pentru rolul dumneavoastră. Astfel, toată lumea are de câștigat – de la proprietarii de autocamioane și managerii de parcuri auto până la șoferi, dispeceri și administratori.

 

Marketplace

Ușor de accesat din Marketplace, Magazinul de servicii digitale afișează servicii digitale atât de la Volvo Trucks, cât și de la anumiți parteneri. În timp, veți putea comanda și activa servicii dintr-o suită tot mai complexă – chiar aici.

Portalul dezvoltatorului

Portalul dezvoltatorului garantează faptul că Volvo Connect va continua să se perfecționeze pe viitor. Vom recepționa și activa servicii inovatoare dezvoltate de partenerii specialiști selectați, dar și de alte entități.

Se dezvoltă împreună cu dumneavoastră

Dezvoltați-vă afacerea cu o interfață dinamică, în continuă evoluție. În prezent, Volvo Connect vă oferă servicii importante, care vă ajută să vă derulați mai eficient activitatea și să progresați. Însă acesta este doar începutul. Vă puteți aștepta la noi servicii digitale, care vor contribui la impulsionarea activității dumneavoastră.

Să ne conectăm!

Sunteți gata să utilizați Volvo Connect? Sau aveți o întrebare legată de un anumit serviciu? Reprezentantul local vă poate ajuta.