Accesul curent la datele despre autocamioane și parc auto vă oferă posibilitatea de a vă optimiza la maximum modul de funcționare. Cu serviciile noastre conectate, operațiunile dumneavoastră zilnice vor fi mai eficiente și mai profitabile. Vă oferim liniștea să vă concentrați asupra a ceea ce este cu adevărat important – grija față de clienții dumneavoastră.

Oferim soluții personalizate pentru nevoile dumneavoastră specifice: de la gestionarea parcului auto și a serviciilor de transport cu Dynafleet, la consultanță personalizată pentru îmbunătățirea eficienței consumului de combustibil prin Consiliere combustibil, pentru a vă facilita accesul la toate serviciile digitale și la toate datele de pe Volvo Connect.

Eficiența utilizării combustibilului

Alegeți dintre un număr de servicii pentru a contribui la creșterea eficienței combustibilului și a reputației pentru protecția mediului.

Disponibilitatea

Prin serviciile noastre conectate vă putem ajuta să vă mențineți autocamioanele pe drum și în perfectă stare de funcționare.

Productivitate

Vă putem ajuta să vă maximizați sarcina utilă și kilometrajul parcului auto, astfel încât să puteți rămâne competitivi și profitabili.

Dynafleet

Dynafleet

Sistemul nostru de management al parcului auto vă permite să îl urmăriți cu un efort minim și indiferent de locație.

Citiți mai multe despre Dynafleet
Consiliere combustibil

Consiliere combustibil

Serviciul Consiliere combustibil îi oferă companiei dumneavoastră un consilier personal care vă va ajuta să reduceți consumul cu până la 5%.

Citiți mai multe despre Consiliere combustibil

Știri și relatări relevante

O fereastră spre lumea digitală

Digitalizarea transformă rapid societatea, iar industria transporturilor nu face excepție. Carina Holm, manager de servicii la Volvo Trucks, explică modul în care lansarea Volvo Connect, o singură interfață pentru informații și servicii, le va ușura ...

Abordarea IT

Este esențial să știi „în timp real” care este locația geografică a autocamioanelor și ce transportă exact. Este ceea ce Ben van Leeuwen de la Frigolanda a dorit și a realizat....

Contactați-ne

Contactați-ne

Începând de la găsirea componentei potrivite pentru repararea sau întreținerea autocamioanelor, un reprezentant Volvo Trucks este aici pentru a vă veni în ajutor. Trebuie doar să ne sunați – sau mai bine ne faceți o vizită.

Găsiți un reprezentant Volvo Trucks