TRUCKS

Un bărbat care ține în mână o tabletă stă lângă o fereastră și privește în jos spre flota de autocamioane

Managementul flotei

 

Păstrați-vă avantajul în fața concurenților cu serviciile noastre personalizate de conectivitate. Utilizarea datelor despre autocamion și flotă vă va ajuta să reduceți volumul documentelor, să îmbunătățiți fluxul de informații și să vă optimizați întreaga activitate.
 

Posibilitățile sunt nelimitate. Managementul flotei și al transporturilor vi se va părea mult mai ușor de realizat. Economisiți combustibil. Monitorizați starea autocamioanelor dumneavoastră. Și multe altele. În plus, puteți face totul din Volvo Connect, interfața pentru serviciile dumneavoastră digitale. Aduce în plus avantajul unei utilizări zilnice mai eficiente și mai profitabile – și vă oferă liniștea sufletească necesară pentru a vă concentra asupra a ceea ce este cu adevărat important: să vă ocupați de clienții dumneavoastră.

De ce servicii de management al flotei

  • Vă îmbunătățiți fluxul de informații
  • Vă maximizați disponibilitatea
  • Economisiți combustibil
  • Vă maximizați sarcina utilă și rulajul
  • Reduceți volumul de documente
  • Rămâneți competitiv 

Volvo Connect

Indiferent dacă sunteți șoferul propriului autocamion sau dacă administrați o flotă de autocamioane, puteți conecta acum aspectele esențiale ale activității în moduri complet noi. Într-un singur loc, printr-o singură autentificare și cu o singură vizualizare. Volvo Connect este interfața pentru serviciile dumneavoastră digitale. Gândiți-vă la ea ca la reședința dumneavoastră digitală pentru operațiuni de transport mai rentabile.

Servicii recomandate

Informații despre active

Puteți obține instantaneu situația întregii flote și, printr-un singur clic, puteți verifica starea curentă a fiecărui activ în timp real – printr-un singur clic. Funcțiile includ o sinteză a tuturor activelor pentru autocamioane și remorci și starea lor, informații despre inspecțiile obligatorii (când sunt disponibile informații), monitorizarea presiunii în anvelope, alerte, avertismente și notificări pentru diferite evenimente și posibilitatea de a adăuga funcții noi, precum descărcări ale datelor tahografului.

Aplicația Volvo Connect

Toată forța Volvo Connect la îndemâna dumneavoastră. Accesați instrumente de analiză puternice, informații despre active și orele de condus, administrați flote multiple și trimiteți mesaje instantanee – toate dintr-un singur tablou de bord intuitiv și ușor de utilizat.

Istoric atelier de service

Istoricul de service este un mod rapid și ușor de a urmări vizitele finalizate la atelier. Căutați după dată, contract, dealer, factură sau garanție pentru a găsi detalii despre operațiunile efectuate și motivul vizitei.

Jurnal de bord

Reduceți volumul de documente și simplificați fluxul de lucru. Jurnalul de bord le permite șoferilor să raporteze digital orice problemă legată de autocamioane, remorci și alte active, astfel încât managerul flotei să le poată examina și gestiona imediat. Rapoartele pot fi vizualizate în funcție de urgență, iar șoferii pot vedea, de asemenea, dacă o problemă a fost deja înregistrată, pentru a preveni raportarea sa de două ori.

Comunicare la nivelul flotei

Utilizați funcționalitatea integrată în Volvo Connect pentru conversații între utilizatori, inclusiv între șoferi care utilizează aplicația Volvo Connect. Puteți atașa chiar și informații despre locație, dar și imagini și fișiere la mesajele dumneavoastră instantanee.

Data Access

Cu Acces date, puteți să distribuiți informații provenind de la autocamioanele dumneavoastră Volvo către alte sisteme de management al flotei. Acest aspect vă oferă posibilitatea de a vă administra eficient flota, indiferent de platformă.

CONTACTAȚI DEALERUL

Începând de la găsirea componentei potrivite pentru repararea sau întreținerea autocamioanelor, dealerul local Volvo Trucks este aici pentru a vă veni în ajutor. Trebuie doar să ne sunați – sau mai bine ne faceți o vizită.