TRUCKS

România

×
Fiți la curent cu Dynafleet

Dynafleet

Managementul flotei

Precizia deciziilor pe care le luați. Aceasta este esența aplicației Dynafleet. În orice moment, puteți să vizualizați locația exactă și situația autocamioanelor, a șoferilor și a bunurilor dumneavoastră – dar și să obțineți date de calitate privind planificarea în avans și analiza operațiunilor dumneavoastră. Mai mult, Dynafleet vă arată domeniile pe care trebuie să vă concentrați. Sunteți gata să începeți?

Press Release

Cum funcționează

Un sistem complet – pentru orice platformă

Aplicația Dynafleet vă oferă acces la informații unice și extrem de utile despre autocamionul dumneavoastră Volvo. Poate fi montată pe orice marcă de autocamion – ceea ce simplifică lucrurile dacă gestionați o flotă mixtă.

Dacă utilizați deja o altă platformă a managementului flotei, vă oferim serviciul Acces date, care vă permite să transferați datele vehiculului dinspre autocamionul dumneavoastră Volvo către sistemul de management al flotei.

Aflați mai multe despre serviciul Acces date

Montare ușoară

Echipamentul pentru aplicația Dynafleet este fie instalat din fabrică, fie montat ulterior de dealerul Volvo Trucks. Nu este nevoie de niciun software suplimentar – autentificați-vă pe portalul web Dynafleet pentru a accesa informațiile despre flota dumneavoastră. Sau utilizați smartphone-ul sau tableta pentru a face actualizări de oriunde.

Informații și stocare

Informațiile despre vehicul și șofer sunt transmise bazei de date Dynafleet, unde sunt analizate și prezentate sub formă de rapoarte ușor de interpretat. Dispecerul și șoferul pot comunica prin intermediul mesajelor text. De asemenea, este posibilă integrarea sistemelor dumneavoastră de comandă și facturare în aplicația Dynafleet.

Pachetul perfect

Dealerul local Volvo Trucks vă poate ajuta să găsiți pachetul Dynafleet perfect pentru dumneavoastră și afacerea dumneavoastră.