TRUCKS

Dynafleet

Precizie în deciziile pe care le luați – iată ce vă oferă Dynafleet. În orice moment, puteți să vizualizați locația exactă și situația autocamioanelor, a șoferilor și a activelor dumneavoastră – dar și să obțineți date de calitate privind planificarea în avans și analiza operațiunilor dumneavoastră. Mai mult, Dynafleet vă arată domeniile pe care trebuie să vă concentrați. Sunteți gata să începeți?

Servicii Dynafleet
 

Numeroasele servicii Dynafleet pot fi activate în orice combinație. Fiecare dintre acestea este disponibil la un preț lunar fix, inclusiv cel pentru comunicarea internațională prin roaming. Și poate fi accesat de pe orice dispozitiv prin Volvo Connect, interfața pentru toate serviciile dumneavoastră digitale.

Integrare în sistem

Pentru o flexibilitate sporită, puteți integra serviciile Volvo Connect și Dynafleet în infrastructura IT existentă. Aceasta înseamnă că datele despre flotă pot fi utilizate pentru a îmbunătăți alte aplicații terțe, de la planificare la salarizare – sporind eficiența managementului flotei.

Găzduirea cardului de companie

Solicitați dealerului local să vă găzduiască online cardul de companie. Aceasta este o modalitate sigură de a stoca și descărca de la distanță datele tahografului, astfel încât să puteți urmări în mod confortabil activitatea șoferului, după cum o impune legislația.

Pachetul perfect

Dealerul local Volvo Trucks vă poate ajuta să găsiți pachetul Dynafleet perfect pentru dumneavoastră și afacerea dumneavoastră.