TRUCKS

România

×
Fiți la curent cu Dynafleet

Dynafleet

Managementul flotei

Precizia deciziilor pe care le luați. Aceasta este esența aplicației Dynafleet. În orice moment, puteți să vizualizați locația exactă și situația autocamioanelor, a șoferilor și a bunurilor dumneavoastră – dar și să obțineți date de calitate privind planificarea în avans și analiza operațiunilor dumneavoastră. Mai mult, Dynafleet vă arată domeniile pe care trebuie să vă concentrați. Sunteți gata să începeți?

Dynafleet Fuel and Environment

Cine este șoferul dumneavoastră cel mai eficient din punct de vedere al utilizării combustibilului? Cine are nevoie de instruire și asistență? Serviciul Dynafleet Fuel and Environment reduce timpul alocat analizării datelor despre vehicule și șoferi. Evidențiază punctele de optimizare și urmărește emisiile dumneavoastră de CO2.

Începeți să economisiți cu Fuel and Environment

Timpii de condus Dynafleet

Dynafleet vă ajută să țineți întotdeauna activitățile șoferilor sub control. Aflați care este șoferul cel mai indicat pentru o activitate nouă. Primiți alarme proactive pentru a asigura respectarea normelor privind orele de condus și de odihnă ale șoferilor. Descărcați automat memoria tahografului, reducând astfel timpul de administrare.

Aflați mai multe despre timpii de condus

Poziționare Dynafleet

Fără apeluri. Fără presupuneri. Serviciul de poziționare vă arată exact ce doriți să știți. De la poziția autocamionului (la nivel de stradă), la informații detaliate despre șofer, viteză, încărcătură și tipul autovehiculului. Vă va ajuta să planificați, să accesați și să conduceți afacerea într-un mod mai profitabil.

Explorați serviciul Poziționare

Mesaje Dynafleet

Rapid, sigur și economic, serviciul Mesagerie asigură contactul între sediu și autocamion. Previne neînțelegerile costisitoare și le oferă șoferilor informațiile de care au nevoie pentru a lua decizii mai bune când se află pe drum. Puteți să comunicați oricât doriți, indiferent de locația autocamionului.

Descoperiți serviciul Mesagerie

Aplicația Dynafleet – Acces instantaneu la flotă

Aplicația Dynafleet – Acces instantaneu la flotă

Supravegheați datele esențiale. Descărcați aplicația Dynafleet și obțineți acces instant la informațiile despre flotă, combustibil și șoferi, de pe smartphone sau tabletă.

Aflați mai multe

Starea vehiculului Dynafleet

Preluați control asupra disponibilității. Starea vehiculului vă prezintă starea luminilor de avertizare și de alarmă în tabloul de bord al vehiculelor dumneavoastră – atunci când sunteți la sediu. Veți obține informații despre nivelul vehiculului și al flotei. Vă va ajuta să planificați și să gestionați întreținerea pe termen scurt și pe termen lung.

Explorați serviciul Dynafleet privind starea vehiculului

Dynafleet Safety

Dynafleet Safety

Frânarea și intervenția bruște din partea sistemului de siguranță activă al autocamionului ar putea indica o situație dificilă de trafic. Dynafleet Safety vă ajută să identificați aceste situații. Și deoarece deplasarea în condiții de siguranță înseamnă în general o eficiență sporită a consumului de combustibil și o uzură mai redusă, acest serviciu vă oferă beneficii multiple.

Aflați mai multe

Data Access

Data Access

Utilizați deja o altă platformă decât Dynafleet pentru managementul flotei? Vă propunem o analiză mai atentă a serviciului Data Access. Vă permite să distribuiți datele vehiculului provenind de la autocamioanele dumneavoastră Volvo cu alte sisteme de management al flotei. Pe baza standardului deschis rFMS, serviciul Data Access vă oferă flexibilitatea de a acționa eficient în ceea ce privește managementul flotei indiferent de platforma utilizată.

Aflați mai multe

Cum funcționează

Un sistem complet – pentru orice platformă

Aplicația Dynafleet vă oferă acces la informații unice și extrem de utile despre autocamionul dumneavoastră Volvo. Poate fi montată pe orice marcă de autocamion – ceea ce simplifică lucrurile dacă gestionați o flotă mixtă.

Dacă utilizați deja o altă platformă a managementului flotei, vă oferim serviciul Acces date, care vă permite să transferați datele vehiculului dinspre autocamionul dumneavoastră Volvo către sistemul de management al flotei.

Aflați mai multe despre serviciul Acces date

Montare ușoară

Echipamentul pentru aplicația Dynafleet este fie instalat din fabrică, fie montat ulterior de dealerul Volvo Trucks. Nu este nevoie de niciun software suplimentar – autentificați-vă pe portalul web Dynafleet pentru a accesa informațiile despre flota dumneavoastră. Sau utilizați smartphone-ul sau tableta pentru a face actualizări de oriunde.

Informații și stocare

Informațiile despre vehicul și șofer sunt transmise bazei de date Dynafleet, unde sunt analizate și prezentate sub formă de rapoarte ușor de interpretat. Dispecerul și șoferul pot comunica prin intermediul mesajelor text. De asemenea, este posibilă integrarea sistemelor dumneavoastră de comandă și facturare în aplicația Dynafleet.

Pachetul perfect

Dealerul local Volvo Trucks vă poate ajuta să găsiți pachetul Dynafleet perfect pentru dumneavoastră și afacerea dumneavoastră.