Fuel and Environment vă ajută să economisiți și să reduceți emisiile de CO2

Combustibil și mediu

Cine este șoferul dumneavoastră cel mai eficient din punct de vedere al utilizării combustibilului? Cine are nevoie de instruire și asistență? Serviciul Dynafleet Fuel and Environment reduce timpul alocat analizării datelor despre vehicule și șoferi. Evidențiază punctele de optimizare și urmărește emisiile dumneavoastră de CO2.

Începeți să economisiți cu Fuel and Environment
Vă ajută să alegeți șoferul corespunzător pentru activitatea potrivită

Timpii de condus Dynafleet

Dynafleet vă ajută să țineți întotdeauna activitățile șoferilor sub control. Aflați care este șoferul cel mai indicat pentru o activitate nouă. Primiți alarme proactive pentru a asigura respectarea normelor privind orele de condus și de odihnă ale șoferilor. Descărcați automat memoria tahografului, reducând astfel timpul de administrare.

Aflați mai multe despre timpii de condus
Poziționare: vă oferă comunicare

Poziționare Dynafleet

Fără apeluri. Fără presupuneri. Serviciul de poziționare vă arată exact ce doriți să știți. De la poziția autocamionului (la nivel de stradă), la informații detaliate despre șofer, viteză, încărcătură și tipul autovehiculului. Vă va ajuta să planificați, să accesați și să conduceți afacerea într-un mod mai profitabil.

Explorați serviciul Poziționare
Rapid, sigur și economic

Mesaje Dynafleet

Rapid, sigur și economic, serviciul Mesagerie asigură contactul între sediu și autocamion. Previne neînțelegerile costisitoare și le oferă șoferilor informațiile de care au nevoie pentru a lua decizii mai bune când se află pe drum. Puteți să comunicați oricât doriți, indiferent de locația autocamionului.

Descoperiți serviciul Mesagerie

Cum funcționează

Un sistem complet – pentru orice platformă

Aplicația Dynafleet vă oferă acces la informații unice și extrem de utile despre autocamionul dumneavoastră Volvo. Poate fi montată pe orice marcă de autocamion – ceea ce simplifică lucrurile dacă gestionați o flotă mixtă.

 

Dacă utilizați deja o altă platformă a managementului flotei, vă oferim serviciul Acces date, care vă permite să transferați datele vehiculului dinspre autocamionul dumneavoastră Volvo către sistemul de management al flotei.

Montare ușoară

Echipamentul pentru aplicația Dynafleet este fie instalat din fabrică, fie montat ulterior de dealerul Volvo Trucks. Nu este nevoie de niciun software suplimentar – autentificați-vă pe portalul web Dynafleet pentru a accesa informațiile despre flota dumneavoastră. Sau utilizați smartphone-ul sau tableta pentru a face actualizări de oriunde.

Informații și stocare

Informațiile despre vehicul și șofer sunt transmise bazei de date Dynafleet, unde sunt analizate și prezentate sub formă de rapoarte ușor de interpretat. Dispecerul și șoferul pot comunica prin intermediul mesajelor text. De asemenea, este posibilă integrarea sistemelor dumneavoastră de comandă și facturare în aplicația Dynafleet.

VT

Pachetul perfect

Reprezentantul local Volvo Trucks vă poate ajuta să găsiți pachetul Dynafleet perfect pentru dumneavoastră și afacerea dumneavoastră.

Contactați un reprezentant Volvo Trucks