TRUCKS

Ușor de respectat

Timpi de condus

Utilizați la maximum programul de lucru disponibil. Cu ajutorul serviciului Timpi de condus Dynafleet, puteți identifica șoferul cel mai indicat pentru o activitate nouă, șoferul care trebuie să se odihnească și pe cel care trebuie să își încheie ziua de lucru. Cu aceste informații la îndemână, puteți să creșteți veniturile, folosind aceeași capacitate a autocamionului.

Detalii privind șoferii pentru planificare simplă

Se poate aloca mai puțin timp pentru planificare și administrare. Pentru a susține planificarea eficientă a transporturilor, Dynafleet vă permite să aflați imediat cât timp poate aloca fiecare șofer noilor activități, conform legislației UE privind perioadele de condus și de odihnă. Detaliile despre condus și odihnă sunt utile la facturare și la calcularea salariilor pentru șoferi.

Descărcarea de la distanță a datelor tahografului

Rapid și eficient, serviciul Timpi de condus Dynafleet vă permite să descărcați datele tahografului de la sediu – oricare ar fi locația autocamionului și a șoferului. În acest fel registrele sunt ușor de actualizat. Iar descărcările manuale de 20 de minute vor fi date uitării.

Economisirea a 20 de minute per descărcare de date pentru o flotă de 40 de autocamioane vă aduce 13 ore pe lună. Acest lucru înseamnă aproape o lună în plus în fiecare an, care poate fi folosită în mod mai productiv.

Simplă. Clară. și legală.

Reglementările privind timpii de condus, orele de lucru, perioadele de odihnă și multe altele. Aplicația Dynafleet monitorizează toate activitățile șoferilor, afișând informațiile esențiale pe ecran și în rapoartele privind activitatea șoferilor. Asistența pentru timpii de condus din cabină ajută șoferul să respecte legislația privind timpii de condus și de odihnă.

Avantaje principale

  • Descărcare automată a datelor din memoria tahografului și a datelor de pe cartela digitală a șoferului. Toate datele sunt păstrate în Dynafleet, disponibile oricând
  • Prognoza privind timpii de condus monitorizează continuu timpii de condus și alertează managerul de flotă înainte ca o încălcare să aibă loc
  • Oferă o bază pentru facturare și calcularea salariilor șoferilor
  • Legislația privind timpii de condus și de odihnă este mai ușor de gestionat și de aplicat
  • Planificarea și activitățile administrative sunt simplificate

Acum este momentul

Dealerul local Volvo Trucks vă poate ajuta să decideți asupra serviciilor Dynafleet care vi se potrivesc și vă poate spune cum să le utilizați la maximum.