TRUCKS

Optimizați-vă flota

Poziționare

Monitorizarea autocamioanelor nu a fost niciodată mai simplă. Hărțile detaliate vă oferă controlul deplin asupra operațiunilor. Cu serviciul Poziționare Dynafleet, datele despre șoferi și autovehicule pot fi prezentate direct pe hărți, conferindu-vă dumneavoastră (și clienților dumneavoastră) acces instantaneu la informațiile referitoare la o livrare.

Poziționare și multe alte funcții

Actualizările continue referitoare la viteză, starea șoferului, ora estimată a sosirii și multe altele vă ajută pe dumneavoastră și pe clienții dumneavoastră să păstrați controlul asupra operațiilor. Dat fiind că poziționarea autocamionului este înregistrată, puteți examina traseul în orice moment.

Gata de lucru

Informațiile în timp real indică, de asemenea, ce autocamion este cel mai potrivit pentru o activitate nouă. Cu un singur clic puteți afișa lista cu autovehiculele cele mai apropiate de locația de preluare. De asemenea, vi se indică șoferii care pot ajunge la destinația de livrare în timpul turei lor și cei care nu pot face acest lucru.

Positioning+ pentru productivitate

Doriți date în timp real despre poziționarea flotei dumneavoastră? Nicio problemă. Positioning+ oferă date de localizare la nivel de minut pentru toate autocamioanele dumneavoastră. Iar funcția Geofence+ vă avertizează atunci când șoferii se îndepărtează de la traseele planificate. Date de poziționare avansate, în timp real, care vă ajută să dețineți controlul.

Urmărire unitate

Vreți să urmăriți remorcile, furgonetele de serviciu, containerele și alte bunuri în mișcare? Funcția de Urmărire unitate oferă o prezentare generală cuprinzătoare a pozițiilor bunurilor dumneavoastră. Funcția aceasta este inclusă în toate serviciile Dynafleet și oferă o completare optimă a serviciului de poziționare.

Informații adaptate 

Căutați codul corect al înregistrării sau confirmarea unei livrări prompte? Prin configurarea unor limite geografie se pot obține informații esențiale, care vă ajută să economisiți timp, acestea fiind afișate în cabină și la sediu în timpul intrării sau plecării dintr-o anumită zonă geografică, cum ar fi un terminal.

Serviciul Poziționare

  • Indică poziția exactă a unui autocamion, până la nivel de stradă.
  • Oferă informații despre timpi, șoferi, viteză, încărcătură și tipul de vehicul.
  • Arată care autocamioane sunt cele mai potrivite pentru o activitate nouă.
  • Oferă informații esențiale atunci când un autocamion intră într-o anumită zonă geografică.
  • Simplifică planificarea traseelor și facilitează găsirea celui mai rapid traseu către destinație.
  • Punctele de navigație din Dynafleet Online pot fi trimise către sistemul de navigație din autocamion.
  • Clienții pot monitoriza deplasarea mărfurilor, utilizând datele de autentificare alocate.

Serviciul Poziționare+

  • Poziția curentă a vehiculului este actualizată pe hartă în timp real la fiecare minut.
  • Notificări de la vehicule care trec granițele, rute definite de utilizator sau zone care utilizează funcția Geofence+.
  • Notificări în caz de necesitate, prin activarea Geofence+ în intervaluri specificate de utilizator.

Poziționat perfect

Dealerul Volvo Trucks vă poate ajuta să utilizați la maximum serviciile oferite de aplicația Dynafleet.

Puteți să-i apelați. Să mergeți la sediul lor. Sau, dacă preferați, pot veni ei la dumneavoastră.